David20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Philippe είπε Ομολογώ ότι μου πέρασε από το μυαλό να διαβάσει η ίδια το θέμα και να γίνω ρόμπα. Αλλά και άλλος να το διαβάσει πάλι μπορεί να αναγνωρίσει το δώρο αν είναι μία από τις προτάσεις που γράφτηκαν. Γι' αυτό προσπάθησα να είμαι φειδωλός στα στοιχεία που δίνω αλλά δεν γίνεται να βρεθεί και κατάλληλο δώρο χωρίς στοιχεία. Day spa έχω πάρει σε γκόμενα παλιά, είναι too much, δεν είναι; M-rita με επιταγή από πολυκατάστημα τύπου Attica συμβιβάζεσαι; Κοκέτα είναι αλλά την κόβω για upper class, μήπως αντί για Hondo κλπ είναι προτιμότερο το Attica ή Public ίσως ή κανένα άλλο; Αλλά με τη δωροεπιταγή φαίνεται ότι δεν το έψαξες και πολύ. Εμένα όταν μου φέρνουν κάτι τέτοιο οι φίλοι με χαλάει λίγο, γιατί νιώθω ότι απλά βγάζουν την υποχρέωση. Είναι απρόσωπο όμως, που είναι το ζητούμενο. Γι' αυτό κλίνω περισσότερο προς λύση stormrain ή από το etsy που κοιτούσα αρχικά. Και τα μουσεία έχουν ωραίες συλλογές σε αντικέιμενα για γραφείο κλπ. Αναφερεις τα μουσεια..Τι εννοεις ;;; Θα μπουκαρεις να σηκωσεις πραγματα ;!!!!!
Philippe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν καταστηματάκια τα περισσότερα με απομιμήσεις έργων τέχνης αλλά και όμορφα χρηστικά αντικείμενα, π.χ. press papier. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Philippe 1
David20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Philippe είπε Έχουν καταστηματάκια τα περισσότερα με απομιμήσεις έργων τέχνης κλπ, π.χ. press papier Αααααα !!!! Για μια στιγμη με εστειλες αλλα συνηλθα....
M-rita Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Philippe είπε Έχουν καταστηματάκια τα περισσότερα με απομιμήσεις έργων τέχνης αλλά και όμορφα χρηστικά αντικείμενα, π.χ. press papier. Εσύ θες να της πάρεις ναι μεν δώρο αλλά να της ρίξεις και " χυλοπίτα"ζεστη ζεστή ,βρε σατανά δωροεπιταγη για press Papier;;;; Ο Χριστός! Πάρε της μια γάτα καλύτερα θα το λάβει το μήνυμα 😅 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από M-rita Λεξη 1
lightsout Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Κάποιο διακοσμητικό για το γραφείο της θα ήταν νομίζω ένα διακριτικό δώρο, χωρίς να χαρακτηριστείς πεφτουλας. Δωροκαρτα δίνουμε μόνο σε σπαστικά ανήψια μας. 1
guido Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Philippe είπε Δεν σας είπα ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος :d και αυτή το ακριβώς αντίθετο οπότε λογικά δεν θα νομίζει ότι της την πέφτω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. @Oscar_Mike εσύ; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνώμη μου, μη μπαίνεις στο τρυπάκι των δώρων αν θες να την προσεγγίσεις. Δείχνει ηττοπάθεια και κάνει μπαμ ότι παίζεις εκ του ασφαλούς. Οι δυναμικές γυναίκες δεν τα προτιμούν αυτά. Μάζεψε όσο θάρρος διαθέτεις, και πρότεινέ της να βγείτε για καφέ/ποτό, να γνωριστείτε. Εκεί θα φανεί αν ενδιαφέρεται για γνωριμία ή όχι. Έτσι, γλιτώνεις έξοδα δώρων, βγαίνετε (αν δεχτεί), περνάτε καλά γίνει δεν γίνει κάτι και στο τέλος, στην περίπτωση που δεν κάτσει το κοράσιο, δεν θα σου μείνει πικρία που κάθισες κι έψαξες για δώρα και δεν τελεσφόρησε η προσπάθεια. Αυτά στα λέει ένας που έπαιζε πάντα εκ του ασφαλούς, όπως πας να το παίξεις κι εσύ, ώσπου κάποια στιγμή αποφάσισε να είναι πιο ευθύς και θαραλλέος και κατάλαβε τις μλκίες έκανε τόσα χρόνια... Τα παραπάνω φιλικά και με όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
*nenya* Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Παντοφλες και.....ουυυυπς λαθος θρεντ! On topic: Etsy gift card! (Thank me later :P) 1 1
Niki92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Εγώ θα έπαιρνα κάτι σε πένα ή κάποιο καλό παρκερ ή τέλος πάντων κάτι για το γραφείο! Οτιδήποτε αλλο επί προσωπικού μπορεί να παρεξηγηθεί! 1
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, guido είπε @Oscar_Mike εσύ; μα εγώ σας το έχω πει ότι είμαι πολύ ωραίος! είναι δεδομένο αυτό δλδ! 4
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Philippe είπε Γι' αυτό κλίνω περισσότερο προς λύση stormrain Aν καταληξεις παντως στη λυση stormrain και εισαι κεντρο, περνα απο το φυσικο τους καταστημα, εχει μερικα εκπληκτικα κομματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις