Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να  τη γλυτώσεις με το ψυγείο, έχεις σκεφτεί όμως ότι εφεξής δεν πρόκειται να σε δανείσει κάνεις? Ξέχνα τράπεζες, κωτσοβολους και όσους κάνουν δόσεις. Για ξανασκέψου το. Εκτός αν ηλικιακά είσαι άνω των 70 που ούτως ή άλλως τρως άκυρο. 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού μπήκες στον χώρο των δόσεων κόψε τσιγάρα ποτά βόλτες και εξω και βρες και παρ time δουλειά και ξοφλησε τους οι δανοί σου από Φίλους συγγενείς και τα λοιπά εξόφλησε μετά αυτούς οπότε μπορείς να τελειώνεις με αυτούς της πρακτικής όχι τίποτα άλλο να μη σου ζαλίζουν τα φρύδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα καταλάβαινα κάποιον που δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του γιατί τον έδιωξαν από την δουλειά και έχει να συντηρήσει οικογένεια και δεν του περισεύουν. Επίσης κάποιον που του προέκυψε κάποιο θέμα υγείας το οποίο απαιτεί να μαζευτεί χρήμα για να το ξεπεράσει.  Ξέρω πάντως και περιπτώση που οικογενειάρχης δεν πληρώνε την ΔΕΗ γιατί λέει είχε μέσα τον ΕΝΦΙΑ και έλεγε ότι δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα (στις αρχές που έμπαινε μέσα στον λογαριασμό) αλλά αγόρασε καινούρια TV και έβαλε COSMOTE TV για να βλέπει σειρές και ταινίες. Είναι στον άνθρωπο τελικά και στο πως έχει μάθει αλλά γενικά ποτέ δεν ξέρεις σε αυτήν την ζωή τι μπορεί να σου συμβεί από την μια μέρα στην άλλη οπότε μεγάλα λόγια δεν λέω. Εγώ προσωπικά δεν κοιμάμαι ήσυχος αν χρωστάω, και έχει τύχει στην ζωή μου να έχω μεγάλα ζόρια και να μην μπορώ να πληρώσω, αλλά πήγα στην τράπεζα και έκανα διακανονισμό και όλα καλά.

Επεξ/σία από argimeg
  • Like 4
Δημοσ.

Φίλε, θα σε συμβουλευα να το αφήσεις έτσι. Θα ήθελα να μάθω μέχρι που μπορεί να φτάσει το χρέος. Έτσι να ξέρω ρε παιδί μου, ότι σου πήραν το σπίτι για ένα ψυγείο που δεν πλήρωσες γιατί το έπαιζες καουμπόι

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ δεν θα κάτσω να σου δώσω συμβουλές γτ τόσα χρόνια το άφησες κλπ..αυτο είναι δικό σου θέμα.απλα θα σου πω ότι αν δεν έχεις τπτ στο όνομα σου δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα απολύτως αλλά κ να έχεις όταν σου έρθει χαρτί για δικαστήριο κ πας κ ζητάς εκ νέου διακανονισμό με την προϋπόθεση να το πληρώνεις όμως.μην έχεις τον φόβο φυλακής κλπ κλπ αυτά είναι κουραφεξαλα εδώ ούτε στο δημόσιο δεν υπάρχει προσωποκράτηση ποια για χρέη.φυλακη σε πάνε μόνο για γραμμάτιο ούτε καν για επιταγή!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τί πιστολιάζει ο Έλληνας : τραπεζικό δάνειο, πιστωτική, ρεύμα, τηλέφωνο, διόδια, εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, δόσεις...

τί συνέπειες έχει ο Έλληνας που πιστολιάζει: τζάμπα όλα

συμπέρασμα: ?

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KoreanW είπε

τί πιστολιάζει ο Έλληνας : τραπεζικό δάνειο, πιστωτική, ΔΕΗ, διόδια, εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, δόσεις...

τί συνέπειες έχει ο Έλληνας που πιστολιάζει: τζάμπα όλα

συμπέρασμα: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Φιλε μου πραγματικά ξεχνάς ότι κάποιες οικογένειες είναι όλα τα ενήλικα μέλη ανεργοι..κ (πιστολιαζουν) ΔΕΗ,εφορια,ασφαλιστικές εισφορές γτ μπορεί να είχαν μια.επιχειρηση που να έκλεισε κ να μην έχουν.μην τα ρίχνουμε όλα ότι έτσι είναι η νοοτροπια του Έλληνα...να σου θυμίσω ότι την περίοδο 2000-2009 πήγαινες τράπεζα για ανάληψη κ σου έλεγε η ταμιας...εγκρίθηκε δάνειο για εσάς 3000 το θέλετε?κ είχες φορολογική δήλωση 1500 ευρώ εισόδημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, killer131 said:

Φιλε μου πραγματικά ξεχνάς ότι κάποιες οικογένειες είναι όλα τα ενήλικα μέλη ανεργοι..κ (πιστολιαζουν) ΔΕΗ,εφορια,ασφαλιστικές εισφορές γτ μπορεί να είχαν μια.επιχειρηση που να έκλεισε κ να μην έχουν.μην τα ρίχνουμε όλα ότι έτσι είναι η νοοτροπια του Έλληνα...να σου θυμίσω ότι την περίοδο 2000-2009 πήγαινες τράπεζα για ανάληψη κ σου έλεγε η ταμιας...εγκρίθηκε δάνειο για εσάς 3000 το θέλετε?κ είχες φορολογική δήλωση 1500 ευρώ εισόδημα

μήπως με περνάς για κάποιον άλλο;...

πήγαινα τράπεζα και όταν μου έλεγαν για δάνεια, μου άναβαν τα λαμπάκια και δεν το έπαιρνα

το ιδιο και με τα τηλεφωνήματα για κάρτες που μέχρι τις έστελναν ταχυδρομικά, και μου έσπαγαν τα νέυρα να τις επιστρέφω

όσο για την επιχείρηση που έκλεισε, κακώς πήρε δάνεια αν δεν είχε εξασφαλισμένη την αποπληρωμή

.

συγνώμη, αλλά δεν ξεχνάω τίποτε ακόμα και τώρα που ξεπληρώνω τις οφειλές εκείνων που ξέχναγαν

αλλά πρέπει να αρχίσω να τις ξεχνάω κι εγώ και να δω ποιός *** θα πληρώσει τα σπασμένα

δικαιολογίες γιοκ επιτέλους, να ζει ο άλλος ζωάρα δίχως αύριο...

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, KoreanW είπε

μήπως με περνάς για κάποιον άλλο;...

πήγαινα τράπεζα και όταν μου έλεγαν για δάνεια, μου άναβαν τα λαμπάκια και δεν το έπαιρνα

το ιδιο και με τα τηλεφωνήματα για κάρτες που μέχρι τις έστελναν ταχυδρομικά, και μου έσπαγαν τα νέυρα να τις επιστρέφω

όσο για την επιχείρηση που έκλεισε, κακώς πήρε δάνεια αν δεν είχε εξασφαλισμένη την αποπληρωμή

συγνώμη, αλλά δεν ξεχνάω τίποτε ακόμα και τώρα που ξεπληρώνω τις οφειλές εκείνων που ξέχναγαν

Δεν δε περνάω για κάποιον άλλον γτ απλά δεν σε ξέρω.απλα λέω ότι είναι κ κάποιες χιλιάδες άνθρωποι που πραγματικά δεν έχουν να πληρώσουν.οσο αφορά για τα δάνεια που λες ναι κάποιοι πήρανε για να το παιξουνε νεόπλουτοι κ κάποιοι γτ πραγματικά τα χρειαζόταν η επιχείρηση τους .εσύ κ εγώ δεν ξεπληρώνουμε αυτούς αλλά τους καρεκλοκενταυρους του δημοσίου που έπαιρναν τα Χριστούγεννα 4000 ευρώ κ εσύ κ εγώ περναμε 1000 με 1200 με ζόρι.

Όσο αφορά τις πιστολιες μην πας μακρια..εδώ μέσα υπάρχουν πολλά μέλη κ μάλιστα είναι κ ένας από τα μέρη μου που έχει φάει πολύ κόσμο κ τι του εκαναν? Απολύτως τπτ 

Επεξ/σία από killer131
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, killer131 said:

Δεν δε περνάω για κάποιον άλλον γτ απλά δεν σε ξέρω.απλα λέω ότι είναι κ κάποιες χιλιάδες άνθρωποι που πραγματικά δεν έχουν να πληρώσουν.οσο αφορά για τα δάνεια που λες ναι κάποιοι πήρανε για να το παιξουνε νεόπλουτοι κ κάποιοι γτ πραγματικά τα χρειαζόταν η επιχείρηση τους .εσύ κ εγώ δεν ξεπληρώσουμε αυτούς αλλά τους καρεκλοκενταυρους του δημοσίου που έπαιρναν τα Χριστούγεννα 4000 ευρώ κ εσύ κ εγώ περναμε 1000 με 1200 με ζόρι.

Όσο αφορά τις πιστολιες μην πας μακρια..εδώ μέσα υπάρχουν πολλά μέλη κ μάλιστα είναι κ ένας από τα μέρη μου που έχει φάει πολύ κόσμο κ τι του εκαναν? Απολύτως τπτ 

1. ταμπέλες δεν βάζω σε κανέναν ποιός πήρε δανεικά κι αγύριστα και ποιός όχι

2. ο καθένας είναι ενήλικος και δικαιούται να αναλαμβάνει την υποχρέωση να ξεπληρώσει τα δικά του δανεικά

3.τί κάνει ο καθένας τα δανεικά που πήρε και τον τρόπο που θα είναι συνεπής στην αποπληρωμή μου είναι αδιάφορο από τη στιγμή που πρόκειται για προσωπική υπόθεση και ευθύνη

4. κάποιος που αντιμετωπίζει δυσκολιες στην αποπληρωμή, θα μπορούσε να διευκολύνεται αλλά όχι να επιβραβεύεται

5. κανείς με κανένα άμεσο ή έμμεσο τρόπο δεν γίνεται να χρωστάει τις υποχρεώσεις των άλλων

.

έτσι λειτουργούσα εγώ τον καιρό των παχιών αγελάδων, και δικαιούμαι να σκέφτομαι και σήμερα

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

1. ταμπέλες δεν βάζω σε κανέναν ποιός πήρε δανεικά κι αγύριστα και ποιός όχι

2. ο καθένας είναι ενήλικος και δικαιούται να αναλαμβάνει την υποχρέωση να ξεπληρώσει τα δικά του δανεικά

3.τί κάνει ο καθένας τα δανεικά που πήρε μου και τον τρόπο που θα είναι συνεπής στην αποπληρωμή μου είναι αδιάφορο

4. κάποιος που αντιμετωπίζει δυσκολιες στην αποπληρωμή, θα μπορούσε να διευκολύνεται αλλά όχι να επιβραβεύεται

5. κανείς με κανένα άμεσο ή έμμεσο τρόπο δεν γίνεται να χρωστάει τις υποχρεώσεις των άλλων

Ολα ωραία ..

Αλλά εξήγησε μου τι εννοείς στην παράγραφο 5?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, killer131 said:

Ολα ωραία ..

Αλλά εξήγησε μου τι εννοείς στην παράγραφο 5?

εννοώ πως μετακυλίονται τα βάρη και μοιράζονται οι ευθύνες επί δικαίων και αδίκων, κάθε φορά που χαρίζονται μεμονωμένα χρέη και υποχρεώσεις

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Το πιστόλι= κλοπή, όλα τα άλλα είναι ιστορίες της Χαλιμάς

Τώρα το αν έχω ανάγκη η όχι είναι σχετικό, π.χ ο t.s είχε ανάγκη ψυγείο 1000 ευρώ όχι ψυγείο 100 ευρώ. Εγώ είμαι κορόιδο που πήρα 2ο χέρι καθώς ελλλλα μωρέ ανάγκη έχουμε, θα πληρώνουμε εισφορές, ελλλλα μωρέ όλοι κλέφτες Νεοέλληνες...

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KoreanW είπε

εννοώ πως μετακυλίονται τα βάρη και μοιράζονται οι ευθύνες επί δικαίων και αδίκων, κάθε φορά που χαρίζονται μεμονωμένα χρέη και υποχρεώσεις

Εν μέρη έχεις δικιο..αλλά όλα αυτά τα χρόνια πληρώνουμε τα χρέη των συνδικαλιστών κ τους μισθούς των 3000 Ευρω που επαιρναν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...