Προς το περιεχόμενο

Virus, dialier, ή οχι...Δώστε τα φώτα σας. .....

profil95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Εδώ και αρκετό καιρό ο Internet Explorer άλλαζε την αρχική διεύθυνση στο Internet κάθε φορά που άνοιγε ο Υπολογιστής.

Πήγαινα στον Πίνακα ελέγχου στις επιλογές Internet και την άλλαζα ξανά. Όταν έμπαινα στο Internet μετά από λίγη ώρα άλλαζε πάλι η αρχική σελίδα από μόνη της , συν ότι μετά 5-10 λεπτά ΚΟΒΟΤΑΝ Η ΣΥΝΔΕΣΗ και δημιουργούσε μια άλλη dialup σύνδεση από μόνη της με την ονομασία .COV με μηδενικό αριθμό τηλεφώνου ( 0 ) αλλά τσεκαρισμένα στις ιδιότητές της

τα εξής ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ τσεκαρισμένο το ΤΥΠΙΚΕΣ ( προτεινόμενες ρυθμίσεις ) ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και στο ΔΙΚΤΥΟ τσεκαρισμένο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ MICROSOFT.

Μόλις το καταλάβαίνα έβγαινα από το Internet και προσπαθούσα να την διαγράψω. Από την στιγμή που θα την διέγραφα δεν αντιμετώπιζα ξανά ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μέχρι την στιγμή που θα έκανα επανεκκίνηση.

Πέρασα αντιβιοτικά όπως Ad-aware 6 και AVWIN πέρασα Dialer control και Registry Mechanic και system mechanic και ότι άλλο διάβασα στα διάφορα topics της insomnia για παρόμοια προβλήματα και

το μόνο που κατάφερα είναι να μην μου αλλάζει η αρχική διεύθυνση αλλά το άλλο πρόβλημα παραμένει όπως σαν το περιγράφω.

Αν έχετε κάποια πρόταση για να αποφύγουμε το format θα ήμουν ευγνώμων.

Σας ευχαριστώ…

Δημοσ.

katarxhn dokimase kai to spybot search & destroy an den to exeis kanei hdh

http://www.safer-networking.org/

Afou to problhma epanemfanizetai ka8e fora pou kaneis restart phgaine start-run-grapse msconfig - startup kai des an fortwnei sthn ekinhsh twn windows kati to opoio den anagnwrizeis.Kapoio .exe gia paradeigma.Kseklikare to ama breis tpt kai kane ena search ston sklhro sou kai sbhsto

Epishs apo start-run-grapse regedit kai meta kane ena search gia .COV h opws alliws legetai o dialer mpas kai brei tpt.Prosoxh mhn sbhseis kati to opoio 8a exei tyxaia px ton sundiasmo grammatwn cov mesa.Mono an eisai sigouros oti mporei na einai ayto pou dhmiourgei to problhma

Telos phgaine kai sto c:\windows\downloaded program files kai kane properties sta activex pou exei ekei kai ama deis kapoio pou parapempei se kamia selida me xxx h; serials sbhsto epishs

Δημοσ.

Aπο το msconfig τα έχω κλείσει όλα. Στην regesty βρήκα στο HKEY_CLASSES_ROOT ένα .cov αλλά . . . . . Στο c:\windows\downloaded program files είναι όλα καθαρά. Τα κοίταξα.

Θα κατεβάσω το Spybot - Search & Destroy και θα δούμε.

Πάντως σε ευχαριστώ . . . . .

Δημοσ.

Φαντάζομαι έχεις κάνει update το Ad-aware για καινούργια spyware έτσι?

Επίσεις έχεις εγκατεστημένο κανά antivirus? Ο Νορτονας πχ σε ειδοποιεί αν κάποιο script πάει να αλλάξει την αρχική σελίδα σου.

Δημοσ.

Σκάναρα με το Spybot - Search & Destroy αλλά τίποτα. Στο Ad-aware έχω κάνει update έχει βρεί και βρίσκει καθημερινά διάφορα αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το έχει λύσει. Στο windows task manager δεν "τρέχει" τίποτα ακόμα και την στιγμή που υπάρχει αυτή η σύνδεση. Επίτηδες την ώρα που δημιουργήθηκε δεν την έσβησα αλλά "έτρεξα" Ad-aware το Spybot και το AntiVir - Personal Edition Κανένα δεν εντόπισε τίποτα και το πρόβλημα παραμένει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...