Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Doubt είπε

Έχουν σκάψει το δρόμο σας και πέρασαν δίκτυο;

Συνήθως οι ίδιοι κάνουν και την εγκατάσταση εντός πολυκατοικίας ως το κουτί για κάθε όροφο. Ως εκεί είναι δωρεάν και μετά ο πάροχος την πάει στο διαμέρισμα του πελάτη.

Το παλιό σύστημα δεν πρόκειται να καταργηθεί άμεσα, δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση. Ίσως παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα.

Το παλιο συστημα δεν θα καταργηθει, ρωτησα τον παροχο. Η εγκατασταση και μεσα στο διαμερισμα ειπαν οτι ειναι δωρεαν, το μονο που θα πληρωνω ειναι το νεο προγραμμα. Αν στην περιοχη πιανει 500Mbps ειναι πιο φθηνα, οι τιμες ανεβαινουν οταν ειναι λιγοτερα απο 300Mbps

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nosvasedis είπε

Μάλιστα... Αυτό υποθέτω έχει επισπευθεί πλέον; Γιατί η κοπέλα που μίλησα μου είπε λίγες μέρες άντε εβδομάδες....

Η υπάλληλος έχει δίκιο. Σε πλείστες όσες περιπτώσεις είναι όπως τα λέει: Λίγες μέρες και, αρκετά σπανιότερα, λίγες εβδομάδες. Στη δική μου πχ περιοχή, πριν 2 χρόνια, η σύνδεση (Cosmote) έγινε, αν θυμάμαι καλά, σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Γύρω στις 3-4 μέρες.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, bilyn said:

Αν στην περιοχη πιανει 500Mbps ειναι πιο φθηνα, οι τιμες ανεβαινουν οταν ειναι λιγοτερα απο 300Mbps

Τι εννοείς αν πιάνει? 😛

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, georgeole είπε

Η υπάλληλος έχει δίκιο. Σε πλείστες όσες περιπτώσεις είναι όπως τα λέει: Λίγες μέρες και, αρκετά σπανιότερα, λίγες εβδομάδες. Στη δική μου πχ περιοχή, πριν 2 χρόνια, η σύνδεση (Cosmote) έγινε, αν θυμάμαι καλά, σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Γύρω στις 3-4 μέρες.

Μακάρι να γίνει έτσι... Διότι ακόμα συνδέσεις στην καμπίνα...Γιοκ από ότι φαίνεται. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Τι εννοείς αν πιάνει? 😛

Μάλλον εννοεί την περίπτωση της Nova που όταν δίνει από δικό της δίκτυο είναι φθηνότερα τα 2 μεγάλα πακέτα έναντι μέσω χοντρικής.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, jkoukos said:

Μάλλον εννοεί την περίπτωση της Nova που όταν δίνει από δικό της δίκτυο είναι φθηνότερα τα 2 μεγάλα πακέτα έναντι μέσω χοντρικής.

Από πέρσι πάντως δίνει και τα μεγάλα κι εκτός δικτύου της.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Μια χαρα δινει πλεον... Εχω 1gbps συνδεση NOVA σε υποδομη Vodafone..

Δημοσ.

είχα βάλει 100αρα από τους πρώτους με wind (2018)

πριν 3 χρόνια πήγα cosmote και έμεινα με 100αρα.

πριν λίγες μέρες με αναβάθμισαν δοκιμαστικά για 3 μήνες σε 500αρα χωρίς να το ζητήσω. Μάλλον για να μην ψαχτώ αλλού ή να πληρώσω τα λίγα ευρώ για να το κρατήσω. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα καμία διαφορά για την χρήση που κάνω οπότε μάλλον "έχασαν" μαζί μου :

image.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Από πέρσι πάντως δίνει και τα μεγάλα κι εκτός δικτύου της.

23 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μια χαρα δινει πλεον... Εχω 1gbps συνδεση NOVA σε υποδομη Vodafone..

Δεν έγραψα ότι δεν δίνει μέσω χοντρικής (άλλο τι έκανε παλαιότερα), αλλά ότι έδινε (και νομίζω ακόμη δίνει) τα μεγάλα πακέτα φθηνότερα όταν είναι μέσω δικού της δικτύου. Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της, είναι μέσω voucher όλες και δεν έχει πλέον αυτές χωρίς το κουπόνι.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, jkoukos said:

Δεν έγραψα ότι δεν δίνει μέσω χοντρικής (άλλο τι έκανε παλαιότερα), αλλά ότι έδινε (και νομίζω ακόμη δίνει) τα μεγάλα πακέτα φθηνότερα όταν είναι μέσω δικού της δικτύου. Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της, είναι μέσω voucher όλες και δεν έχει πλέον αυτές χωρίς το κουπόνι.

Ναι δεν εννοούσα ότι το έγραψες, συμπληρωματικά το είπα.

Μου φαίνεται περίεργο να δίνει τα 500 και 1Gbps πιο φτηνά από το 300αρι αν μιλάμε για το ιδιόκτητο όμως.

Γιατί και στο ιδιόκτητο υπάρχει επιλογή για 300.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dkstopo είπε

πριν λίγες μέρες με αναβάθμισαν δοκιμαστικά για 3 μήνες σε 500αρα χωρίς να το ζητήσω. Μάλλον για να μην ψαχτώ αλλού ή να πληρώσω τα λίγα ευρώ για να το κρατήσω. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα καμία διαφορά για την χρήση που κάνω οπότε μάλλον "έχασαν" μαζί μου :

Για τους περισσότερους χρήστες που δεν έχουν αυξημένες απαιτήσεις για κατέβασμα και κυρίως ανέβασμα, δεν έχει ουσιαστική διαφορά η συνήθη χρήση στο διαδίκτυο.

Κι εγώ ήμουν σε 3P 100άρι FTTH και πήγα στο 300άρι μέσω voucher στην ίδια τιμή. Τώρα έχει το απλό 100άρι στα 36€ και στην ίδια τιμή το 300άρι (με voucher είναι στα 30€).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...