Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσείς παίδες τι χαρτάκια χρησιμοποιείται και γιατί; Αποφάσισα τις προάλλες να κάνω στριφτά γιατί μου βγαίνει πιο οικονομικό αλλά δεν ξέρω τι χαρτάκια να αγοράζω

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, freefrimpes είπε

Εσείς παίδες τι χαρτάκια χρησιμοποιείται και γιατί; Αποφάσισα τις προάλλες να κάνω στριφτά γιατί μου βγαίνει πιο οικονομικό αλλά δεν ξέρω τι χαρτάκια να αγοράζω

μονο με δοκιμη θα βγαλεις ακρη, ειναι αναλογα τα γουστα του καθενος.Εγω π.χ. δεν μπορω τα πολυ λεπτα (rizla ασημι πχ) γιατι σβηνουν συνεχως.παιρνω ασπρα ή πορτοκαλι που καιγονται πιο φυσιολογικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι χαρτάκια και βλακείες. Κάθε λίγο και λιγάκι βγάλε χαρτάκι, βάλε με προσοχή τον καπνό μέσα μην σου φύγει μια τριχούλα κάτω, γλύψε ακρούλα, στρίψε πάλι με προσοχή μην γίνει βλακεία, κράτα τον αναπτήρα στο ένα χέρι γιατί σβήνει συνέχεια......μεγάλη ταλαιπώρια.

Ο καπνός να μπαίνει κατευθείαν σε τσιμπούκι, προβλήματα τέλος και σου δίνει και μία κλάση. Γλιτώνεις και την αφυδάτωση.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Τα χαρτάκια μετρώνται με βάρος σε γραμμάρια ανά τ.μ. 

Υπάρχει πολύς κόσμος που παίρνει τα πολύ λεπτά

Εγώ προσωπικά τα αντιπαθώ, παίρνω πιο χοντρά 

Πάρε ένα πακέτο rizla θαλασσί και ένα πράσινο, και δες ποιο σου κάνει

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ SMOKING, RAW και OCB αναλόγως τα κέφια. Πάντα ότι πιο λεπτό υπάρχει.
Ότι και να σου πούμε εμείς βέβαια η δική σου γεύση θα σε οδηγήσει σε αυτό που σου κάνει περισσότερο. Επίσης παίζει ρόλο και ο καπνός όσον αφορά με το τι χαρτάκι θα το ταιριάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...