Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο το δυνατόν πιο οικονομικός. Κανένα YouTube θα είναι το βαρύ που θα κάνει. 200 - 250 budget. 128 gb ssd αρκεί. Πρέπει να μπει floppy, όχι απαραίτητα μέσα στο budget, αλλά τι προτείνετε για λύση. Με κάποια κάρτα ή σε usb? 

Περιοχή Αθήνα και κατά προτίμηση από ένα κατάστημα 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lefstef είπε

Πως θα μπει floppy σε tablet? 

Δεν θα μπει προφανώς,θα περάσεις ότι θέλεις με άλλο τρόπο.Εσύ θέλεις pc για να διαβάζει floppy; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lefstef είπε

Δεν θα το έγραφα αν δεν ήταν απαραίτητο

Sorry τότε,νόμιζα ότι το βασικό ήταν το youtube.Έχουμε και 2019 οπότε νομίζω δικαιολογείται το λάθος.🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για floppy μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε λύση usb, όπως εδώ. Είναι πολύ πιο ευέλικτη λύση το usb και δε θα χρειαστεί να αγοράσεις έτσι tower. Τώρα όσον αφορά υπολογιστή με 200-250 ευρώ, καλύτερα κοίτα για κανένα παλιότερο μεταχειρισμένο. Δεν βοηθάς έτσι που γράφεις το ερώτημά σου γιατί φαίνεται ότι το μόνο κριτήριο σου είναι οικονομικό.  Το budget είναι πολύ χαμηλό.

Στο skroutz μου βγάζει τρια μοντέλα tower έτοιμα και επώνυμα (εδώ) και αυτά όμως, χωρίς λειτουργικό. Ένα intel nuc μπορεί να είναι η ιδανική λύση για αυτό που ζητάς. Δες αυτό, νομίζω περιλαμβάνει ram και αγοράζεις μόνο ssd και λειτουργικό (μπορείς να βρεις άδεια windows από 3 ευρώ). Εννοείται ότι είναι λίγο παλιό μοντέλο (του 2018) και με πιο αδύναμο επεξεργαστή αλλά για τη δουλειά που το θες και για τόσο χαμηλές απαιτήσεις δε θα έχεις πρόβλημα. SSD 256 gb βρίσκεις από 40 ευρώ περίπου στο skroutz. Με μία τέτοια σύνθεση με intel nuc, ssd 250 και ram 4-8gb (ακόμα και αν δεν την περιλαμβάνει) θα μείνεις κάτω από τα 250 ευρώ που λες. Το nuc Θα σε καλύψει και με το παραπάνω για αυτά που θέλεις, είναι μηχανηματάκι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αυτό βέβαια είναι λίγο πιο αδύναμο αλλά δε νομίζω να έχεις θέμα.

Επεξ/σία από lamargos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι σε nuc, αν πάμε ταβάνι 300€ γίνεται τίποτα; 

Δεν θέλει μεταχειρισμένο, απλά επειδή έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από εναν υπολογιστή, κοιτάει μήπως μπορεί να του βγει πιο φτηνά 

Επεξ/σία από lefstef
Δημοσ.

image.png.43f7fc5a802279063a0d43e95b1f48b8.png

Aπό το eshop.gr. Δεν χρειάζεσαι πάνω από 4 gb εκτός και αν θες να παιξεις και κανα game. Kανουν δωρεάν συναρμολόγηση και αποστολή

• Like 2
Δημοσ.
Στις 2/10/2019 στις 8:38 ΜΜ, Passionate είπε

image.png.43f7fc5a802279063a0d43e95b1f48b8.png

Aπό το eshop.gr. Δεν χρειάζεσαι πάνω από 4 gb εκτός και αν θες να παιξεις και κανα game. Kανουν δωρεάν συναρμολόγηση και αποστολή

το πήρε τελικά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...