Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

για να γίνει διάγνωση Asperger σε ενήλικα χρειάζεται εξειδικευμενος ψυχίατρος; 

χρειάζονται πάνω από μια επίσκεψη π.χ όπως στην περίπτωση ψυχικών νόσων;

ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αν και προκαλέι τεράστια εντύπωση ότι κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει εμφανές στην παιδική ηλικία (όπως φαίνεται από το γραπτό σου), ναι, θα χρειαστούν πάνω από μία συνεδρίες.
Το κείμενο σου είναι πολύ ασαφές όμως.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι διάγνωση να γινει; Αφού λες ότι υπάρχει aspenger. Ποιος το διέγνωσε;

υπαρχή μια διαταραχή, από αυτά που γράφονται στο δίκτυο πλησιάζει δεν σημαίνει ντε και καλά ότι είναι το aspenger γιαυτό το λόγο ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος πια είναι η διαδικασία διάγνωσης .

52 λεπτά πριν, l337 είπε

Αν και προκαλέι τεράστια εντύπωση ότι κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει εμφανές στην παιδική ηλικία (όπως φαίνεται από το γραπτό σου), ναι, θα χρειαστούν πάνω από μία συνεδρίες.
Το κείμενο σου είναι πολύ ασαφές όμως.

σε ένα άτομο 47 χρονών σήμερα και ήταν παιδί στην Ελλάδα του 80' δεν νομίζω να γνώριζαν τι ακριβός είχε , ήταν απλός περίεργος χαρακτήρας, πάντως η απαντήσει σου έχει το 50% της ερώτησης μου.

Επεξ/σία από ebola75
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ebola75 είπε

υπαρχή μια διαταραχή, από αυτά που γράφονται στο δίκτυο πλησιάζει δεν σημαίνει ντε και καλά ότι είναι το aspenger γιαυτό το λόγο ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος πια είναι η διαδικασία διάγνωσης .

σε ένα άτομο 47 χρονών σήμερα και ήταν παιδί στην Ελλάδα του 80' δεν νομίζω να γνώριζαν τι ακριβός είχε , ήταν απλός περίεργος χαρακτήρας, πάντως η απαντήσει σου έχει το 50% της ερώτησης μου

Οι Asperger δεν είναι "περίεργοι χαρακτήρες". Επίσης αμφιβάλω ότι έχει Asperger σύμφωνα με όσα γράφεις. Θα σας βοηθήσει ένας σύμβουλος ψυχικής υγείας. Επίσης δεν λαμβάνουμε τέτοιες πληροφορίες από το internet όσον αφορά ιατρικά ζητήματα, μιας και δημιουργούν παρεξηγήσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχεις απολυτό δίκιο γιαυτό ρώτησα και εδώ , για να αρχίσω από κάπου είτε είναι είτε δεν είναι .

ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις . 

αν θελη ο admin ας κλείδωση το θέμα.

Επεξ/σία από ebola75
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ebola75 είπε

έχεις απολυτό δίκιο γιαυτό ρώτησα και εδώ , για να αρχίσω από κάπου είτε είναι είτε δεν είναι .

ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις . 

αν θελη ο admin ας κλείδωση το θέμα.

Για αρχή, εάν υπάρχουν βάσιμες υποψίες, συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Εκείνος θα ξέρει να σα καθοδηγήσει εάν χρειαστεί. Καλή επιτυχία και όλα καλά εύχομαι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...