basilis_k6 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Θελω να βρω ενα χρωμα να βαψω γιαλι. Στην Ελλάδα οπου και να πας εχουν μονο ral. Δεν ξερω γιατι αλλα σε αμερικανικα σαιτ βρισκω και αλλα χρωματολογια εκτος απο ral. Τι αλλο θα μπορουσα να βρω στην Ελλάδα? Θελω να διαλεξω απο την παλέτα και να το προμηθευτώ απο εδω, οχι απο εξωτερικό.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Η καθε εταιρεία εχει το δικό της χρωματολογιο Δεν μπορείς να βρεις ενα χρώμα και να πας κάπου να τους πεις αυτο θέλω, δεν γίνεται Να υποθέσω θελεις χρώμα για ζωγραφική, πας στα αντίστοιχα μαγαζιά Στουρνάρη κλπ
basilis_k6 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η καθε εταιρεία εχει το δικό της χρωματολογιο Δεν μπορείς να βρεις ενα χρώμα και να πας κάπου να τους πεις αυτο θέλω, δεν γίνεται Να υποθέσω θελεις χρώμα για ζωγραφική, πας στα αντίστοιχα μαγαζιά Στουρνάρη κλπ Πλατη κουζινας. Ολοι ραλ εχουν...
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δεν υπάρχει μόνο το RAL, αν πας π.χ. σε βαφείο που κάνει ηλεκτροστατική, θα δεις ότι έχουν κι άλλες σειρές. Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να βάψεις γυαλί με όλα τα χρώματα.
basilis_k6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν υπάρχει μόνο το RAL, αν πας π.χ. σε βαφείο που κάνει ηλεκτροστατική, θα δεις ότι έχουν κι άλλες σειρές. Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να βάψεις γυαλί με όλα τα χρώματα. Βρηκα και pantone. Αντε τωρα να εξηγήσω στον μαστρομητσο που ξέρει μόνο την ραλιερα και νομίζει ότι αυτά είναι όλα τα χρώματα της φύσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα