physikoww Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Philippe είπε Η κοπελιά είναι οικονομολόγος Πάρ'της το βιβλίο του Γιάν(ν)η Βαρουφάκη. Θα το εκτιμήσει. 1
Philippe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δεν με αφήνει το site να κάνω άλλα reactions για σήμερα, υπάρχει όριο απ' ό,τι φαίνεται.. Χρωστάω πολλά likes! Θα ανέβαζα και φωτό αλλά με τον Γιάνη στο αμέσως από πάνω post δεν έχω ελπίδα 😛 Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες, νομίζω καλά έκανα και το έβγαλα στο forum αν και είχα ενδοιασμούς στην αρχή, γιατί βγήκαν ορισμένες εξαιρετικές προτάσεις που δεν θα τις μάθαινα διαφορετικά. Η συνάδελφος με κάλυψε σε δύσκολο θέμα με ρίσκο δικό της και αισθάνομαι πολύ υποχρεωμένος, εξού και η όλη ιστορία με το δώρο. Δεν είναι τρολιά, αν και είχε και την εύθυμη πλευρά η συζήτηση. Να 'στε όλοι καλά! 2
bjj-p Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Philippe είπε Ευχαριστώ! Ψάχνω όλη μέρα για κάτι πιο ψαγμένο σε χειροποίητα τύπου etsy.com και ας πάει και πιο ακριβά (συνήθως αυτά είναι ακριβά αλλά δεν φαίνονται στο μάτι). Βιβλίο, άρωμα θα ήθελα να το αποφύγω. Εμείς είμαστε πολύ λίγα άτομα και είμαστε και φίλοι πλέον οπότε κάνουμε δώρα έτσι και αλλιώς. Εδώ είναι ειδική περίπτωση γιατί μου έκανε εξυπηρέτηση μεγάλη η συγκεκριμένη και νιώθω υποχρεωμένος. 4 ώρες πριν, Philippe είπε Δεν έχω ιδέα τι hobby έχει και αυτό είναι που το κάνει δύσκολο! Ηλικία την κόβω 30άρα +/- Δεν την ρωτήσαμε την ηλικία της για ευνόητους λόγους, ίσως ο εργοδότης να ξέρει από το cv της αλλά δεν μπορώ να ρωτήσω χωρίς να γίνω ρόμπα. Λεφτά όσα να 'ναι, αλλά νομίζω αν της πάρω κάτι με πάνω από 100 θα το παρακάνω και θα νομίζει ότι της την πέφτω. Και κάτω από 50 είναι λίγα, άρα κάπου εκεί. Δηλαδή 50-100 ή ό,τι μου προτείνετε εσείς. Η κοπελιά είναι οικονομολόγος αλλά την προσέλαβαν για διοικητική υποστήριξη. Κατι δεν λεει σωστα ο ts...
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Philippe είπε Σε νέα συνάδελφο για τη γιορτή της, γύρω στα 30 πρέπει να είναι. Δεν θέλω να φανεί ότι της την πέφτω, απλώς να δείξω τη συμπάθειά μου και να την ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ να πάρω κάτι φτηνό και να καταλάβει ότι είμαι τσίπης, ούτε κάτι πολύ ακριβό και να παρεξηγηθώ. Ούτε μπορώ να πάρω κάτι κοινότυπο και να φανεί ότι δεν ενδιαφέρθηκα να το ψάξω. Έχω κολλήσει, κι ας μην έχω αγαπήσει.. Καμιά ιδέα; Μου θυμίζεις έναν πριν κάτι μήνες που έλεγε οτι θέλει δώρο για κάποια κοπέλα που είχε τελειώσει το μεταπτυχιακό, αλλά όταν του προτείναμε την μια μας έλεγε οτι η κοπέλα έχει βιβλιοθήκες, την άλλη οτι η κοπέλα δεν είναι μικρή αλλά ούτε οτι πάει για γάμο. Εν τέλει, αποφάσισε μόνος σου τι να αγοράσεις, μ' αρέσει που λες οτι δεν θες να φανείς τσίπης ούτε της την πέφτεις, δώρο απλά για να δείξεις συμπάθεια σε κοπέλα...... έλα μην μας δουλεύεις τώρα.
Ψιτ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 7 hours ago, *nenya* said: 100€ δωρο σε συναδελφο λεει... ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ;;;;; Δερμάτινη θα ήταν η παντοφλίτσα...
chill Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, stormrain είπε Παρε κατι τετοιου στυλ αφου η σχεση σας ειναι επαγγελματικη. Ειναι αριθμημενο κομματι, σε ορειχαλκο. Αυτο ειναι αρκετα μικρο, αλλα θα το εκτιμησει υποθετω. https://www.kori.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=21&prodid=2435&c=146 Να το ψάξει μετά στο νετ και να δει ότι ονομάζεται το δώρο ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ.......ε δεν είναι και οτι καλύτερο. Αν είναι να της πάρει πουλί ας της πάρει το μεγάλο!!!!!
alex19871987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως ένα ενδιαφέρον για φορτωτική υπάρχει..όχι άμεση αλλά έστω μελλοντική. 4
makis269 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να της πεις οτι κερδισες μέσω ραδιοφωνου σε ενα μαγαζι που θα επιλέξεις ανάμεσα απο αρκετά ,γευμα για δυο ,(οταν κλείσεις το τραπέζι μιλα με τον υπευθυνο να παίξει θέατρο μην σε δώσει στεγνά ) και οτι επειδη δεν εχεις κάποιον να πας την σκετφηκες, μηπως θα ήθελε να πάτε μαζί, ( αν δεν έχει πρόβλημα κλείνεις το τραπέζι και την έκανες λαχείο ) και κατα τυχει είναι την μέρα που έχει την γιορτή της . Αν δεν μπορεί /θέλει παμε για άλλα και γλυτώνεις και το δώρο. ( no honey no money ) και πλήρωσε εσύ στο τέλος και ολα good !!!!! Υ.Γ. και να καταλάβει οτι ο διαγωνισμός ειναι απάτη θα έχει ενθουσιαστεί τοσο πολύ με την κινηση για την γνωριμία που θα της μείνεις αξέχαστος !!!! Υ.Γ 2 .αν παραυτα θες να πάρεις δώρο και δεν σε νοιάζει σαν γυναίκα ξέχνα το τρυφερό τετ α τετ , και ένα πακέτο καλλυντικών με άρωμα και κρεμούλες απο τα χοντος ειναι πολύ cool δώρο για γυναίκα στα 30 !!! https://www.skroutz.gr/c/991/set-peripiisis.html ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ !!! (λίγο ακόμα και θα παω να τις ζητήσω εγώ να βγούμε με τοσα που έχω γράψει !!!! χα χα χα χα !!!! ) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από makis269
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, Deka013 είπε Δεν βλέπω να το γλυτώνεις το κοινότυπο.Δεν ξέρεις και πολλά πράγματα ώστε να πάρεις κάτι να πει ότι το κοίταξες παραπάνω.Για άρωμα σε κόβω δυστυχώς. Πιο προσωπικό δώρο από το άρωμα δεν έχει.
testit Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Μια δωλρεπιταγη από μαγαζί με εσώρουχα Πριν μερικά χρόνια κοντά στο μετρό της Δάφνης (στα ενδιάμεσα στενά προς τη σχολή φυσικής αγωγής, πρώην εασα) υπήρχε ένα μαγαζί δώρων έτσι περίεργων, κατάλληλων ίσως για την περίσταση (του "τολμώντος που νικά"). Ήταν ένα καρύδι άσπαστο, μέσα σε σελοφάν. το έδινες σαν δώρο στην "περί ης ο λόγος", το έσπαγε κι έβγαινε ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο. η "περί ής" ο λόγος, τα "έχανε" αρχικά, ξαφνιάζονταν, κοκκίνιζε... αλλά μέσα σε κλίμα πλάκας! Αν λοιπόν το σπάσει, είναι σαν να έγινε το πρώτο βήμα! "ο τολμών νικά"! βέβαια, επειδή περνούν τα χρόνια - κι αλλάζουν κι οι αντιλήψεις, μπορεί να σε κατηγορήσουν για σεξιστή. αλλά ποιος νοιάζεται τώρα γι΄αυτό; άλλο είναι το ζητούμενο! 1 ώρα πριν, makis269 είπε Να της πεις οτι κερδισες μέσω ραδιοφωνου σε ενα μαγαζι που θα επιλέξεις ανάμεσα απο αρκετά ,γευμα για δυο ,(οταν κλείσεις το τραπέζι μιλα με τον υπευθυνο να παίξει θέατρο μην σε δώσει στεγνά ) και οτι επειδη δεν εχεις κάποιον να πας την σκετφηκες, μηπως θα ήθελε να πάτε μαζί, ( αν δεν έχει πρόβλημα κλείνεις το τραπέζι και την έκανες λαχείο ) και κατα τυχει είναι την μέρα που έχει την γιορτή της . Αν δεν μπορεί /θέλει παμε για άλλα και γλυτώνεις και το δώρο. ( no honey no money ) και πλήρωσε εσύ στο τέλος και ολα good !!!!! Υ.Γ. και να καταλάβει οτι ο διαγωνισμός ειναι απάτη θα έχει ενθουσιαστεί τοσο πολύ με την κινηση για την γνωριμία που θα της μείνεις αξέχαστος !!!! Υ.Γ 2 .αν παραυτα θες να πάρεις δώρο και δεν σε νοιάζει σαν γυναίκα ξέχνα το τρυφερό τετ α τετ , και ένα πακέτο καλλυντικών με άρωμα και κρεμούλες απο τα χοντος ειναι πολύ cool δώρο για γυναίκα στα 30 !!! https://www.skroutz.gr/c/991/set-peripiisis.html ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ !!! (λίγο ακόμα και θα παω να τις ζητήσω εγώ να βγούμε με τοσα που έχω γράψει !!!! χα χα χα χα !!!! ) να της πει ότι είναι παράλληλα και ιμπρεσσάριος-οργανωτής καλλιστείων σε χώρους εργασίας. ότι έκανε ήδη το διαγωνισμό (χωρίς πασαρέλες κλπ λόγω βιασύνης) κι ότι αυτή βγήκε νικήτρια.... οπότε σαν νικήτρια, δικαιούται το δώρο!
Nero55 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 δεν ξερω αν το χει πει καποιος, αλλα εγω θα προτεινα ενα ρολοι, οποτε το φοραει θα σε σκεφτεται
zygorito Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Για ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, πάρε ενα μεταξωτό φουλάρι (ένα καλό τύπου €50-70). Είναι σα να δίνεις δώρο σε άντρα γραβάτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις