Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πας και παίρνεις μια δώρο κάρτα απο το αττικά και αγοράζει ο,τι θέλει.

ειναι βλακεία να παίρνουμε δώρα που ο άλλος δε θα χρησιμοποιήσει καν ή δεν μπορεί να τ αλλάξει αν θέλει. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Philippe είπε

Δεν έχω ιδέα τι hobby έχει και αυτό είναι που το κάνει δύσκολο! Ηλικία την κόβω 30άρα +/- Δεν την ρωτήσαμε την ηλικία της για ευνόητους λόγους, ίσως ο εργοδότης να ξέρει από το cv της αλλά δεν μπορώ να ρωτήσω χωρίς να γίνω ρόμπα. Λεφτά όσα να 'ναι, αλλά νομίζω αν της πάρω κάτι με πάνω από 100 θα το παρακάνω και θα νομίζει ότι της την πέφτω. Και κάτω από 50 είναι λίγα, άρα κάπου εκεί. Δηλαδή 50-100 ή ό,τι μου προτείνετε εσείς. Η κοπελιά είναι οικονομολόγος αλλά την προσέλαβαν για διοικητική υποστήριξη.

Φίλε συγνώμη για το θάρρος. Δεν τρολαρο απλά έχω την εντύπωση ότι θέλεις να της την πέσεις. 

Οπότε κάνε το και καλή επιτυχία. Μην μπεις σε friend zone δεν υπαρχει λόγος. 

Τώρα θα μου πεις πως έχω αυτή την εντύπωση. ; 

Δουλεύοντας πολλά χρόνια σε εταιρίες ποτέ δεν έκανα δώρο αν δεν ήθελα κάτι παραπάνω ιδίως σε 

συνάδελφο της διοικητικής υποστήριξης. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, M-rita είπε

Και από τα hondos μου κάνει 😂 πέρα από την πλακιτσα πάντως σε τιμά το ενδιαφέρον για τη συνάδελφο σου και το ευχαριστω σου για τη βοήθεια που σου έδωσε.Νομιζω από αυτο και μόνο ,ο,τι και αν αποφασίσεις να της πάρεις θα εκτιμησει την κίνηση σου .

Εχω φίλο πιο ωραιο και πιο γυμνασμενο απο τον  ts και το "αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις" το εχει φτασει σε επίπεδο Ολλανδίας και Ντουμπάι, μπαζωνει να φτιαξει ολοκληρες πόλεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lek88 είπε

Μπορούμε να δούμε φωτογραφία; 

2 λεπτά πριν, skatoula1 είπε

Κανε μας αδδ, ειμαστε μπλοκ

στο χλαπ εχω δωσει το ινστα μου 😏

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 minute ago, Oscar_Mike said:

στο χλαπ εχω δωσει το ινστα μου 😏

Να TS, δες εδω πως παιζει μπαλιτσα ο μικές! Ασε τα δωρα λοιπον, το ινστα σου δωσε στην συναδελφο!

Δημοσ.

Βρέθηκε λυση, 

την έχουν δωσει πριν απο εμας

Δημοσ.

Συγγνώμη τώρα αλλά γιατί να πάρεις δώρο σε νέα συνάδελφο για να της δείξεις την συμπάθεια σου; Είναι φίλη; οχι! Είναι κάτι άλλο; οχι! Είναι απλά μια συνάδελφος που ίσως παρεξηγήσει την κίνηση σου. Τέτοιες κινήσεις είναι λάθος για μένα. Δεν παίρνεις δώρα σε άτομα που δεν σου είναι κάτι. Το πιθανότερο είναι να σε δει σαν πεφτουλα και να φέρεις αντίθετα αποτελέσματα. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Annihilator είπε

Γνώμη μου, μη μπαίνεις στο τρυπάκι των δώρων αν θες να την προσεγγίσεις. Δείχνει ηττοπάθεια και κάνει μπαμ ότι παίζεις εκ του ασφαλούς. Οι δυναμικές γυναίκες δεν τα προτιμούν αυτά.

Μάζεψε όσο θάρρος διαθέτεις, και πρότεινέ της να βγείτε για καφέ/ποτό, να γνωριστείτε.

Εκεί θα φανεί αν ενδιαφέρεται για γνωριμία ή όχι. Έτσι, γλιτώνεις έξοδα δώρων, βγαίνετε (αν δεχτεί), περνάτε καλά γίνει δεν γίνει κάτι και στο τέλος, στην περίπτωση που δεν κάτσει το κοράσιο, δεν θα σου μείνει πικρία που κάθισες κι έψαξες για δώρα και δεν τελεσφόρησε η προσπάθεια.

Αυτά στα λέει ένας που έπαιζε πάντα εκ του ασφαλούς, όπως πας να το παίξεις κι εσύ, ώσπου κάποια στιγμή αποφάσισε να είναι πιο ευθύς και θαραλλέος και κατάλαβε τις μλκίες έκανε τόσα χρόνια...

Τα παραπάνω φιλικά και με όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω.

Νομιζω οτι ανεφερε πως θελει να την κανει ενα δωρο λογω μια εξυπηρετησης που εκανε η κοπελα στον φιλο μας και λογω γιορτης της.Δεν ανεφερε οτι θελει να κανει κατι μαζι της περαιτερω.Ετσι νομιζω δηλαδη.Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου, αν οντως την γουσταρει,τοτε οχι δωρο,προσεγγιση αλλιως θελει.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσες μια πολύ ωραία ατζέντα τύπου χειροποίητη ( όχι χρονιας ) μ´ ένα ωραίο στύλο και το μήνυμα σε post it έτσι( όχι μέσα γραμμένο , θα φανεί κάπως παραπροσωπικο!) ... Ένα βιβλίο επίσης , είναι ουδέτερο ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...