giorgosmcmc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Επειδη δεν θελω να σπαταλαω καθε φορα μια ολοκληρη αμπουλα ουτε να ριχνω τοσες πολλες βολες υποχρεωτικα με τη μια αμπουλα θελω να αγορασω αμπουλα επαναγεμισματος. Απο εσας θα ηθελα να μου πειτε αν και εφοσον γνωριζετε απο που μπορω να αγορασω εναν ανταπτορα ο οποιος επιτρεπει γεμισμα αμπουλας 12gr co2 απο μια των 88gr (https://www.youtube.com/watch?v=6ouJqGNX3f8) και αμπουλα επαναγεμισματος, αν λειτουργει για ολα τα αεροβολα πιστολια και αν οντως κανει καλα τη δουλεια που ειναι να κανει δλδ αν οντως με αυτο τον ανταπτορα εχω τη δυνατοτητα να γεμιζω πληρως 12 γραμμαρια σε μια αμπουλα απο μια αλλη των 88 γραμμαριων ωστε να λυθει το μεγαλο ''προβλημα'' του να πρεπει ντε και καλα να ξοδευεις ολοκληρη την αμπουλα καθε φορα πριν τη βγαλεις απ το αεροβολο τη στιγμη που μπορει απλα να θελεις να ριξεις μονο 10 βολες ή 15 ας πουμε ή και να δοκιμασεις το αεροβολο. Επισης θελω να αναφερθω και για ενα αλλο προιον που μου κεντρισε το ενδιαφερων μεσα απο https://www.youtube.com/watch?v=jLSft28CiRM το βιντεο και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να το βρω διοτι λυνει σε τεραστιο βαθμο το θεμα της αυτονομιας αλλα και του παγωματος της τσιμουχας σε γρηγορες βολες κατα τη σκοποβολη γιατι δεν χρειαζεται να εχεις καν αμπουλα μεσα στο αεροβολο. Ευχαριστω προκαταβολικα.
primeragt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Επειδη δεν θελω να σπαταλαω καθε φορα μια ολοκληρη αμπουλα ουτε να ριχνω τοσες πολλες βολες υποχρεωτικα με τη μια αμπουλα θελω να αγορασω αμπουλα επαναγεμισματος. Απο εσας θα ηθελα να μου πειτε αν και εφοσον γνωριζετε απο που μπορω να αγορασω εναν ανταπτορα ο οποιος επιτρεπει γεμισμα αμπουλας 12gr co2 απο μια των 88gr (https://www.youtube.com/watch?v=6ouJqGNX3f8) και αμπουλα επαναγεμισματος, αν λειτουργει για ολα τα αεροβολα πιστολια και αν οντως κανει καλα τη δουλεια που ειναι να κανει δλδ αν οντως με αυτο τον ανταπτορα εχω τη δυνατοτητα να γεμιζω πληρως 12 γραμμαρια σε μια αμπουλα απο μια αλλη των 88 γραμμαριων ωστε να λυθει το μεγαλο ''προβλημα'' του να πρεπει ντε και καλα να ξοδευεις ολοκληρη την αμπουλα καθε φορα πριν τη βγαλεις απ το αεροβολο τη στιγμη που μπορει απλα να θελεις να ριξεις μονο 10 βολες ή 15 ας πουμε ή και να δοκιμασεις το αεροβολο. Επισης θελω να αναφερθω και για ενα αλλο προιον που μου κεντρισε το ενδιαφερων μεσα απο https://www.youtube.com/watch?v=jLSft28CiRM το βιντεο και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να το βρω διοτι λυνει σε τεραστιο βαθμο το θεμα της αυτονομιας αλλα και του παγωματος της τσιμουχας σε γρηγορες βολες κατα τη σκοποβολη γιατι δεν χρειαζεται να εχεις καν αμπουλα μεσα στο αεροβολο. Ευχαριστω προκαταβολικα. Δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα κιτ που λες αλλα το δευτερο θα δου δωσει τρομερη οικονομια στις αμπουλες αν εχεις εκει που θα πηγαινεις σταθμο γεμισματος αερα. Οι μπουκαλες των paintball σε αερα παιρνουν 3000psi (200bar εδω) οι μεταλικες και 4500psi (300bar) οι carbon. Λογικα θα σου βγαζουν πανω απο 6000-7000 χιλιαδες βολες οι carbon και κατι κοντα στις 4000 οι μεταλικες. Θα προτεινα μεταλικη λογο κοστους (περιπου 20-30 ευρω καινουργια) για 40αρα Cu μπουκαλα σε σχεση με τις κοντα 120-150+ για 68cu ή 40cu καρμπον. Το μονο σου προβλημα ειναι το που θα γεμιζεις τη μπουκαλα.
giorgosmcmc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, primeragt είπε Δεν ξερω που μπορεις να βρεις τα κιτ που λες αλλα το δευτερο θα δου δωσει τρομερη οικονομια στις αμπουλες αν εχεις εκει που θα πηγαινεις σταθμο γεμισματος αερα. Οι μπουκαλες των paintball σε αερα παιρνουν 3000psi (200bar εδω) οι μεταλικες και 4500psi (300bar) οι carbon. Λογικα θα σου βγαζουν πανω απο 6000-7000 χιλιαδες βολες οι carbon και κατι κοντα στις 4000 οι μεταλικες. Θα προτεινα μεταλικη λογο κοστους (περιπου 20-30 ευρω καινουργια) για 40αρα Cu μπουκαλα σε σχεση με τις κοντα 120-150+ για 68cu ή 40cu καρμπον. Το μονο σου προβλημα ειναι το που θα γεμιζεις τη μπουκαλα. Αυτο εχω κι εγω απορια και βασικα αυτες τις μπουκαλες που μπορεις να τις βρεις εστω γεματες? Οσο για το κιτ δε παιζει να υπαρχει καν Ελλαδα, με λιγο ψαξιμο ομως το βρηκα σε alliexpress, ebay κλπ site.
primeragt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Αυτο εχω κι εγω απορια και βασικα αυτες τις μπουκαλες που μπορεις να τις βρεις εστω γεματες? Οσο για το κιτ δε παιζει να υπαρχει καν Ελλαδα, με λιγο ψαξιμο ομως το βρηκα σε alliexpress, ebay κλπ site. Γεματες πουθενα. Στο paintball που παιζω τις γεμιζουμε στα πεδια που παμε (κυριως αερα ειναι παροχημενο το co2 στο paintball). Εξω δεν ξερω που μπορεις να βρεις να εχουν τετοια κομπρεσερ. Το co2 (μπορεις να βρεις και τετοιες μπουκαλες 40cu θα βγαλουν λιγοτερες βολες μεν απο τον αερα γιατι δεν εχουν ρυθμιστη πιεσης στην εξοδο) μπορεις να το βρισκεις σε βιομηχανικα μαγαζια αλλα αν το γεμιζουν κ ποσο μπορει να ζητανε (5-10 ευρω μαξ) δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα