Προς το περιεχόμενο

Θεμα με μηχανακι


JohnGr19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην ομαδα. Λοιπον ας το παρω απο την αρχη. Πριν κανα δυο μηνες χαλασα το ρουμπινετο, λογω οτι ειχα πολλες δουλειες δεν ειχε την ευκαιρια να ασχοληθω. Τελος παντων πηρα ενα καινουργειο ρουμπινετο το εβαλα, ανοιξα την αντλια, μια δυο τρεις πηρε σκαστο αλλα σαν να κολλησε το γκαζι να ανεβεναν οι στροφες στο θεο. Για να προλαβω καποιους δεν νομιζω να ειναι η βιδα του ρελαντι γτ την ξεβιδωσα σχεδον τελειως. Τι μπορει να φταιει; ευχαριστω

Επεξ/σία από JohnGr19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επαναφορά στο γκάζι έχει? Κενό? Κοίτα μήπως σου έχει μείνει ανοιχτή η βελόνα στο καρμπυρατέρ ή μήπως είναι κάπου τεντωμένη η ντιζα του γκαζιού.

Αν δεν έχεις πειράξει τίποτα από καρμπυρατερ και άλλαξες μόνο το ρουμπινετο, υποθέτω ρουμπινετο εννοείς αυτό που κόβει την ροή της βενζίνης και γυρνάει από on σε ρεζέρβα, υπάρχει περίπτωση να γέμισε το καρμπυρατερ βενζίνη και να μην σου δούλεψε η υπερχείλιση, τότε κάπου στο κάτω μέρος τού καρμπυρατερ, στο ποτηράκι, έχει μια βίδα, λύσε τη να αδειάσει η βενζίνη που έχει μείνει μέσα στο καρμπυρατέρ, ξαναβιδωσε τη και δοκίμασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...