Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός του ποδοσφαίρου, πάει κανείς σας να δει κάτι άλλο; Μπάσκετ, τένις, βολευ; Στο σκαι έβλεπα κάτι αγώνες τύπου smack down, υπάρχουν αγώνες μποξ/κικ μποξ στην Αθήνα να δει κανείς;  Η είναι τίποτα σε μέρη στην άλλη άκρη της Αθήνας για μεταξύ τους να παίρνουμ μετάλλια και ζώνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάρακολουθώ κυνηγι τυριου, πάλη δαχτύλων και υποβρύχιο χόκει

Επεξ/σία από isay
  • Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lactate είπε

Εκτός του ποδοσφαίρου, πάει κανείς σας να δει κάτι άλλο;

Εγώ τα γήπεδα πάντως στην τηλεόραση άδεια τα βλέπω.

Δημοσ.

Οχι καθολου. Ποτε δεν με ενθουσιαζαν. Π.χ προτιμω να κανω ποδηλατο εγω παρα να κατσω να δω αγωνες ποδηλασιας.

Δημοσ.

Και εγώ λίγο το βαριέμαι.. πάντα προτιμούσα να πάρω εγώ μέρος σε κάτι από το να βλέπω άλλους να το κάνουν.. ειδικά δεν καταλαβαίνω αυτούς που σωματικά-αθλητικά είναι τελείως παρατημένοι και πορώνονται με το ποδοόσφαιρο. Μαρεσει ομως να βλεπω μποξ.

Δημοσ.

Εκτός του ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις κάτι το οποίο δεν είναι σε κορυφαίο επίπεδο και να ψυχαγωγηθείς. Προσωπικά παρακολουθώ από την τβ ποδόσφαιρο( πολύ ποδόσφαιρο), μπάσκετ, μεγάλες διοργανώσεις τένις, ufc, Έλληνες αθλητές σε μεγάλες διοργανώσεις ( πετρουνιας στεφανιδη κλπ). Από κοντά τρελαίνομαι για τοπικό ποδόσφαιρο και ότι έχει πολλά άλογα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Εκτός του ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις κάτι το οποίο δεν είναι σε κορυφαίο επίπεδο και να ψυχαγωγηθείς. Προσωπικά παρακολουθώ από την τβ ποδόσφαιρο( πολύ ποδόσφαιρο), μπάσκετ, μεγάλες διοργανώσεις τένις, ufc, Έλληνες αθλητές σε μεγάλες διοργανώσεις ( πετρουνιας στεφανιδη κλπ). Από κοντά τρελαίνομαι για τοπικό ποδόσφαιρο και ότι έχει πολλά άλογα 

Ισχύει.. βλέπω στο ινστα μου ολο κατι τυπους απο πολεμικες τεχνες αλλα ολοι σε ενα αδειο σταδιο πανε και αποτι καταλαβα ισα για εξετάσεις και τετοια ειναι.. σοβαρο αγωνιστικο δεν υπαρχει. Ειδικα στην πυγμαχια δεν ξερω τι παιζει.. δλδ ετσι και το παιδι σου το στειλεις παιρνει πανελληνιο πυγμαχια παιρνει και τα μορια και αρχοντας :P

Δημοσ.

Στίβο φανατικά.

Επίσης σούμο, άρση βαρών, ενόργανη, τένις και κάποια άλλα Ολυμπιακά αθλήματα.

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ σχεδόν ποτέ εκτός από Ευρωπαϊκό και Μουντιάλ. Ίσως και κάποιους ημιτελικούς/τελικούς Champions League.

Από ομαδικά μόνο βόλεϋ θα ήθελα να παρακολουθώ περισσότερο. Οι αμφισβητούμενες φάσεις και οι διαμαρτυρίες είναι πολύ λιγότερες σ'αυτό (γι'αυτό άλλωστε δεν ενθουσιάζει τους περισσότερους).

Τα μηχανοκίνητα δεν τα θεωρώ καν σπορ, άλλο αν οι οδηγοί έχουν πολλές φορές πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Δημοσ.

Συνήθιζα να παρακολουθώ ποδόσφαιρο ψιλοφανατικά. Πλέον καταλαβαίνω τι σαπίλα κρύβεται από πίσω και απλά βλέπω σημαντικούς αγώνες χωρίς να πορώνομαι. Δυστυχώς το άθλημα ειδικά στην Ελλάδα έχει καταντήσει τέτοιο που ούτε να χαρείς με μια επιτυχία της ομάδα σου δεν μπορείς. Οι περισσότεροι φίλαθλοι ή οπαδοί δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την ανωτερότητα άλλης ομάδος.

Μπάσκετ μόνο όταν παίζει η Εθνική σε κάποια σημαντική διοργάνωση και από τέννις όποτε βολεύουν οι ώρες παιχνιδιών grand slam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...