LittyMeek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και θέλετε και να σας χαϊδεύουν τα αυτιά, εφόσον γράφετε δημόσια όμως θα τα ακούτε, πιστολι = κλοπή, το ίδιο είναι με το να μπεις και να φορτώσει 2 κινητακια στο μπουφάν και να γίνεις λαγός. Δεν το ξερα ότι η εξυπηρέτηση των δωσεων σημαίνει ότι ο καθένας θα έχει iphone, δλδ όταν ήσασταν μικροί εσείς και έκανε η μαμά γεμιστά σας άφηνε να ανοίγετε μια σακούλα τα τσιπς στο τραπέζι; Λίγο αυτοσυγκρατεια δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει όμως... Γι'αυτό όλοι πήραν τζιπαρες και καρφώνονται σε κολώνες, όποιον πάρει ο χάρος. Α και μην ξεχνώ , ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΛΚ, ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ? ΓΑΜ$°°¥•°¥£¥°{{ 3 λεπτά πριν, killer131 είπε Εν μέρη έχεις δικιο..αλλά όλα αυτά τα χρόνια πληρώνουμε τα χρέη των συνδικαλιστών κ τους μισθούς των 3000 Ευρω που επαιρναν Κανένα δίκιο δεν έχει, ο κλέφτης είναι κλεφτης, το αν είναι ηθικό η ανήθικο δεν αλλάζει το γεγονός. Δλδ και εγώ ρε πεινούσα χθες και είδα στο σούπερ μάρκετ κάτι ωραία τσουρέκια, όμως 20 ευρω... Ε δεν πειράζει χλαπ χλουπ μια βουκια τώρα που δεν με βλέπουν. άντε κωλοκαταστηματα χρεώνουν τα τσουρέκια και τα κάνουν τόσο νόστιμα, εγώ φταίω; Εδώ ο άλλος μπήκε στο σχολείο και έσφαξε 25 παιδια Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από LittyMeek 1 1
KoreanW Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) βασικά κανονικό πλήρες δίκιο έχω και όπως πολύ σωστα αναφέρθηκε παραπάνω, πολύ θα ήθελα όλοι αυτοί που πήραν δανεικά κι αγύριστα να μπορούσαν να βρεθούν από τη μεριά του **** που πληρώνει τα δικά τους κερατιάτικα πόσο πολύ αγανακτισμένοι και κορόιδα θα ένιωθαν . και εγώ μπορεί να είχα δυσκολίες τεράστιες, αλλά ποτέ δεν άπλωσα μακρύ το χέρι και να αρχίσω να πιστολιάζω έζησα ως εκεί που έφτανα οικονομικά ακόμα και δύσκολα, μόνο που δεν την έκανα τη ζωάρα που έβλεπα να κάνανε άλλοι οπότε θεωρίες τί θα έκανα αν... δεν τις δέχομαι όχι , στην πράξη αποδείχθηκε αν εχω δικαίωμα και λόγο . και η πράξη επειδή δίνει μαθήματα, τελικά έκανα λάθος αν είχα πάρει δανεικά κι αγύριστα, τώρα θα είχα προσαυξήσει την περιουσία μου και θα είχα κάνει ζωάρα με ξένες τσέπες λάθος μου Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από KoreanW
iwnas28 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, LittyMeek είπε Και θέλετε και να σας χαϊδεύουν τα αυτιά, εφόσον γράφετε δημόσια όμως θα τα ακούτε, πιστολι = κλοπή, το ίδιο είναι με το να μπεις και να φορτώσει 2 κινητακια στο μπουφάν και να γίνεις λαγός. Δεν το ξερα ότι η εξυπηρέτηση των δωσεων σημαίνει ότι ο καθένας θα έχει iphone, δλδ όταν ήσασταν μικροί εσείς και έκανε η μαμά γεμιστά σας άφηνε να ανοίγετε μια σακούλα τα τσιπς στο τραπέζι; Λίγο αυτοσυγκρατεια δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει όμως... Γι'αυτό όλοι πήραν τζιπαρες και καρφώνονται σε κολώνες, όποιον πάρει ο χάρος. Α και μην ξεχνώ , ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΛΚ, ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ? ΓΑΜ$°°¥•°¥£¥°{{ Κανένα δίκιο δεν έχει, ο κλέφτης είναι κλεφτης, το αν είναι ηθικό η ανήθικο δεν αλλάζει το γεγονός. Δλδ και εγώ ρε πεινούσα χθες και είδα στο σούπερ μάρκετ κάτι ωραία τσουρέκια, όμως 20 ευρω... Ε δεν πειράζει χλαπ χλουπ μια βουκια τώρα που δεν με βλέπουν. άντε κωλοκαταστηματα χρεώνουν τα τσουρέκια και τα κάνουν τόσο νόστιμα, εγώ φταίω; Εδώ ο άλλος μπήκε στο σχολείο και έσφαξε 25 παιδια Πω ρε φιλε τι rant ειναι αυτο βραδιατικα... 1
maniacos93 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, LittyMeek είπε Και θέλετε και να σας χαϊδεύουν τα αυτιά, εφόσον γράφετε δημόσια όμως θα τα ακούτε, πιστολι = κλοπή, το ίδιο είναι με το να μπεις και να φορτώσει 2 κινητακια στο μπουφάν και να γίνεις λαγός. Δεν το ξερα ότι η εξυπηρέτηση των δωσεων σημαίνει ότι ο καθένας θα έχει iphone, δλδ όταν ήσασταν μικροί εσείς και έκανε η μαμά γεμιστά σας άφηνε να ανοίγετε μια σακούλα τα τσιπς στο τραπέζι; Λίγο αυτοσυγκρατεια δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει όμως... Γι'αυτό όλοι πήραν τζιπαρες και καρφώνονται σε κολώνες, όποιον πάρει ο χάρος. Α και μην ξεχνώ , ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΛΚ, ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ? ΓΑΜ$°°¥•°¥£¥°{{ Κανένα δίκιο δεν έχει, ο κλέφτης είναι κλεφτης, το αν είναι ηθικό η ανήθικο δεν αλλάζει το γεγονός. Δλδ και εγώ ρε πεινούσα χθες και είδα στο σούπερ μάρκετ κάτι ωραία τσουρέκια, όμως 20 ευρω... Ε δεν πειράζει χλαπ χλουπ μια βουκια τώρα που δεν με βλέπουν. άντε κωλοκαταστηματα χρεώνουν τα τσουρέκια και τα κάνουν τόσο νόστιμα, εγώ φταίω; Εδώ ο άλλος μπήκε στο σχολείο και έσφαξε 25 παιδια Φίλε μου, πραγματικά έχω διαβάσει όλα τα comments σου στο συγκεκριμένο ποστ. Είσαι ο μόνος που τα λέει έξω από τα δόντια και συγχαρητήρια γι' αυτό. Μακάρι να μπορούσα να πατήσω χίλια likes στα γραφόμενά σου. Εγώ δεν θέλω να γράψω κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έχεις αναφέρει εσύ για τον t.s . Η κοινωνία τον έχει κρίνει ήδη εφόσον έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει 450 ευρώ οφειλή. Εδώ ο άλλος πιστόλιασε cd player, τι να λέμε τώρα;;; Και μετά μας φταίνε οι τράπεζες και οι Γερμανοί για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από maniacos93 1 1
HERTHAN Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αν εχεις πληρωσε τα. Αν δεν εχεις πολλα πληρωσε οσα μπορεις και μεχρι εκει που μπορεις. Αν δεν εχεις απλα δεν θα μπορεσεις να πληρωσεις με τις οποιες συνεπειες. Υπαρχει και η περιπτωση να εχεις και να μην θες να πληρωσεις και δεν σε κρινω γιατι ο καθενας οτι θελει κανει αρκει να μην ενοχλει τον αλλον με τις πραξεις του. Υπαρχουν πολλοι που δεν πληρωνουν ειτε γιατι μπορουν ειτε γιατι δεν θελουν.Αλλοι σε αλλους αλλοι σε επιχειρησεις αλλοι σε Τραπεζες και αλλοι στο κρατος. Το αν κανουν καλα η οχι η αν μπορουν η οχι ειναι θεμα του καθενος και ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του και πραττει. Ο καθε ανθρωπος καλως η κακως τα βλεπει διαφορετικα τα πραγματα και παιρνει καποιες αποφασεις οποτε σε κατι τετοια θεματα το τι ειναι σωστο για τον καθεναν εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Καλο ειναι να μην κρινουμε τους αλλους για ποιον λογο δεν εκαναν το ενα η το αλλο σε σχεση με το τι θα καναμε εμεις. Οταν φτασουμε στο επιπεδο ολοι μας να εχουμε μια καλυτερη νοοτροπια(και πρωτος εγω φυσικα) σχεδον για ολες τις καταστασεις σαν λαος τοτε θα μπορεσουμε να μιλησουμε πολυ διαφορετικα. 2
killer131 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Φίλε μου, πραγματικά έχω διαβάσει όλα τα comments σου στο συγκεκριμένο ποστ. Είσαι ο μόνος που τα λέει έξω από τα δόντια και συγχαρητήρια γι' αυτό. Μακάρι να μπορούσα να πατήσω χίλια likes στα γραφόμενά σου. Εγώ δεν θέλω να γράψω κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έχεις αναφέρει εσύ για τον t.s . Η κοινωνία τον έχει κρίνει ήδη εφόσον έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει 450 ευρώ οφειλή. Τον κρίνει η κοινωνία?γτ τι έκανε τόσο σοβαρό?βίασε..σκοτωσε...πουλάει ναρκωτικά?χρωστάει 450 ευρώ για ένα ψυγείο κ ρώτησε τι επιπτώσεις θα έχει κ αμέσως έγινε λαϊκό δικαστήριο κ τον βάζετε σε μετρό σύγκρισης με.εναν που θα μπει κ θα κλεψει 1
markoliaz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) κανε διακανονισμο, 20ευρω τον μηνα...γιατι ειναι κριμα να μπειτε blacklist...οι τραπεζες συνενοουνται..οποτε αν χρωστας σε μια, μετα καμια αλλη δεν θα σε εξηπηρετησει...πουλα κανα κινητο, καμια κονσολα, κατι γενικα, η δουλεψε σε φυλλαδια..εστω κατι ωστε να δωσεις τα χρηματα που χρωστας. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από markoliaz
killer131 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Κ το λέει το πήρα 2015 κ το πλήρωνα μέχρι τέλος του 2016..άρα δεν ήταν σκόπιμο από εξαρχής να ρίξει πιστόλι..κ στην τελική ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε το ήθος ενός ανθρώπου που χρωστάει 450 ευρώ κ να τον βάζουμε στην ίδια κλίμακα.με έναν κλέφτη που μπαίνει στο μαγαζί κ παίρνει ότι βρει κ πάει κ το πουλάει.αλλο κλεφτης άλλο παιρνω κάτι κ το πληρώνω κ ξαφνικά σταματαω...εκεί κάτι έχει συμβεί. 1
tasanton Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά, να εξηγηθούμε: αυτός που πιστολιαζει, ειτε συνειδητά, είτε επειδή έτσι γούσταρε στην πορεία, δεν απέχει από ένα κοινό κλέφτη. Και δεν χωρούν δικαιολογίες. Άσε που οποίος το κάνει μια φορά, είναι επιρρεπής και σε δεύτερη. Άσε που αυτός που πιστολιαζει π.χ. τον Κωτσόβολο, έχει σίγουρα περάσει και από μικρότερα μαγαζιά, που στην τελική δεν φταίνε σε τίποτα. Είναι πολλά τα παραδείγματα ατόμων που θέλουν το κινητό τους, τα τσιγάρα τους, τη βενζίνη τους, αλλά δεν πειράζει, ας χρωστούν σε όλα τα μαγαζιά της γειτονιάς τους. 5 1
killer131 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tasanton είπε Παιδιά, να εξηγηθούμε: αυτός που πιστολιαζει, ειτε συνειδητά, είτε επειδή έτσι γούσταρε στην πορεία, δεν απέχει από ένα κοινό κλέφτη. Και δεν χωρούν δικαιολογίες. Άσε που οποίος το κάνει μια φορά, είναι επιρρεπής και σε δεύτερη. Άσε που αυτός που πιστολιαζει π.χ. τον Κωτσόβολο, έχει σίγουρα περάσει και από μικρότερα μαγαζιά, που στην τελική δεν φταίνε σε τίποτα. Είναι πολλά τα παραδείγματα ατόμων που θέλουν το κινητό τους, τα τσιγάρα τους, τη βενζίνη τους, αλλά δεν πειράζει, ας χρωστούν σε όλα τα μαγαζιά της γειτονιάς τους. Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι το έκανε συνειδητά ενω είχε ήδη πληρώσει ενάμιση χρόνο .κλεφτης είναι αυτός που μπαίνει κ σου παίρνει κάτι μέσα από το σπίτι σου η τον χώρο σου κ σου παίρνει κάτι με το έτσι θέλω κ αν μιλήσεις η αντισταθείς μπορεί να χάσεις κ την ζωή σου Οπότε μην μπερδεύουμε τις ερμηνείες κ μην βάζουμε.ταμπελες σε ανθρωπους.δεν είναι τίμιο να λες σε εναν άνθρωπο που χρωστάει 450 ευρώ από ένα ψυγείο ενώ πλήρωνε ότι είναι κλεφτης 11 ώρες πριν, Steliostsant είπε Καλησπερα, Υπαρχει ενα χρεος στον κωτσοβολο για ενα ψυγειο το οποιο ειχαμε παρει με δοσεις- το 2015 μεχρι τον οκτωβριο του 16 πληρωναμε κανονικα τις δοσεις, επειτα σταματησαμε να πληρωνουμε λογο οικονομικων δυσκολιων. εκει ξεκινησαν τα τηλεφωνα απο εισπρακτικες για ενα χρεως γυρο στα 450 ευρο. θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει μια αναλογη εμπειρια η ειναι γνωστης σχετικα με το θεμα. κατα ποσο μπορει να υπαρξει κατασχεση βαση νομου, αν ναι υπο ποιες προυποθεσεις Ευχαριστω. Φίλε μου δεν μπορούν να.σου κάνουν απολύτως τίποτα.αμα σε πάρουν τηλ.κ.σε ρωτήσουν αν συμφωνείς.οτι θα καταγράφει η κλήση πες τους όχι κ το κλείνουν.αν θες να μην σε ζαλίζουν έχεις 2 λύσεις πρώτη βάζεις ότι μπορείς 10 ευρώ τον μήνα να κινείται ο λογαριασμός κ δεύτερη μαζεύεις.ενα πόσο κ τους λες την τάδε του μηνός θα σας βάλω τόσα.δεν συμφέρει καμία τράπεζα να κίνηση νομικές.διαδικασιες για 450 ευρω 1
thant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Είναι 450 ευρώ, αν δίνεις 100 τον μήνα, κομπλέ. Κόψε καφέδες και έξω και πλήρωσε το, πρέπει να ρίξεις μπιστολι; Γνωρίζεις εσύ (και οι υπόλοιποι δικαστές) οτι τα λεφτά του τα κάνει καφέδες και βόλτες; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από thant 2
mavlok Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ απογοητευτική εικόνα πάντως με τα θέματα που ανοίγουν τελευταία. Ο ένας παραγγέλνει κάτι, στο μεταξύ το παίρνει ελαφρά τη καρδία από αλλού αντί να περιμένει μία μέρα και μετά αρνείται να παραλάβει, ο άλλος πώς να δαγκώσει την εταιρεία κινητής για τις χρεώσεις της μάνας του, αλλά φοβάται και μην τον τρέχουν... Και κάποιοι πονηρήδηδες εδώ να λένε "Γράψτε τους, δεν θα σας κάνουν τίποτα". Αν αυτή είναι όντως η νοοτροπία του μέσου Έλληνα, δεν είναι να αναρωτιόμαστε πώς φτάσαμε σ' αυτό το χάλι. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από mavlok 5
babisgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Οι αυταπάτες που έχετε οι περισσότεροι εδώ είναι το χειρότερο...Αυταπάτες στο ότι δεν έχει τσσκιστει ο κόσμος από τόσα χρόνια κρίσης ανεργίας,μειώσεις μισθών και δώρων,πετσοκομα συντάξεων....ενφια και απανωτές αυξήσεις στο ρεύμα!Εσείς νοιάζεστε για κάποιο λόγο για τα κέρδοι των τραπεζών και τον Κωτσόβολων...λες και σας δίνουν ποσοστά.Λες και το ψυγείο ήταν πολυτέλεια.Σας έχουν βάλει να κάνετε τους εισπράκτορες αμισθί και δεν το ξέρετε.Ολοι έχετε ιστορίες για ανθρώπους που μπιστολιασαν για ένα cd...ανθρώπους που τους παίρνουν τα σπίτια/μαγαζια και μαλιστα με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν ξέρει κανείς,που είναι συνεχώς με ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων σε εφοριες λόγω ενφια,εφκα κλπ δεν ξέρετε..που πεθενουν σε ραντζα λόγω υπερπλήρωσης των νοσοκομείων! Η eurobank και ο Κωτσόβολος σας ένοιαξε τόσο... 3
panagiotis1988 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, babisgr είπε Οι αυταπάτες που έχετε οι περισσότεροι εδώ είναι το χειρότερο...Αυταπάτες στο ότι δεν έχει τσσκιστει ο κόσμος από τόσα χρόνια κρίσης ανεργίας,μειώσεις μισθών και δώρων,πετσοκομα συντάξεων....ενφια και απανωτές αυξήσεις στο ρεύμα!Εσείς νοιάζεστε για κάποιο λόγο για τα κέρδοι των τραπεζών και τον Κωτσόβολων...λες και σας δίνουν ποσοστά.Λες και το ψυγείο ήταν πολυτέλεια.Σας έχουν βάλει να κάνετε τους εισπράκτορες αμισθί και δεν το ξέρετε.Ολοι έχετε ιστορίες για ανθρώπους που μπιστολιασαν για ένα cd...ανθρώπους που τους παίρνουν τα σπίτια/μαγαζια και μαλιστα με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν ξέρει κανείς,που είναι συνεχώς με ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων σε εφοριες λόγω ενφια,εφκα κλπ δεν ξέρετε..που πεθενουν σε ραντζα λόγω υπερπλήρωσης των νοσοκομείων! Η eurobank και ο Κωτσόβολος σας ένοιαξε τόσο... Πλάκα μας κάνεις; Ο άλλος πήγε και πήρε 1.300€ ψυγείο (χρωστάει 450€ που ειναι σχεδόν το 1/3 της τιμής του ψυγειου)....1.300€ για ένα ψυγείο...και το 2015 εν μέσω κρίσης...όχι πριν...άρα άστοχα όλα αυτά που λες περί κρίσης. Το ψυγείο μου το αγορασα-με μετρητά εννοειται- 480€ και είναι πολύ μεγάλο.. Αλλά όχι ο άλλος ήθελε διπορτο που να βγάζει παγωμένο νερό και παγάκια από την πόρτα...και το πήρε με δόσεις γιατί εξαρχής δεν είχε να πληρώσει...γιατί αν είχε θα το έπαιρνε με μετρητά...ή στην τελική με πιστωτική όπου θα του τράβαγαν απευθείας τη δόση ατοκα... Προφανώς πήγε στο Κωτσόβολο που σου δίνει δάνειο με ληστρικό επιτοκιο γιατί δεν μπορούσε καν να βγάλει πιστωτική ή να τα πληρώσει ντουκου. Εξαρχής είχε οικονομικό πρόβλημα, αλλααααα 1.300€ ψυγείο.... Και μετα εγώ ο ΜΑΛΑΚ.. πληρώνω τις ανακεφαλαιωσεις των τραπεζών και την αλλαγή του κωδικού pin στην κάρτα μου... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από panagiotis1988 6 1
babisgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Για το ότι εσύ ο μαλακας πληρώνεις ανακεφαλαίωση των τραπεζών δεν φταίει κανένα ψυγείο φίλε.Συγνωμη που στο λέω αλλά εσύ φτες που όπως λες είσαι μαλακας και το έχεις αποδεχτεί.Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω ότι οι τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις που βγάζουν κέρδοι δισεκατομύρια χωρίς να παράγουν απολύτως κανένα έργο,τίποτα απολύτως....μηδέν προϊόν.Οσο για το πόσο ακριβό ψυγείο πήρε και παγάκια κλπ...και ότι εσύ πήρες πιο φτηνό κλπ... βαριέμαι ρε φιλε,έχεις χάσει το νόημα ηδη 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις