Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Σήμερα έγινε η εγκατάσταση του εν λόγο μετρητή της ΔΕΗ στον πίνακα. Από τις 12 το μεσημέρι έως και τώρα έχει παει στο 3. Τα νούμερα στο κόκκινο πλαίσιο αν έχω καταλάβει σωστά είναι οι μονάδες ώστε να αλλάζουν τα νούμερα δίπλα, δηλαδή όταν φτάνει στο 9-10 τότε ένα νούμερο πάει δίπλα. Σωστά?

Αυτο το 3 τι αξία έχει σε € στα 0,946€ που είναι η ΔΕΗ τωρα?

Αν κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά μπορεί κάποιος με βάση την εικόνα να μου εξηγήσει? 

20191010-233555.jpg 

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα νούμερα στο κόκκινο πλαίσιο  είναι δέκατα της KWh (κιλοβατώρας) - χωρίζονται με υποδιαστολή και δεν καταγράφονται από τον ΔΕΔΔΗΕ. Το 3 είναι KWh (κιλοβατώρες). Σε € με 0,066 που μου χρεώνει η volterra είναι 20 λεπτά περίπου.

Επεξ/σία από stathisp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, stathisp είπε

Τα νούμερα στο κόκκινο πλαίσιο  είναι δέκατα της KWh (κιλοβατώρας) - χωρίζονται με υποδιαστολή και δεν καταγράφονται από τον ΔΕΔΔΗΕ. Το 3 είναι KWh (κιλοβατώρες). Σε € με 0,066 που μου χρεώνει η volterra είναι 20 λεπτά περίπου.

Άρα στην ουσία πολλαπλασιάζω το 3 (KWh) με το 0,9460€ της ΔΕΗ ; Δηλαδή έχω κάψει σχεδόν 3 ΕΥΡΩ? Πολλά δεν είναι? Επίσης έχει τόσο μεγάλη διάφορα από την Volterra;

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι χρεώνει η ΔΕΗ αλλά το 0,9460 μου φαίνεται υπερβολικό. Στο πρόγραμμα που έχω στη volterra η χρέωση είναι σταθερή 0,066€/kwh ανεξάρτητα από τη συνολική κατανάλωση και χωρίς ΟΤΣ μέχρι τώρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stathisp είπε

Δεν ξέρω τι χρεώνει η ΔΕΗ αλλά το 0,9460 μου φαίνεται υπερβολικό. Στο πρόγραμμα που έχω στη volterra η χρέωση είναι σταθερή 0,066€/kwh ανεξάρτητα από τη συνολική κατανάλωση και χωρίς ΟΤΣ μέχρι τώρα.

Μάλλον είναι 0,0946 και όχι 0,946! Αλλά όπως και να έχει πολλαπλασιάζω το νούμερο που είπαμε!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε

Μάλλον είναι 0,0946 και όχι 0,946! Αλλά όπως και να έχει πολλαπλασιάζω το νούμερο που είπαμε!

Ναι πολλαπλασιάσεις. Επίσης αυτό το 375 U/KWh δείχνει πόσες πλήρης περιστροφές θα πρέπει να κάνει ο συγκεκριμένος δίσκος ανά KWh.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης εχε το νου σου οτι  αυτες  3 kwh επιβαρύνονται με εξοδα ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΥΕ. ΕΤΜΕΑΡ, ΥΚΟ & ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. 

Επεξ/σία από maik42
Δημοσ.

Από 1/9 η kWh ειναι στη ΔΕΗ 0.1106

Πολλαπλασιαζεις το 3 με αυτό. Αλλά είναι συν ρυθμιζομενες χρεώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Άρα στην ουσία πολλαπλασιάζω το 3 (KWh) με το 0,9460€ της ΔΕΗ ; Δηλαδή έχω κάψει σχεδόν 3 ΕΥΡΩ? Πολλά δεν είναι? Επίσης έχει τόσο μεγάλη διάφορα από την Volterra;

30 λεπτά του € είναι. (0,10 € χ 3KWh)

Επεξ/σία από Stam53
Δημοσ.
7 ώρες πριν, XronisR είπε

Χοντρικά μαζί με τα υπόλοιπα μπορείς να υπολογίσεις μια τιμή στα 0,19,βάλε 0,2 να είσαι μεσα

Πάνω κάτω αυτό ήθελα να ρωτήσω...Τους φόρους τους πληρώνουμε δια του 2 η υπολογιζεται αλλιώς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε

Πάνω κάτω αυτό ήθελα να ρωτήσω...Τους φόρους τους πληρώνουμε δια του 2 η υπολογιζεται αλλιώς;

Τι εννοείς ΔΙΑ ΤΟΥ 2 ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς ΔΙΑ ΤΟΥ 2 ?

Εφόσον είμαστε 2 σπίτια με έναν λογαριασμό, γιαυτό βάλαμε μετρητή ώστε να ξέρουμε τι καίμε εμείς! Άρα τα πάγια Δήμου, ΕΡΤ και τα σχετικά δεν πάνε δια τα 2 σπίτια ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Εφόσον είμαστε 2 σπίτια με έναν λογαριασμό, γιαυτό βάλαμε μετρητή ώστε να ξέρουμε τι καίμε εμείς! Άρα τα πάγια Δήμου, ΕΡΤ και τα σχετικά δεν πάνε δια τα 2 σπίτια ;

Αν είναι τα ίδια τετραγωνικά, ΝΑΙ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...