Προς το περιεχόμενο

GDPR Unsbuscribe από Προσφορές


sotos2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έψαξα στο forum για να βρω κάτι σχετικό αλλά δεν βρήκα.

Σήμερα μου έρχεται e-mail προωθητικό κατάστημα αθλητικών ειδών το οποίο προωθούσε κάποιο αθλητικό γεγονός. Το παράξενο είναι ότι το gmail μου έλεγε "από Χ.gr" αποστολέα μέσω Y.com !!! 

Δεν το ξέρω το κατάστημα αλλά γνωρίζω την ύπαρξη του αφού έχει υποκατάστημα κοντά στην περιοχή μου και λέω "κάποιος πούλησε τα στοιχεία μου".

Τσουπ αμέσως πατάω το λινκ που λέει να βγω από τις ενημερώσεις. Το πατάω , φορτώνει και βλέπω να μου λέει " έχετε αφαιρεθεί από τις ενημερώσεις. Σας ευχαριστούμε από το......." και αναφέρει άλλο κατάστημα από το οποίο έχω αγοράσει και έχω μπει στις ενημερώσεις για προσφορές εδώ και καιρό !!!

Τι λέτε;;; Τους κάνω κάπου καταγγελία για διαμοιρασμό στοιχείων;;; Και που την κάνω ;;;

Επίσης έχω και άλλη ιστορία για Netflix!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Αν και δεν υπήρξε καμία απάντηση στο θέμα, υπήρξαν εξελίξεις και αναγκάστηκα να στείλω το παρακάτω e-mail στη διεύθυνση e-mail για προσωπικά δεδομένα της εταιρείας.

 

Καλησπέρα, πρόσφατα έλαβα το μήνυμα που σας έχω προωθήσει πιο κάτω. Λόγω του ότι δεν έχω κάνει καμία αγορά από το εν λόγω κατάστημα και γενικά δεν το γνωρίζω, το θεώρησα ως spam e-mail. Ακολούθως αναζήτησα το σύνδεσμο για την απ' εγγραφή μου  που υπάρχει στο τέλος του e-mail . Προς έκπληξη διαπίστωσα ότι ο σύνδεσμος οδηγούσε σε ιστοσελίδα της cosmossport . Μετά από αυτό θυμήθηκα ότι είχε υπάρξει ανάλογη περίπτωση με e-mail από το sneaker10.gr . Αφότου έκανα την ανάλογη αναζήτηση διαπίστωσα ότι πρόκειται για την ίδια εταιρεία (ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ Α.Ε.) . 

Δεδομένου ότι δεν μπορώ στην ουσία να σας κατηγορήσω για διαμοιρασμό των προσωπικών μου δεδομένων σε τρίτους, αφού στην ουσία και οι τρεις ιστοσελίδες ανήκουν στην ίδια εταιρεία, μπορώ μόνο να σας κατηγορήσω για προδοσίας της  εμπιστοσύνης μου καθόσον με έχετε συμπεριλάβει σε λίστες ταχυδρομείου που δεν επιθυμώ και χωρίς την συγκατάθεση μου. Επίσης λόγω της κατακόρυφης αύξησης των e-mail που δέχομαι από την εταιρεία , από τρεις διαφορετικές εμπορικές ονομασίες και αντίστοιχα τρεις διαφορετικούς ιστότοπους, αναγκάζομαι να θεωρήσω τα e-mail από την εταιρεία σας ως spam e-mail .
 
Έπειτα από τα παραπάνω παρακαλώ για την διαγραφή από όλες τις λίστες ενημέρωσης με οποιονδήποτε τρόπο (πχ. e-mail, sms, τηλεφωνικώς) καθώς επίσης και την διαγραφή όλων των προσωπικών δεδομένων που διατηρεί η εταιρεία σας για εμένα.
 
Όπως ορίζει η πολιτική προσωπικών δεδομένων σας, έχετε 30 ημερολογιακές ημέρες να μου απαντήσετε. 
 
Με εκτίμηση, εγώ.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...