Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2019-20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mrpink είπε

Τον έχεις σε εκτίμηση βλέπω το Γιάννη το Στρέλνιεκς...

Μας έβγαλε τα σκώτια με την ανιωθίλα του, βιτάμ ρε φίλε.

• Like 1
  • Απαντ. 304
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε

Μας έβγαλε τα σκώτια με την ανιωθίλα του, βιτάμ ρε φίλε.

Επαιξε πολυ για Παναθηναικο να ξερετε. Στην θεση του ηρθε ο Ραις. 

Δημοσ.

Τζαμέλαρος σε ενδιαφέρουσα ή έκανε πολύ παρέα με το Μιλουτίνοφ το καλοκαίρι. Βρήκε πάντως, επιτέλους, το πρωτάθλημα που ταιριάζει στο γεμάτο ενέργεια, αθλητικότητα, φιζικάλιτι και αμυντική προσήλωση παιχνίδι του. Είναι στη Σάσσαρι και παιζει τώρα μυθικό ντέρμπι με τη Βενέτσια του Άιρον Μάικ Μπράμος που είναι η πρωταθλήτρια. Χαμός...

• Like 1
Δημοσ.
Στις ‎2‎/‎11‎/‎2019 στις 8:01 ΜΜ, Edel είπε

Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΜΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ :D

Λες μετα από αυτό που συνεβη χτες να υπαρξει επιστροφη?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rus είπε

Λες μετα από αυτό που συνεβη χτες να υπαρξει επιστροφη?

Χαχα όχι ρε...

βασικα τα ήθελε και τα έπαθε, όταν δήλωνε οτι το κλίμα ειναι άριστο και ανανέωνε με χαρά. Ξέρει και τον πρόεδρο της χώρας ξέρει και την κουλτούρα τους και ολα. Απο χτες έχει ακούσει τρελές κατάρες 

Δημοσ.

Τι να κανει και ο καμομοιρος ο Σλουκας, οπως ειναι το πραμα τωρα καλο ειναι να την κανει με ελαφρα, γιατι ετσι και αλλιως Ομπραντοβιτς διχως budget =nogo :p

Δημοσ.

Πάει για παγκόσμιο ρεκόρ ο Προμηθέας, 2 πόντοι ένα λεπτό πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος. Μια φορά είπα κι εγώ να τους δω και τους γκαντέμιασα. Εν τω μεταξύ ο Μάκαρος ρίχνει Παναγίες με μεταφραστή λολ. Είχαμε τον Πεδουλάκη να δίνει συνέντευξη στη Δώρα με μεταφραστή, έχουμε και το Γιατρά τώρα

Εντάξει, 5 πόντοι κι έχουμε και βολές

Δημοσ.

Εντάξει, 54-21 στο ημίχρονο. Γυρίζει

Επιτέλους ένα γεμάτο γήπεδο! Το βαλα Βενέτσια-Κουμπάν κι άνοιξε το μάτι μου. Το χα πριν Τσεντεβίτα-Ούνιξ και στον Προμηθέα και ήταν συγγενείς και φίλοι

Η Λοκομοτίβ ήταν νο1 στα πάουερ ράνκινς πριν αρχίσει η διοργάνωση και τώρα, άμα δεν κερδίσει σήμερα χαιρέτα μου την κλεφτουριά

https://www.eurocupbasketball.com/eurocup/games/standings

Τόφας και Ρίτας κέρδισαν πριν νομίζω. Πρέπει να χει και μακράν το πιο ακριβό μπάτζετ.  

Το πήρε ο Όστιν Ντέι. Κόλλησε δυο τριποντάκια κι έδωσε τη διαφορα, και συνολικά πόσους έβαλε στην τελευταία περίοδο; 11 ή 13;

Ο Μπάνκι αφού χαντάκωσε την ΑΕΚ, σου λέει, ας πάρω κανά πιο ακριβό ρόστερ να δω τι κρότο θα κάνω! Μπαρτζώκαρος πάλι στην Κουμπάν;

Δημοσ.

Αν είχε φάει ο Ολυμπιακός 58 πόντους στο ημίχρονο από την Άλμπα η μισή ομάδα θα ήταν για σύνταξη και η άλλη μισή για φέρετρο κατ' ευθείαν, τώρα πους τους τρώει ο Παναθηναϊκός όλα γυρίζουν. Ας είναι καλά οι Έλληνες pundits.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω να επαιζα δεν ξερω αν θα δεχοταν η ομαδα 60 ποντους σε ενα ημιχρονο. Αλλα οκ τα εβαλαν και ολα οι της Αλμπα στο 1ο , για να ειμαστε δικαιοι.

Δημοσ.

Είναι αδιανόητο που του κάνουν iso πάντα στην τελευταία επίθεση λες και είναι ο Λεμπρον. 

Είναι δεδομένο ότι θα κάνει μαλακία όσο καλός και να είναι στο υπόλοιπο ματς. 

Πάντως είναι ματς που δεν υπάρχει προπονητής. Ότι θέλει ο καθένας κάνει. 

Δημοσ.

Ρεάλ-Μπάρτσα 32-14 στο πρώτο δεκάλεπτο και 48-50 στο ημίχρονο :wacko: Αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια. Ήταν 37-17 κι έφαγαν σερί 18-0. Ξεκίνησαν σούπερ με Καμπάσο, Ράντολφ αποφασισμένους να τα βάζουν, τον Τέιλορ να εξαφανίζει το Χίγγινς και τον Ταβάρες να μην έχει πρόβλημα με τον Ντέιβις που ήταν ο καλύτερος στο σούπερκαπ. Μετά βγήκαν έξω οι αμυντικοί, μπήκε  η σέκοντ γιούνιτ κι έγινε η μέρα νύχτα. Ντιλέινι, Κούριτς, Τόμιτς και μετά ο Μίροτιτς που ξαναμπήκε τα βαλαν όλα. Γιουλ, Μίκι τραγικοί αλλά δεν μπορούσε να βάλει Καμπάσο, Ταβάρες λόγω φάουλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...