Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες έχω ξεκινήσει σε μια σχολή το δίπλωμα και είχα τελειώσει τα σήματα εδώ και 3 μήνες και με καθυστέρησε πολύ να ξεκινήσουμε πορεία λόγο τον απεργιών και τώρα που ξεκινήσαμε τέλος πάντων μου λέει 1 φορά την εβδομάδα εννοώ λέει σε άτομα που ξέρω 3 και 4,ωια να μην α πολύ λόγο επειδή δεν μου αρέσουν οι λογομαχιες και δεν θέλω να του την πω θέλω να αλλάξω σχολή γενικός, γίνεται να τελειώσω τα μαθήματα αυτοκινήτου σε άλλη σχολή; (ξαναλέω έχω δώσει σήματα) 

Δημοσ.

Ναι, μπορείς πολύ εύκολα να του ζητήσεις "μεταφορά καρτέλας", όπου όλα τα στοιχεία σου και το τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής μεταφέρονται σε όποια άλλη σχολή θέλεις και συνεχίζεις απο εκεί που ήσουν. Συνήθως να ξέρεις παίρνει 1 μήνα η διαδικασία, είναι δωρεάν και δεν μπορεί να σου πει όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικά γίνεται αλλά δεν είναι κάτι που θα σου πρότεινα. Αφού έχεις δώσει σήματα είσαι στην τελική ευθεία. Φαντάζομαι και τα μαθήματα που θα κάνεις κάθε βδομάδα θα είναι διπλά (δηλαδή 1.30 με 2 ώρες κάθε φορά). Αν βιάζεσαι (καλώς κάνεις βέβαια) ως πρώτο βήμα αντιμετώπισε (ευγενικά πάντα) τον δάσκαλο ή τον ιδιοκτήτη της σχολής και εξήγησε του το πρόβλημα σου. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βιάζονται οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι γιατί έχουν και δουλειές φυσικά... Αλλά στην τελική αν μεταφέρεις την καρτέλα σου σε άλλη σχολή μπορεί να σου πάρει περισσότερο χρόνο και χρήματα απ' το να συνεχίσεις σε αυτή που είσαι τώρα. Οπότε σκέψου το σοβαρά.

Επεξ/σία από Ihavetheanswers
Δημοσ.

Ναι αλλά με την νοοτροπία του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα ο πελάτης βγαίνει ο κακός που ζητάει να έχει ισάξια μεταχείριση με τους υπόλοιπους 

Πραγματικά δεν ξρω πως να του το φέρω γιατί είναι και οικογενειακός φιλος

Και ούτε όνομα παιδιών δεν μπορώ να του πω που έχουν καλύτερη μεταχείριση από εμένα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dragor25 είπε

Και ας πουμφς έχω κάνει 3 μαθήματα μέχρι στιγμής αυτά τα 3 δεν τα ξανακάνω στην νέα σχολή έτσι; 

Σωστά, δεν θα τα ξανά κάνεις. 

Αν θέλεις να προχωρήσεις με την μεταφορά της καρτέλας κάνε το, ρώτα τριγύρω σου διάφορες σχολές και  αν βρεις κάποια που να μπορεί να σου κάνει πολλά μαθήματα μεσα στην εβδομάδα, γιατί όχι;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dragor25 είπε

Ναι αλλά με την νοοτροπία του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα ο πελάτης βγαίνει ο κακός που ζητάει να έχει ισάξια μεταχείριση με τους υπόλοιπους 

Πραγματικά δεν ξρω πως να του το φέρω γιατί είναι και οικογενειακός φιλος

Και ούτε όνομα παιδιών δεν μπορώ να του πω που έχουν καλύτερη μεταχείριση από εμένα. 

Βάλε τους γονείς σου να το πουν. 😛 Εμένα πχ χειρότερα θα μου καθόταν σαν σχολή οδηγών/δάσκαλος να έφευγε ένας μαθητής μου παρά να με αντιμετώπιζε για τα παράπονα που έχει.

Και εμένα οικογενειακός φίλος ήταν και μου έκανε σερί μαθήματα, ακόμα και Κυριακές επειδή βιαζόμουν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε

Βάλε τους γονείς σου να το πουν. 😛 Εμένα πχ χειρότερα θα μου καθόταν σαν σχολή οδηγών/δάσκαλος να έφευγε ένας μαθητής μου παρά να με αντιμετώπιζε για τα παράπονα που έχει.

Και εμένα οικογενειακός φίλος ήταν και μου έκανε σερί μαθήματα, ακόμα και Κυριακές επειδή βιαζόμουν.

Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα αγορίνα μου πραγματικά, έχω τελειώσει τα σήματα εδώ και 3 μήνες και πήγα στην σχολή μαζί με 3 φίλους μου αλλά δεν του είπαμε ποτέ πως ήμαστε φιλοι και τελείωσα και ένα μήνα πιο νωρίς τα σήματα και μας είχε ολους στο περίμενε επειδή είχε δημιουργηθεί τεράστια σειρά προτεραιότητας από της απεργίες, και λέω εντάξει να πάει στο καλό έχει ένα δίκιο και τώρα πριν 2 εβδομάδες που ξεκινήσαμε όλοι μαζί τα μαθήματα εγώ έχω κάνει μόνο 3 και οι άλλοι 3 από 5 και πραγματικά έχω μεγάλο θέμα με την διαφορά μεταχειρησεις ατόμων ειδικά όταν έχω πληρώσει κιολλας, αλλά φυσικά και δεν θελω να τους καρφώσω οπότε δεν ξέρω τι να του αναφέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά, γιατί να λογομαχήσεις και γιατί να του την πεις; Μια απλή κουβέντα δεν παίζει να γίνει; Επίσης, με το να πάρεις την καρτέλα σου (γίνεται να την πας όπου θες), δεν θα δημιουργήσεις έτσι κι αλλιώς πρόβλημα μαζί του; Ουσιαστικά δεν γλυτώνεις την όποια λογομαχία.

Μήπως τα άλλα παιδιά τού έχουν ζητήσει να τρέξουν και γι' αυτό είναι πιο μπροστά από σένα;

Επεξ/σία από jimmy213
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω, σε πόσους μήνες ολοκληρώσατε τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα για δίπλωμα αυτοκίνητου; Κάνατε πολλές φορές τη εβδομάδα μαθήματα; Θα ήθελα να μου απαντήσουν αυτοί που πήραν το δίπλωμα μέσα στη πανδημία και αν  περιμένατε αρκετά στη αναμονή; Μια τελευταία ερώτηση, ο φάκελος κάνει καιρό να βγει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...