theoilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν κατάλαβα γιατι δεν παίζει συνδικαιουχος, αν δεν γινει αυτό θα υποχρεωθεις σε δεύτερο αριθμο. σου μεταφέρω ότι μου είπαν:το web banking ένας πρέπει να το διαχειρίζεται...Και ναι ρε παιδιά,δεν λέω όχι στο να πάρω δεύτερο αριθμό.Απλά δεν γουστάρω το νταβατζιλίκι των εδώ παρόχων και για αυτό ρώτησα αν μπορώ να δηλώσω τηλ από χώρα της Ε.Ε τύπου ρόαμιγκ
bilya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, theoilia είπε σου μεταφέρω ότι μου είπαν:το web banking ένας πρέπει να το διαχειρίζεται...Και ναι ρε παιδιά,δεν λέω όχι στο να πάρω δεύτερο αριθμό.Απλά δεν γουστάρω το νταβατζιλίκι των εδώ παρόχων και για αυτό ρώτησα αν μπορώ να δηλώσω τηλ από χώρα της Ε.Ε τύπου ρόαμιγκ στην alpha εχω δηλώσει κανονικά τον αριθμό που εχω στο ΗΒ.
k_w_t Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 51 λεπτά πριν, Inuyasha είπε 1 φορα το ζητανε για τον αριθμο εκτος αν το αλλαξεις , καθε χρονο ζητανε εκκαθαριστικο, και δεκο , οπως ειπαν πιο πανω εφοσον διαχειριζεσαι τον λογαριασμο οι επιλογες ειναι 2 , ειτε μπαινεις συνδυκαιουχος ειτε περνεις 2ο αριθμο Μεχρι στιγμης το εχουν ζητησει 3 φορες σε 7 χρονια.. Μια οταν ανοιξα το λογαριασμο,μια οταν πηγα να το κανω ακατασχετο και μια φορα που αλλαξα την καρτα γιατι εσπασε....
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, theoilia είπε σου μεταφέρω ότι μου είπαν:το web banking ένας πρέπει να το διαχειρίζεται...Και ναι ρε παιδιά,δεν λέω όχι στο να πάρω δεύτερο αριθμό.Απλά δεν γουστάρω το νταβατζιλίκι των εδώ παρόχων και για αυτό ρώτησα αν μπορώ να δηλώσω τηλ από χώρα της Ε.Ε τύπου ρόαμιγκ Ασε τι ειπαν , μπαινεις συνδικαιουχοσ στο λογαριασμο και δηλωνεις τον αριθμο σου , δεν μπορουν να ξερουν ποιος ειναι πισω απο το πληκτρολογιο , και ουτε τους αφορα εφοσον μπαινεις νομιμα 2 ώρες πριν, k_w_t είπε Μεχρι στιγμης το εχουν ζητησει 3 φορες σε 7 χρονια.. Μια οταν ανοιξα το λογαριασμο,μια οταν πηγα να το κανω ακατασχετο και μια φορα που αλλαξα την καρτα γιατι εσπασε.... εθνικη ,eurobank, πειραως μου το ζητησαν πρωτη φορα πριν 5-6 χρονια και απο τοτε καθε χρονο ζητανε μονο εκκαθαριστικο/λογαριασμο δεκο
theoilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Ασε τι ειπαν , μπαινεις συνδικαιουχοσ στο λογαριασμο και δηλωνεις τον αριθμο σου , δεν μπορουν να ξερουν ποιος ειναι πισω απο το πληκτρολογιο , και ουτε τους αφορα εφοσον μπαινεις νομιμα Να τα πάρουμε από την αρχή γιατί μάλλον δεν το εξήγησα σωστά ή καλύτερα έδωσα λάθος πληροφορίες .Έχουμε το web banking Α που έχει μέσα τον προσωπικό μου λογαριασμό μαζί με έναν του πατέρα μου που είμαι συνδικαιούχος και το web banking Β που είναι ο κοινός μαζί με έναν επαγγελματικό για να πληρώνονται κάποια τιμολόγια και τον διαχειρίζομαι εγώ.Για τον Β έδωσα το κινητό μου και τώρα δεν μπορώ να κάνω πληρωμές από τον δικό μου,πχ μία αγορά ενός κινητού ή να πληρώσω μία ΔΕΚΟ.Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα γιατί δεν φαίνονται ότι προσωπικές δαπάνες κάνω ως δικές μου και κατά συνέπεια δεν μπορώ να μαζεύω το 10%(που από του χρόνου θα είναι 30%) για να "χτίσω" το αφορολόγητο μου.Το καταλαβαίνω πως θα χρειαστώ ένα καινούργιο νούμερο που θα "δεθεί" με το Α και η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να αποφύγω το καρτέλ των ελληνικών εταιριών κινητής και να μην δίνω 12€ κάθε 4 μήνες μόνο και μόνο για να δέχομαι κάποια SMS με το έξτρα PIN που τώρα πια είναι απαραίτητο.Γίνετε να δηλώσω έναν αριθμό Ε.Ε ή από το ΗΒ παίρνοντάς απλά μία SIM με ρόαμιγκ;Κάποιοι φίλοι είπανε πως έχουν δηλώσει αριθμό από το ΗΒ Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από theoilia
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, theoilia είπε σου μεταφέρω ότι μου είπαν:το web banking ένας πρέπει να το διαχειρίζεται...Και ναι ρε παιδιά,δεν λέω όχι στο να πάρω δεύτερο αριθμό.Απλά δεν γουστάρω το νταβατζιλίκι των εδώ παρόχων και για αυτό ρώτησα αν μπορώ να δηλώσω τηλ από χώρα της Ε.Ε τύπου ρόαμιγκ Εγω εχω λογαριασμο στη πειραιως και είμαι συνδικαιούχος, μπορώ λοιπον να μεταφέρω χρήματα απο και προς οπουδήποτε με το κινητό το δικο μου (εχει και ο πρωτος δικαιούχος κινητό και ολα καλα) Το κινητό ειναι δεμένο το ebanking και οχι με τους λογαριασμούς Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από NikosKallithea
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Αν και εγώ μπερδεύτηκα έτσι όπως τα γράφεις,από υπολογιστή δεν μπορείς να τα διαχειριστείς;
theoilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Να τα διαχειριστώ ναι,πληρωμές δεν μπορώ να κάνω από τον προσωπικό μου λογαριασμό και αναγκάζομαι και τις κάνω από τον κοινό.Από ένα ποσό και πάνω (30€ νομίζω) ζητάει έξτρα PIN που στο στέλνει στο κινητό που δήλωσες.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Εκανες λαθος διαχείριση των λογαριασμών σου, και καλα σου απαντά η τράπεζά Επρεπε να γινεις συνδικαιούχος στον εταιρικό και να μην δέσεις το τηλέφωνο σου στο β ebanking. Τεσπα Πας στη τραπεζα και τα συζητάτε εκει, στέλνεις οτι ζητήσουν και λύνεται το θέμα
theoilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 συνδικαιούχος σε ατομικό εμπορικό λογαριασμό δεν μπορείς να μπεις.Λάθος διαχείριση δεν ξέρω αν έκανα αλλά μιας και ο πατέρας μου δεν έχει κινητό και υπάρχουν τιμολόγια άνω των 500€ κάπως έπρεπε να πληρωθούν.Τέλος πάντων θα δοκιμάσω κάρτα roaming όπως η drimsim με αριθμό Πολωνίας και θα δούμε τι θα γίνει
amveria Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Να δώσω μια άλλη προοπτική στην συνομιλία μας; Αν ο πατέρας σου "έχει" κινητό στην Cosmote, πας και ζητάς twin sim. Δηλαδή δύο κάρτες sim με το ίδιο νούμερο. Όποτε χρειάζεσαι extra pin για τον Α λογαριασμό θα έρχεται στην συσκευή κινητού που θα έχει ενεργοποιηθεί τελευταία. Φροντίζεις λοιπόν να έχεις ανοίξει την δική σου sim εκείνη την στιγμή. Έρχεται το extra pin, κάνεις την δουλειά σου, κλείνεις την δεύτερη sim και επανεκκινει το κινητό ο πατέρας σου. Κόστος 10€ άπαξ. Λίγη ταλαιπωρία κάθε φορά που το χρειάζεσαι αλλά δεν έχω βρει άλλον τρόπο.
kostastnt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δε χρειάζεται να δίνεις 12€ το 4μηνο/2μηνο. Θα πάρεις ένα ελληνικό νούμερο, θα βάλεις την ελάχιστη δυνατή κάρτα (10€) και θα το αφήσεις άδειο για 12 μήνες. Τότε θα διαγραφεί. Ως τότε θα δέχεσαι κανονικά sms.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δεν νομίζω ,όταν ενεργοποιηθεί φραγή πρέπει να είναι για όλα.
thant Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, theoilia είπε λένε ότι έχεις 12 μήνες που τους ανανεώνεις αν κάνεις μια χρεωσημη κίνηση Σωστά λένε. Αγόρασε έναν αριθμό από inter telecom και δήλωσε το αγγλικο νούμερο στην τράπεζα. 1
k_w_t Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, Inuyasha είπε εθνικη ,eurobank, πειραως μου το ζητησαν πρωτη φορα πριν 5-6 χρονια και απο τοτε καθε χρονο ζητανε μονο εκκαθαριστικο/λογαριασμο δεκο Eurobank εχω και εγω αλλα ειναι ψιλοαθλιοι στο καταστημα .. (Παλιο Ταχυδρομικο Ταμιευτήριο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα