Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά, δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα για την ερώτηση μου οπότε το αφήνω εδώ. Για Cosmote, έχει εγκατασταθεί οπτική ίνα στο διαμέρισμα ( last drop ) εδώ και 1 μήνα. Ο τεχνικός μου είχε πεί ότι δεν έπιανε σήμα απο Cosmote ώστε να ενεργοποιήσει. Σε 5 μέρες θα λυνόταν το θέμα αδερφε και δεν σου άνοιξαν γραμμή απο κεντρκά. Σήμερα γύρσα απο διακοπές και πήρα τηλ στη Cosmote όπου απο εξυπηρέτηση με έστειλαν στο τεχνικό όπου με συνέδεσε με συμβολαίων όπου μου λένε ότι την εκκρεμότητα την έχει ο τεχνικός και να αναμένω όσο ανέμενα ήδη. Επειδή είμαι συνδεδεμένος με Καϊρο, βγάζει κανείς άκρη? Μέχρι τώρα μετράω 2 μήνες για εγκατάσταση FTTH σε πολυκατοικία που είχε ήδη έτοιμη παροχή.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kostas Savvidis είπε

Η ΝΟΒΑ που έχω εγώ μου έδωσε το Huawei OptiXstar HG8145X6 με Wi-Fi 6, 4 θύρες ethernet, και θύρα για τηλέφωνο, δεν γνωρίζω τι δίνουν οι άλλες εταιρίες.

Ισχύει σε απόλυτο βαθμό ότι ανέφερα.

7 ώρες πριν, kax54638 είπε

Ευχαριστώ. Κατάλαβα. Σε εμένα γίνεται ήδη χαμός γιατί έχω πάνω στο ρούτερ wifi mesh deco, σταθερό τηλέφωνο και ZigBee bridge. Οπότε βάλε αλλά 2 κουτιά. Χάος δηλαδή. 

Το ΟΝΤ είναι απαραίτητο και χωρίς αυτό δεν νοείται σύνδεση μέσω οπτικής ίνας. Ανήκει πάντα στον πάροχο σε αντίθεση με τον Router που καθείς μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιον θέλει. Σε συσκευή που περιλαμβάνει ΟΝΤ και Router, υποχρεωτικά αυτή θα είναι του παρόχου χωρίς επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...