Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dnote είπε

μεταφορα θα γινει αλλα με αλλο νουμερο (προθεμα). η μεταφορα δεν επιφερει πεναλτυ για διακοπη συμβολαιου. οποτε ο συνδρομιτης κανει αιτημα μεταφορας και οχι νεας συνδεσης. 

Δεν έγραψα ότι θα πληρώσει πέναλτι. Μπορεί ο συνδρομητής να κάνει αίτημα μεταφοράς, αλλά νέα σύνδεση θα γίνει, με νέο αριθμό, σε νέο βρόχο και νέο 24μηνο παραμονής. Το ότι γίνεται μεταφορά της σύνδεσης είναι άσχετο, αφού δεν συνεχίζει η υπάρχουσα, με τον ίδιο αριθμό και σε ενεργό βρόχο.

Επεξ/σία από jkoukos
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, logo15 είπε

315!!!

Έκανες συμβόλαιο άρα έχεις κάνα μήνα αναμονής Ε;

Έλα δε φίλε!  μακάρι για να δούμε 

Ναι μου είπαν και καλά θα επικοινωνήσει μαζί μου ο τεχνικός στις επόμενες 20 μέρες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ParisFot είπε

Έλα δε φίλε!  μακάρι για να δούμε 

Ναι μου είπαν και καλά θα επικοινωνήσει μαζί μου ο τεχνικός στις επόμενες 20 μέρες 

εγω ειμαι στο σταδιο που μ την εχουν βαλει μεσα στο σπιτι και περιμενω ποτε θα τελειωσουν τις δουλειες στο καφαο να ερθει ο τεχνικος να περασει το SN του PON ... εχω μια βδομαδα τωρα... είναι γελειο τωρα μπορει να το εχουν κανει και δν μπορω καπως εγω να δώσω το SN του PON Να γινει η σύνδεση

Επεξ/σία από nemesis89
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nemesis89 είπε

εγω ειμαι στο σταδιο που μ την εχουν βαλει μεσα στο σπιτι και περιμενω ποτε θα τελειωσουν τις δουλειες στο καφαο να ερθει ο τεχνικος να περασει το SN του PON ... εχω μια βδομαδα τωρα... είναι γελειο τωρα μπορει να το εχουν κανει και δν μπορω καπως εγω να δώσω το SN του PON Να γινει η σύνδεση

6 ώρες πριν, skoupas είπε

Στην ίδια κατάσταση εδώ και ένα μήνα!

σε ποιο παροχο εισαστε?

Δημοσ.

πήρα και τηλ να πω ρε παιδια να δώσω το S/N του pon να τελειωνουμε ? οχι εχουμε δει το αιτημα σας και σας βαλαμε σε γρήγορη προτεραιότητα.. 1 βδομαδα με κουτί μέσα στο σπίτι τα έχω συνδέσει ολα και περιμενω τεχνικο απλα να στείλει το S/N του PON... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nemesis89 είπε

πήρα και τηλ να πω ρε παιδια να δώσω το S/N του pon να τελειωνουμε ? οχι εχουμε δει το αιτημα σας και σας βαλαμε σε γρήγορη προτεραιότητα.. 1 βδομαδα με κουτί μέσα στο σπίτι τα έχω συνδέσει ολα και περιμενω τεχνικο απλα να στείλει το S/N του PON... 

Ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο δεν σου εκαναν αμεσα την ενεργοποίηση ....
σημερα ηρθαν και στον κατω οροφο περασαν την γραμμη απο την σκαλα μεσα στο σπιτι και απο το tablel σκαναραν τα μηχανηματα , ακυροσαν το vdsl και εκαναν  ενεργοποιηση  το fiber μεσα σε λιγα δευτερολεπτα . 
Οτε εισαι ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, darkman είπε

Ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο δεν σου εκαναν αμεσα την ενεργοποίηση ....
σημερα ηρθαν και στον κατω οροφο περασαν την γραμμη απο την σκαλα μεσα στο σπιτι και απο το tablel σκαναραν τα μηχανηματα , ακυροσαν το vdsl και εκαναν  ενεργοποιηση  το fiber μεσα σε λιγα δευτερολεπτα . 
Οτε εισαι ? 

γιατι το συνεργειο μαλλον ειναι συνεργάτες του οτε και οχι οτε αυτοι δεν ηξεραν τι πρεπει να γινει μετα μ ειπαν θα ερθει τεχνικός απο Οτε . ΤΟ αστειο ειναι οτι τα εχω ολα ετοιμα και μπορω την δουλεια που θα κανει ο τεχνικος να την κανω εγώ αλλα ούτε αυτό με αφήνουν. 

τώρα το σκεύτικα μήπως έχει να κάνει με την εγκατάσταση στην πολυκατοικία που ειναι wind-nova?

47 λεπτά πριν, skoupas είπε

Cosmote έχεις? Αυτά μου λένε συνέχεια και μένα.

Ναι ... 

Επεξ/σία από nemesis89
Δημοσ.
Στις 28/4/2025 στις 2:19 ΜΜ, nemesis89 είπε

Ε καλά τώρα άντε βγάλε άκρη , 3 μήνες να σπάσεις το συμβόλαιο αν δεν είσαι ικανοποιημένος δεν λένε στο σάιτ? Πάρε πες φεύγω να δεις για πότε θα τρέξουν

Δημοσ.
19 ώρες πριν, nemesis89 είπε

γιατι το συνεργειο μαλλον ειναι συνεργάτες του οτε και οχι οτε αυτοι δεν ηξεραν τι πρεπει να γινει μετα μ ειπαν θα ερθει τεχνικός απο Οτε . ΤΟ αστειο ειναι οτι τα εχω ολα ετοιμα και μπορω την δουλεια που θα κανει ο τεχνικος να την κανω εγώ αλλα ούτε αυτό με αφήνουν. 

Καλημερα ,ναι ειναι συνεργατες δεν ερχετε ο οτε αλλα και σε εμενα που ηρθαν τους ρωτησα και μου ειπαν οτι παλια επερναν τηλεφωνο τον τεχνικο του Οτε για να κανει την ενεργοποίηση και υπηρχαν φορες που τους ειχαν και 1 ωρα αναμονη  ,αλλα τωρα τους εχουν δωσει τα tablet  που απο εκει κανουν αμεσα την αλλαγη χωρις τηλεφωνα κτλ και στον δευτερο που ηρθαν εχθες παλι ετσι το εκαναν μεσο tablet .
Κατι μου λεει οτι το δικο σου δεν ειναι απλα θεμα ενεργοποίησης γιατι αυτο θελει δευτερολεπτα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, darkman είπε

Καλημερα ,ναι ειναι συνεργατες δεν ερχετε ο οτε αλλα και σε εμενα που ηρθαν τους ρωτησα και μου ειπαν οτι παλια επερναν τηλεφωνο τον τεχνικο του Οτε για να κανει την ενεργοποίηση και υπηρχαν φορες που τους ειχαν και 1 ωρα αναμονη  ,αλλα τωρα τους εχουν δωσει τα tablet  που απο εκει κανουν αμεσα την αλλαγη χωρις τηλεφωνα κτλ και στον δευτερο που ηρθαν εχθες παλι ετσι το εκαναν μεσο tablet .
Κατι μου λεει οτι το δικο σου δεν ειναι απλα θεμα ενεργοποίησης γιατι αυτο θελει δευτερολεπτα . 

Μα δεν είχαν καν τα ταβλετ μαζί πάντως και άλλοι στην πολυκατοικία έχουν μια χαρά ίντερνετ άρα δεν είναι το πρώτο σπίτι. Απλά ότι τηλ και να πάρω κανείς δεν λέει που υπάρχει θέμα που κολλαμε. Με ένα εργαλείο π έχουν μέχρι μέσα σπίτι έδινε σήμα η οπτική μια χαρά 

Επεξ/σία από nemesis89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...