theoilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Εδώ και λίγες μέρες έχω το εξής πρόβλημα με το web banking που διαχειρίζομαι.Από τότε που η τράπεζες απαιτούν το πάντρεμα κάθε λογαριασμού με ένα αριθμό κινητού δεν μπορώ να διαχειριστώ τον δεύτερο λογαριασμό,που έχει διαφορετικό δικαιούχο και διαχειρίζομαι εγώ, παρά μόνο αν τους δηλώσω ένα διαφορετικό αριθμό κινητού από αυτόν που έχω και έχω δηλώσει για τον πρώτο.Ή για να το πω καλύτερα μπορώ μόνο αν πάρω καινουριο αριθμο.Κάτι που δεν θέλω να κάνω γιατί με το καρτέλ της κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να βάζω 12€ κάθε 4 μήνες μόνο και μόνο για να δέχομαι sms με το έξτρα pin που θα στέλνει η τράπεζα.Υπάρχει κάποια λύση;Αν πάρω μια sim με αγγλικό ή από χώρα της ΕΕ αριθμό θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου;Εννοώ κάτι τέτοιο
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει και άλλη λυση, αφού τον διαχειρίζεσαι μπες συνδικαιούχος οπότε θα έρχονται στο δικο σου τηλέφωνο τα sms
theoilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν "παίζει" ο συνδικαιούχος,που είμαι στον επίμαχο λογαριασμό, τουλάχιστον στην Πειραιώς που ενδιαφέρομαι,το ρώτησα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από theoilia
meletis_m Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, theoilia είπε δεν "παίζει" ο συνδικαιούχος,που είμαι στον επίμαχο λογαριασμό, τουλάχιστον στην Πειραιώς που ενδιαφέρομαι,το ρώτησα Ρώτησες μήπως αντί για sms να σου δώσουν γεννήτρια κωδικών όπως στις αρχές των ebanking
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Ή email Αλλοδαπός αριθμός πάλι μπορει να μην δουλεύει μετά από 4 μήνες. 1
theoilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 ρώτησα για γεννήτρια,δεν δίνουν πια.Για email δεν ρώτησα αλλά η υπάλληλος στην τραπεζα μου είπε μόνο κινητό. 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ή email Αλλοδαπός αριθμός πάλι μπορει να μην δουλεύει μετά από 4 μήνες. λένε ότι έχεις 12 μήνες που τους ανανεώνεις αν κάνεις μια χρεωσημη κίνηση
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, theoilia είπε ρώτησα για γεννήτρια,δεν δίνουν πια.Για email δεν ρώτησα αλλά η υπάλληλος στην τραπεζα μου είπε μόνο κινητό. λένε ότι έχεις 12 μήνες που τους ανανεώνεις αν κάνεις μια χρεωσημη κίνηση Είναι σε ροαμινγκ όμως που υποτίθεται είναι για 4 μήνες . Εγώ πάντως άφησα στην σύζυγό αγγλικό αριθμό και θα δούμε σε τρεις μήνες αν θα κλειδώσει. 1
k_w_t Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω εχω αλλο θεμα.. Η τραπεζα μου εχει ζητησει 2-3 φορες αποδεικτικο για το κινητο που εχω καταχωρισει. Επειδη ειναι καρτοκινητο παω στον παροχο και ζηταω μια αποδειξη ταυτοποιησης και την παω.. Θελω ομως να βαλω τον αριθμο αυτο σε προνομιακο πακετο (υπαλληλικο παροχου ) και θα ειναι σε αλλο ονομα (της συζυγου)... Τι σκατα θα τους παω αμα ξαναζητησουν? Λογαριασμο στο ονομα της συζυγου και ληξιαρχικη πραξη γαμου ? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από k_w_t
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εγω εχω αλλο θεμα.. Η τραπεζα μου εχει ζητησει 2-3 φορες αποδεικτικο για το κινητο που εχω καταχωρισει. Επειδη ειναι καρτοκινητο παω στον παροχο και ζηταω μια αποδειξη ταυτοποιησης και την παω.. Θελω ομως να βαλω τον αριθμο αυτο σε προνομιακο πακετο (υπαλληλικο παροχου ) και θα ειναι σε αλλο ονομα (της συζυγου)... Τι σκατα θα τους παω αμα ξαναζητησουν? Λογαριασμο στο ονομα της συζυγου και ληξιαρχικη πραξη γαμου ? Μία υπεύθυνη δήλωση της συζηγου ότι σου παραχωρεί το νούμερο για δικιά σου χρήση 3
kon1to Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, k_w_t είπε Θελω ομως να βαλω τον αριθμο αυτο σε προνομιακο πακετο (υπαλληλικο παροχου ) και θα ειναι σε αλλο ονομα (της συζυγου)... Τι σκατα θα τους παω αμα ξαναζητησουν? Λογαριασμο στο ονομα της συζυγου και ληξιαρχικη πραξη γαμου ? Λογικά υπεύθυνη δήλωση της συζύγου οτι ο αριθμός "69τάδε" που είναι στο όνομα της, χρησιμοποιείται από εσένα... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Βγάλε άλλο νούμερο ,πηγενε τους από αυτό ταυτοποίηση και το αλλάζεις μέσω e-banking σε αυτό που θες. Το έκανα σε eurobank,πιστεύω να γίνεται σε όλες. 1
k_w_t Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βγάλε άλλο νούμερο ,πηγενε τους από αυτό ταυτοποίηση και το αλλάζεις μέσω e-banking σε αυτό που θες. Το έκανα σε eurobank,πιστεύω να γίνεται σε όλες. Το θεμα ειναι το ζητανε σχετικα συχνα.. Πχ οταν αλλαξα την καρτα, οταν τον δηλωσα ακατασχετο. Γενικα οποτε πηγαινα σε καταστημα και ηθελαν χαρτια (Φορολογικη κτλ) ζηταγαν και αυτο. Να κατσω να συντηρω και δευτερο νουμερο με 15€/2μηνο μονο και μονο για την τραπεζα ? Οχι βεβαια... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από k_w_t
prometheas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δεν μπορεις να τα έχεις ολα δυστυχώς... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Το θεμα ειναι το ζητανε σχετικα συχνα.. Πχ οταν αλλαξα την καρτα, οταν τον δηλωσα ακατασχετο. Γενικα οποτε πηγαινα σε καταστημα και ηθελαν χαρτια (Φορολογικη κτλ) ζηταγαν και αυτο. Να κατσω να συντηρω και δευτερο νουμερο με 15€/2μηνο μονο και μονο για την τραπεζα ? Οχι βεβαια... 1 φορα το ζητανε για τον αριθμο εκτος αν το αλλαξεις , καθε χρονο ζητανε εκκαθαριστικο, και δεκο , οπως ειπαν πιο πανω εφοσον διαχειριζεσαι τον λογαριασμο οι επιλογες ειναι 2 , ειτε μπαινεις συνδυκαιουχος ειτε περνεις 2ο αριθμο
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, theoilia είπε δεν "παίζει" ο συνδικαιούχος,που είμαι στον επίμαχο λογαριασμό, τουλάχιστον στην Πειραιώς που ενδιαφέρομαι,το ρώτησα Δεν κατάλαβα γιατι δεν παίζει συνδικαιουχος, αν δεν γινει αυτό θα υποχρεωθεις σε δεύτερο αριθμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα