lactate Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δεν έχετε αυτό το απαίσιο συναίσθημα την Κυριακή ότι πλησιάζει η Δευτέρα; Και εκεί που λες μα κάτσε ρε φίλε την Κυριακή ξεκουραζόμαστε γιατί να μαι έτσι, η σκέψη της Δευτέρας τα ρημάζει όλα; Φταίει η Δευτέρα σαν Δευτέρα ή απλά δεν γουστάρω αυτό που κάνω εγώ τη Δευτέρα; Από μαθητής το πάθαινα, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. 6 1 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Όχι,τα ίδια χάλια είναι κάθε μέρα στην δουλειά μου ,same shit different day. 2
lactate Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Όχι,τα ίδια χάλια είναι κάθε μέρα στην δουλειά μου ,same shit different day. Με το που φύγει η Δευτέρα λέω ντάξει το ζόρυ πέρασε ας πουμε, μπήκα σε έναν ρυθμό, η Παρασκευή κοντοζυγώνει. Η αγαπημένη μου μέρα είναι Παρασκευή απόγευμα. 2
Ρεkλα Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Αμα σε τρωει και η μοναξια, εχεις επιπλεον και μια μελαγχολια.. 1
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις περάσει το μεσημέρι ειδικά αν δεν έχει ποδόσφαιρο ή κάτι καλό να δεις ή κάπου να πας σε παίρνει από κάτω 1 1
Donovan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Συμφωνώ μαζί σου,και για μένα η Κυριακή ήταν πάντα η χειρότερη μέρα.Ειδικά χειμώνα και από απόγευμα και μετά.Αυτό το πρωινό ξύπνημα της Δευτέρας για το σχολείο ήταν απ'τα μεγαλύτερα μαρτύρια. 1 1
lactate Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Ρεkλα είπε Αμα σε τρωει και η μοναξια, εχεις επιπλεον και μια μελαγχολια.. Καλά σίγουρα.. βέβαια έχω το πρόσωπο δεν είναι θέμα μοναξιάς, απλά πολλές Κυριακές δεν είμαι καλά. Και όταν φτάσει Τρίτη λέω ουαου τέλεια
filip123go Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μηπως δεν σας ικανοποιεί η δουλειά σας...; Εντάξει ξέρω, θα πέσετε να με φάτε, αλλά από τότε που κάνω κάτι που μου αρέσει, δεν με ενοχλεί τόσο που έρχεται Δευτέρα. Θα πάω δουλειά θα δω τους συναδέλφους-φιλους , θα πούμε 5 βλακείες, θα κλείσω και 3 tickets και πέρασε η μέρα... 4
tsofras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, filip123go είπε Μηπως δεν σας ικανοποιεί η δουλειά σας...; Εντάξει ξέρω, θα πέσετε να με φάτε, αλλά από τότε που κάνω κάτι που μου αρέσει, δεν με ενοχλεί τόσο που έρχεται Δευτέρα. Θα πάω δουλειά θα δω τους συναδέλφους-φιλους , θα πούμε 5 βλακείες, θα κλείσω και 3 tickets και πέρασε η μέρα... Γιατί να πέσουμε να σε φάμε και εγώ πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος πού νιώθει έτσι είναι επειδή περιμένει να πάει δουλειά την Δευτέρα και δεν του αρέσει. Βρείτε να κάνετε και κάτι άλλο εκτός δουλειάς μέσα στην εβδομάδα και αν είναι πρωί ακόμη καλύτερα. Εγώ π.χ. αν και μου αρέσει η δουλειά αλλά ταυτόχρονα βαριέσαι κιόλας μετά από κάποια χρόνια , πάω το πρωί για κολύμπι μετά πίνω το καφεδάκι μου με τους συναδέλφους και μετά ξεκινάω δουλειά. Οπότε ξεκινάω με άλλη ψυχολογία από Κυριακή και ξεκινάει ευχάριστα η μέρα της Δευτέρας Επίσης από όταν κάνεις παιδιά παίζει να σου φύγει αυτό το ψυχολογικό γιατί και γεμάτη θα είναι η μέρα της Κυριακής αλλά θα περιμένεις και την Δευτέρα για να κάνεις πράγματα που αρέσουν σε εσένα 1
kaliakman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, filip123go είπε Μηπως δεν σας ικανοποιεί η δουλειά σας...; Εντάξει ξέρω, θα πέσετε να με φάτε, αλλά από τότε που κάνω κάτι που μου αρέσει, δεν με ενοχλεί τόσο που έρχεται Δευτέρα. Θα πάω δουλειά θα δω τους συναδέλφους-φιλους , θα πούμε 5 βλακείες, θα κλείσω και 3 tickets και πέρασε η μέρα... Αυτό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου Σάββατο, ειδικά άμα δεν έχω κανονίσει κάτι Κυριακή να λέω γιατί να μην είναι Δευτέρα αύριο. Υ. Γ. μην πέσετε να με φατε.
Glikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Όταν ο περισσότερος κόσμος έχει να πάει στην δουλειά από Δευτέρα - με την πλειοψηφία να έχει μισθό της πείνας - τι ψυχολογία περιμένετε να έχει? (Ακόμα χειρότερα εκείνοι που δεν έχουν καν δουλειά.). Υποχρεώσεις να τρέχουν, λογαριασμοί, κλπ. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα. 3
panosno1com Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, lactate είπε Δεν έχετε αυτό το απαίσιο συναίσθημα την Κυριακή ότι πλησιάζει η Δευτέρα; Και εκεί που λες μα κάτσε ρε φίλε την Κυριακή ξεκουραζόμαστε γιατί να μαι έτσι, η σκέψη της Δευτέρας τα ρημάζει όλα; Φταίει η Δευτέρα σαν Δευτέρα ή απλά δεν γουστάρω αυτό που κάνω εγώ τη Δευτέρα; Από μαθητής το πάθαινα, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. εχω παρατηρησει οτι αυτο με πιανει εαν δεν εχω Σαββατο ρεπο ή εστω Δευτερα, βεβαια αμα εχεις δευτερα μετα δεν περναει με τπτ η υπολοιπη βδομαδα. Δεν με επιανε καθολου οτν δουλευα στο αεροδρομιο που δουλευαμε με κυλιομενα ρεπο, ηξερα πως θα ερθει η Δευτερα και θα ειναι η βδομαδα που πεφτει Τριτη Τεταρτη το ρεπο 1 1
mylo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, filip123go είπε Μηπως δεν σας ικανοποιεί η δουλειά σας...; Εντάξει ξέρω, θα πέσετε να με φάτε, αλλά από τότε που κάνω κάτι που μου αρέσει, δεν με ενοχλεί τόσο που έρχεται Δευτέρα. Θα πάω δουλειά θα δω τους συναδέλφους-φιλους , θα πούμε 5 βλακείες, θα κλείσω και 3 tickets και πέρασε η μέρα... Ισχύει, όμως δεν τα πάνε όλοι καλά με τους συναδέλφους ενώ επίσης μπορεί το αντικείμενο να σου αρέσει αλλά ο μισθός να είναι κυριολεκτικά 3και 60 ή ακόμα χειρότερα να σε έχει μέσα κάνα 5 μηνο 1 1
asemnos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 H φαση είναι η βαρδια.. για μενα ολες οι μερες είναι ιδιες, τι Δευτερα, τι Παρασκευη, τι ΣΚ, τι Πασχα, τι Πρωτοχρονιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις