Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες έχω το εξής πρόβλημα με το web banking που διαχειρίζομαι.Από τότε που η τράπεζες απαιτούν το πάντρεμα κάθε λογαριασμού με ένα αριθμό κινητού δεν μπορώ να διαχειριστώ τον δεύτερο λογαριασμό,που έχει διαφορετικό δικαιούχο και διαχειρίζομαι εγώ, παρά μόνο αν τους δηλώσω ένα διαφορετικό αριθμό κινητού από αυτόν που έχω και έχω δηλώσει για τον πρώτο.Ή για να το πω καλύτερα μπορώ μόνο αν πάρω καινουριο αριθμο.Κάτι που δεν θέλω να κάνω γιατί με το καρτέλ της κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να βάζω 12€ κάθε 4 μήνες μόνο και μόνο για να δέχομαι sms με το έξτρα pin που θα στέλνει η τράπεζα.Υπάρχει κάποια λύση;Αν πάρω μια sim με αγγλικό ή από χώρα της ΕΕ  αριθμό θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου;Εννοώ κάτι τέτοιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν "παίζει" ο συνδικαιούχος,που είμαι στον επίμαχο λογαριασμό, τουλάχιστον στην Πειραιώς που ενδιαφέρομαι,το ρώτησα

Επεξ/σία από theoilia
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, theoilia είπε

δεν "παίζει" ο συνδικαιούχος,που είμαι στον επίμαχο λογαριασμό, τουλάχιστον στην Πειραιώς που ενδιαφέρομαι,το ρώτησα

Ρώτησες μήπως αντί για sms να σου δώσουν γεννήτρια κωδικών όπως στις αρχές των ebanking

Δημοσ.

ρώτησα για γεννήτρια,δεν δίνουν πια.Για email δεν ρώτησα αλλά η υπάλληλος στην τραπεζα μου είπε μόνο κινητό.

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ή email 

Αλλοδαπός αριθμός πάλι μπορει να μην δουλεύει μετά από 4 μήνες.

λένε ότι έχεις 12 μήνες που τους ανανεώνεις αν κάνεις μια χρεωσημη κίνηση

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, theoilia είπε

ρώτησα για γεννήτρια,δεν δίνουν πια.Για email δεν ρώτησα αλλά η υπάλληλος στην τραπεζα μου είπε μόνο κινητό.

λένε ότι έχεις 12 μήνες που τους ανανεώνεις αν κάνεις μια χρεωσημη κίνηση

Είναι σε ροαμινγκ όμως  που υποτίθεται είναι για 4 μήνες . Εγώ πάντως άφησα στην σύζυγό αγγλικό αριθμό και θα δούμε σε τρεις μήνες αν θα κλειδώσει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω αλλο θεμα..

Η τραπεζα μου εχει ζητησει 2-3 φορες αποδεικτικο για το κινητο που εχω καταχωρισει.

Επειδη ειναι καρτοκινητο παω στον παροχο και ζηταω μια αποδειξη ταυτοποιησης και την παω..

Θελω ομως να βαλω τον αριθμο αυτο σε προνομιακο πακετο (υπαλληλικο παροχου ) και θα ειναι σε αλλο ονομα (της συζυγου)...

Τι σκατα θα τους παω αμα ξαναζητησουν?

Λογαριασμο στο ονομα της συζυγου και ληξιαρχικη πραξη γαμου ?

Επεξ/σία από k_w_t
  • Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εγω εχω αλλο θεμα..

Η τραπεζα μου εχει ζητησει 2-3 φορες αποδεικτικο για το κινητο που εχω καταχωρισει.

Επειδη ειναι καρτοκινητο παω στον παροχο και ζηταω μια αποδειξη ταυτοποιησης και την παω..

Θελω ομως να βαλω τον αριθμο αυτο σε προνομιακο πακετο (υπαλληλικο παροχου ) και θα ειναι σε αλλο ονομα (της συζυγου)...

Μία υπεύθυνη δήλωση της συζηγου ότι σου παραχωρεί το νούμερο για δικιά σου χρήση

• Like 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Λογικά υπεύθυνη δήλωση της συζύγου οτι ο αριθμός "69τάδε" που είναι στο όνομα της, χρησιμοποιείται από εσένα...

• Like 1
Δημοσ.

Βγάλε άλλο νούμερο ,πηγενε τους από αυτό ταυτοποίηση και το αλλάζεις μέσω e-banking σε αυτό που θες. Το έκανα σε eurobank,πιστεύω να γίνεται σε όλες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βγάλε άλλο νούμερο ,πηγενε τους από αυτό ταυτοποίηση και το αλλάζεις μέσω e-banking σε αυτό που θες. Το έκανα σε eurobank,πιστεύω να γίνεται σε όλες.

Το θεμα ειναι το ζητανε σχετικα συχνα..

Πχ οταν αλλαξα την καρτα, οταν τον δηλωσα ακατασχετο. Γενικα οποτε πηγαινα σε καταστημα και ηθελαν χαρτια (Φορολογικη κτλ) ζηταγαν και αυτο.

Να κατσω να συντηρω και δευτερο νουμερο με 15€/2μηνο μονο και μονο για την τραπεζα ? Οχι βεβαια...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Το θεμα ειναι το ζητανε σχετικα συχνα..

Πχ οταν αλλαξα την καρτα, οταν τον δηλωσα ακατασχετο. Γενικα οποτε πηγαινα σε καταστημα και ηθελαν χαρτια (Φορολογικη κτλ) ζηταγαν και αυτο.

Να κατσω να συντηρω και δευτερο νουμερο με 15€/2μηνο μονο και μονο για την τραπεζα ? Οχι βεβαια...

1 φορα το ζητανε για τον αριθμο εκτος αν το αλλαξεις , καθε χρονο ζητανε εκκαθαριστικο, και δεκο , οπως ειπαν πιο πανω εφοσον διαχειριζεσαι τον λογαριασμο οι επιλογες ειναι 2 , ειτε μπαινεις συνδυκαιουχος  ειτε περνεις 2ο αριθμο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, theoilia είπε

Δεν κατάλαβα γιατι δεν παίζει συνδικαιουχος, αν δεν γινει αυτό θα υποχρεωθεις σε δεύτερο αριθμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...