Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε νέα συνάδελφο για τη γιορτή της, γύρω στα 30 πρέπει να είναι. Δεν θέλω να φανεί ότι της την πέφτω, απλώς να δείξω τη συμπάθειά μου και να την ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ να πάρω κάτι φτηνό και να καταλάβει ότι είμαι τσίπης, ούτε κάτι πολύ ακριβό και να παρεξηγηθώ. Ούτε μπορώ να πάρω κάτι κοινότυπο και να φανεί ότι δεν ενδιαφέρθηκα να το ψάξω. Έχω κολλήσει, κι ας μην έχω αγαπήσει.. Καμιά ιδέα;

• Like 1
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Τι ηλικία έχει και αν επιτρέπετε που εργάζεστε/τομέα
Και σίγουρα το budget, όπως αναφέρει και ο @David20

Γραφει οτι την κανει πανω κατω 30αρα σε ηλικια.

Επεξ/σία από David20
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ιδέα τι hobby έχει και αυτό είναι που το κάνει δύσκολο! Ηλικία την κόβω 30άρα +/- Δεν την ρωτήσαμε την ηλικία της για ευνόητους λόγους, ίσως ο εργοδότης να ξέρει από το cv της αλλά δεν μπορώ να ρωτήσω χωρίς να γίνω ρόμπα. Λεφτά όσα να 'ναι, αλλά νομίζω αν της πάρω κάτι με πάνω από 100 θα το παρακάνω και θα νομίζει ότι της την πέφτω. Και κάτω από 50 είναι λίγα, άρα κάπου εκεί. Δηλαδή 50-100 ή ό,τι μου προτείνετε εσείς. Η κοπελιά είναι οικονομολόγος αλλά την προσέλαβαν για διοικητική υποστήριξη.

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ.

Δεν βλέπω να το γλυτώνεις το κοινότυπο.Δεν ξέρεις και πολλά πράγματα ώστε να πάρεις κάτι να πει ότι το κοίταξες παραπάνω.Για άρωμα σε κόβω δυστυχώς.

• Thanks 1
Δημοσ.

με 100 ευρω δεν εχει σημασια αν της την πεφτεις, η δουλεια θα γινει 😁

σοβαρα μηπως ειναι πολλα? με ενα 40άρι πιστευω εισαι κομπλε. Παρε κατι για σπιτι/γραφειο πολυ γενικο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς στις γιορτές μας κερνάμε απλά τους καφέδες και άντε και κάνα γλυκό.

Δώρα δεν ανταλλάσσουμε.

Αν μου κάναν δώρο 50 ευρώ θα ένιωθα περίεργα.

Αν εσείς σαν εταιρεία το έχετε έθιμο να παίρνετε δώρα οκ, αλλά αν είσαι ο μόνος που θα πάρει, θα είναι κριντζ είτε κάνει 100 είτε 50

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ! Ψάχνω όλη μέρα για κάτι πιο ψαγμένο σε χειροποίητα τύπου etsy.com και ας πάει και πιο ακριβά (συνήθως αυτά είναι ακριβά αλλά δεν φαίνονται στο μάτι). Βιβλίο, άρωμα θα ήθελα να το αποφύγω.

Εμείς είμαστε πολύ λίγα άτομα και είμαστε και φίλοι πλέον οπότε κάνουμε δώρα έτσι και αλλιώς. Εδώ είναι ειδική περίπτωση γιατί μου έκανε εξυπηρέτηση μεγάλη η συγκεκριμένη και νιώθω υποχρεωμένος. 

Επεξ/σία από Philippe
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Philippe είπε

Ευχαριστώ! Ψάχνω όλη μέρα για κάτι πιο ψαγμένο σε χειροποίητα τύπου etsi.com και ας πάει και πιο ακριβά (συνήθως αυτά είναι ακριβά αλλά δεν φαίνονται στο μάτι)

Αν της πάρεις τέτοιο θα σου πει 'πάρε με εδώ και τώρα στο γραφείο' ή σε 'βλέπω σαν φίλο'.Δεν θες να φανεί ότι της την πέφτεις εξάλλου.Εκτός κι αν κατά βάθος θέλεις.....hmmm the plot thickens... 🙂

Δημοσ.

Ναι δώσε ένα hint. Μιλάμε για μεγάλη εταιρία; Το συνηθίζετε;  (για να αποφύγουμε το σημείο, που της φαίνεται υπερβολικό)
Για τα λεφτά δεν έχει διαφορά αν θα ναι 40,50 ή 100. Κλαιν

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με τον guido. Θα είναι παράξενο εάν δεν συνηθίζετε ν' ανταλλάζετε δώρα. Πάντως, αν επιμένεις, θα θεωρούσα safe επιλογή και μια κούπα με κανένα έξυπνο λογότυπο, για να πίνει τον καφέ της στη δουλειά (έχετε καφετιέρα, έτσι;).  Είναι κάτι εντελώς "ουδέτερο", και σίγουρα θα εκτιμήσει την χειρονομία και το ότι την θυμήθηκες.

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως το κασκώλ να είναι από τα πιο απρόσωπα ρούχα οπότε να μπορούσα να το τολμήσω χωρίς να παρεξηγηθώ. Δεν σας είπα ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος :d και αυτή το ακριβώς αντίθετο οπότε λογικά δεν θα νομίζει ότι της την πέφτω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Κούπα πολύ καλή ιδέα, αν βρω καμιά προς το ακριβό, thanks!

Επεξ/σία από Philippe
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...