braxamiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Κανε υπομονη σε μερικα χρονια θα παραγραφει.
Shorai Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, Steliostsant είπε Καλησπερα, Υπαρχει ενα χρεος στον κωτσοβολο για ενα ψυγειο το οποιο ειχαμε παρει με δοσεις- το 2015 μεχρι τον οκτωβριο του 16 πληρωναμε κανονικα τις δοσεις, επειτα σταματησαμε να πληρωνουμε λογο οικονομικων δυσκολιων. εκει ξεκινησαν τα τηλεφωνα απο εισπρακτικες για ενα χρεως γυρο στα 450 ευρο. θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει μια αναλογη εμπειρια η ειναι γνωστης σχετικα με το θεμα. κατα ποσο μπορει να υπαρξει κατασχεση βαση νομου, αν ναι υπο ποιες προυποθεσεις Ευχαριστω. Μην ασχοληθείς. Κάνε block τους αριθμούς που σε ενοχλούν
ELTASSOS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μπορει να κατασχεσει και ακινητα...με το νεο νομο. Τα μισα βορεια προαστεια και παραθαλασσια ανηκουν σε κωτσοβολο πλαισιο και μηντιαμαρκτ. Προσεχετε.
mpazoykas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Εγώ είχα πάρει ένα ραδιοcd το 2009 Ε σαν παιδάκι και εγώ δεν πλήρωνα άλλαξα τηλέφωνο μου έρχονταν ειδοποίησης και τα σχετικά δεν μου έκαναν τίποτα. Αλλά τώρα που πήγα να πάρω κάτι που χρειάστηκα μου είπανε πως είμαι κόκκινος και δεν μπορώ να πάρω τίποτα μάλιστα μου είπαν να πάω στην alpha bank όπου είχε πάρει το δάνειο να δούνε τι χρωστάω. Το κακό είναι πως δεν πρόκειται να ξαναπάρεις ποτέ και τίποτα από τον κωτσο γιατί θα είσαι γραμμένος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, mpazoykas είπε Εγώ είχα πάρει ένα ραδιοcd το 2009 Ε σαν παιδάκι και εγώ δεν πλήρωνα άλλαξα τηλέφωνο μου έρχονταν ειδοποίησης και τα σχετικά δεν μου έκαναν τίποτα. Αλλά τώρα που πήγα να πάρω κάτι που χρειάστηκα μου είπανε πως είμαι κόκκινος και δεν μπορώ να πάρω τίποτα μάλιστα μου είπαν να πάω στην alpha bank όπου είχε πάρει το δάνειο να δούνε τι χρωστάω. Το κακό είναι πως δεν πρόκειται να ξαναπάρεις ποτέ και τίποτα από τον κωτσο γιατί θα είσαι γραμμένος. Κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.Η ερμηνεία του κλασικού ελληνάρα...
mpazoykas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, ntanosgatos είπε Κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.Η ερμηνεία του κλασικού ελληνάρα... Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί σου.λυπαμαι που τέτοια άτομα απαντάνε με τέτοια τρόπο. Καλή συνέχεια. 3 2
LittyMeek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Νεοέλληνα Μόλις τώρα, mpazoykas είπε Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί σου.λυπαμαι που τέτοια άτομα απαντάνε με τέτοια τρόπο. Καλή συνέχεια. Δεν έχει και άδικο ομως
afragorn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ζήτα ένα διακανονισμό σε επόμενο τηλεφώνημα. Να σου χαρίσουν έστω τους τόκους και να πληρώσεις αυτό που απομένει. Μετά από τόση προσπάθεια, θα υποχωρήσουν αρκετά. Πλήρωσέ το να ησυχάσεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, afragorn είπε Ζήτα ένα διακανονισμό σε επόμενο τηλεφώνημα. Να σου χαρίσουν έστω τους τόκους και να πληρώσεις αυτό που απομένει. Μετά από τόση προσπάθεια, θα υποχωρήσουν αρκετά. Πλήρωσέ το να ησυχάσεις! Σιγά να μην πληρώσει...Ο Έλληνας μόνο με το φόβο κατάσχεσης ή φυλακής πληρώνει...Τα τηλέφωνα που δέχονται είναι χάδια γι αυτούς!!!
Alex2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, k_w_t είπε To ψυγειο μου φαινεται εξαιρείτε απο κατασχεση σαν ειδος απαραιτητο για την διαβιωση.. Αλλα μεχρι να φτασει ο Κωτσοβολος να σου κανει κατασχεση παιζει να εχεις παρει αλλο.. Θα σε ζαλιζουν 2-3 χρονια εισπρακτικες. Μετα δικηγορικες για 1-2 ακομα. Και μετα θα σου στειλουν εξωδικο πριν φτασουν σε δικαστηριο για διαταγη πληρωμης και μετα σε κατασχεση. Το 80% απο αυτα που λενε οι εισπρακτικες στο τηλεφωνο δε ισχυουν. Σε φιλο μου (μεγαλος πιστολερο ) τον εχουν παρει 10 φορες και του λενε αυριο θα σας φερει ο Δικ.Επιμελητης το εξωδικο εαν δεν μας πειτε ποτε θα βαλετε την δοση.. Εχει περασει 1 χρονος και ακομα ερχονται... Έχω ένα φίλο που έχει ένα φίλο και αυτά που λένε είναι 80% ψέματα..... Φίλε Καταρχιν δεν ξέρεις τι λένε οι εισπρακτικές. Ξέρεις ότι σου έχει πει ο φίλος σου. Κατά δεύτερον ξέρεις τι σημαίνει τυρεσιας; Τρίτον το χρέος δεν το γλιτώνει κάποιος που να κτυπάει τον ποπό του κάτω Τέταρτον υπάρχει η πιθανότητα να έχει μετακομίσει κάποιος και να έχει αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας και να φάει και τα δικαστικά στο κεφάλι αν φτάσει στο δικαστήριο 2-3 χρόνια μετά
Aias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, mpazoykas είπε Εγώ είχα πάρει ένα ραδιοcd το 2009 Ε σαν παιδάκι και εγώ δεν πλήρωνα άλλαξα τηλέφωνο μου έρχονταν ειδοποίησης και τα σχετικά δεν μου έκαναν τίποτα. Αλλά τώρα που πήγα να πάρω κάτι που χρειάστηκα μου είπανε πως είμαι κόκκινος και δεν μπορώ να πάρω τίποτα μάλιστα μου είπαν να πάω στην alpha bank όπου είχε πάρει το δάνειο να δούνε τι χρωστάω. Το κακό είναι πως δεν πρόκειται να ξαναπάρεις ποτέ και τίποτα από τον κωτσο γιατί θα είσαι γραμμένος. νομιζω οτι ολοι οι "καλοπληρωτες" μπαινουν στον τειρεσια .Oποτε πλεον δεν μπορεις να βγαλεις καρτα,δανειο,κτλ απο καμια τραπεζα στην ελλαδα μεχρι να κανεις διακανονισμο η να εξοφλησεις.
mourouzis2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Κρίμα να μην μπορεί κάποιος να συνεχίσει να πιστολιάζει. Άτιμη κενωνίαααα 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Έχω ένα φίλο που έχει ένα φίλο και αυτά που λένε είναι 80% ψέματα..... Φίλε Καταρχιν δεν ξέρεις τι λένε οι εισπρακτικές. Ξέρεις ότι σου έχει πει ο φίλος σου. Κατά δεύτερον ξέρεις τι σημαίνει τυρεσιας; Τρίτον το χρέος δεν το γλιτώνει κάποιος που να κτυπάει τον ποπό του κάτω Τέταρτον υπάρχει η πιθανότητα να έχει μετακομίσει κάποιος και να έχει αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας και να φάει και τα δικαστικά στο κεφάλι αν φτάσει στο δικαστήριο 2-3 χρόνια μετά Τειρεσίας βρε φίλε, Τειρεσίας. Δεν έχει σχέση με το τυρί. 5 3 1
LittyMeek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Πάντως όταν σας πιστολιζει το κατάστημα πρώτοι είστε στον τσαμπούκα. Για φαντάσου να έλεγε και ο κοτσοβωλος ότι αδυνατούμε να στείλουμε τις συσκευές σας για 6 μήνες επειδή έχουμε χρέη, θα μπαίναν μέσα οι νεοέλληνες όλοι. Όμως όταν είναι να πάρουν το ψυγείο ντουλάπα που βγάζει παγάκια από την πορτα εεεεελα μωρέ όλοι χρωστάνε. Παίρνει και η εισπρακτική της πατάς και 2 παναγιες και είσαι ο μεγάλος απόγονος του Σωκράτη. Μακαιδωνεια γει ελινυκη! 9 ώρες πριν, mpazoykas είπε Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί σου.λυπαμαι που τέτοια άτομα απαντάνε με τέτοια τρόπο. Καλή συνέχεια. Τι δεν αξίζει και να ασχοληθείς που σε γράψανε στις λίστες για κλεμμένο ράδιο... 13 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις