man22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, christakos07 είπε Tης φυλακής τα κάγκελα είναι για τους λεβέντες. αν ξερεις κατι σοβαρα πες για να ξερω τι να κανω
christakos07 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, man22 είπε αν ξερεις κατι σοβαρα πες για να ξερω τι να κανω Η αίτηση εξετάζει το προηγούμενο εξάμηνο. Άρα τα δικαιούσαι. Βέβαια ένα τηλέφωνο στο δήμο θα σου λύσει τις απορίες. Μην σε πάρω και στο λαιμό μου.
man22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 ναι ρε συ αλλα εχω σταματησει να νοικιαζω απο τον ιουνιο και τοτε οκ πες ειχα ηδη εγκεκριμενη την αιτηση απο τον απριλιο και ελεξε τον οκτωβριο ε ειπα οκ εφοσον ηταν ηδη εγκεκριμενη τι να κανω ...ομως μου ανανεωθηκε για ενα επιπλεον εξαμηνο.....θα παρω ενα τηλ απλα θελω να μου πεις τι συμβαινει σε περιπτωση που σε πιασουν σου ζητανε απλα τα λεφτα? σε πετανε απο το προαγραμμα για 5 ετη?
christakos07 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, man22 είπε ναι ρε συ αλλα εχω σταματησει να νοικιαζω απο τον ιουνιο και τοτε οκ πες ειχα ηδη εγκεκριμενη την αιτηση απο τον απριλιο και ελεξε τον οκτωβριο ε ειπα οκ εφοσον ηταν ηδη εγκεκριμενη τι να κανω ...ομως μου ανανεωθηκε για ενα επιπλεον εξαμηνο.....θα παρω ενα τηλ απλα θελω να μου πεις τι συμβαινει σε περιπτωση που σε πιασουν σου ζητανε απλα τα λεφτα? σε πετανε απο το προαγραμμα για 5 ετη? Δεν είμαι ο νομοθέτης, ούτε έχω όρεξη να το ψάξω. Θα σου απαντήσει ο υπάλληλος του Δήμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα