Trigger_Hippie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, μου προτάθηκε εργασία σε εμπορικό κατάστημα ως Αποθηκάριος/Γενικών Καθηκόντων για 5 ώρες ημερησίως /6 μέρες την εβδομάδα (ΔΕΥ-ΣΑΒ). Είμαι άνω των 25 χωρίς προϋπηρεσία και σε ερώτηση για το ύψος του μισθού μου απάντησαν "400κάτι, όσα λέει ο νόμος". Πως υπολογίζεται ο μικτός και ο καθαρός μισθός σε αυτήν την περίπτωση; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Trigger_Hippie
markoliaz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 τοσο ειναι αφου θεωρεισαι σαν part time και οχι κανονικο ωραριο δεν ξερω ομως να στο αναλυσω.........θα σου απαντησουν οι επομενοι αναλυτικα!.
dtzgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5x6=30ωρες την εβδομάδα. Ο βασικός είναι 650 για 40 ώρες. Άρα παίρνεις (30/40)x650= 487.5 μεικτά. Αυτά έχουν ~16% κρατήσεις για ΙΚΑ, άρα καθαρά είναι περίπου 409 το μήνα. Δεν έχουν κρατήσεις για εφορία ή εισφορά αλληλεγγύης γιατί είναι στην πρώτη κλίμακα. Ο,τι λέμε είναι x14 (12 μηνιαίοι μισθοί, συν μίσος έξτρα για δώρο Πάσχα, συν μίσος έξτρα ως επίδομα αδείας, συν ένας ως δώρο Χριστουγέννων. Εσύ που δεν δούλεψες όλη τη χρονιά θα πάρεις αναλογία των έξτρα, όταν έρθει η ώρα) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από dtzgr 11 2 1
mp123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 20 ώρες πριν, Trigger_Hippie είπε Καλησπέρα σας, μου προτάθηκε εργασία σε εμπορικό κατάστημα ως Αποθηκάριος/Γενικών Καθηκόντων για 5 ώρες ημερησίως /6 μέρες την εβδομάδα (ΔΕΥ-ΣΑΒ). Είμαι άνω των 25 χωρίς προϋπηρεσία και σε ερώτηση για το ύψος του μισθού μου απάντησαν "400κάτι, όσα λέει ο νόμος". Πως υπολογίζεται ο μικτός και ο καθαρός μισθός σε αυτήν την περίπτωση; Πηγαινε δουλεψε .τοσα εναι κανονικα. εκτος και περιμενεις να σου κανουν προταση να αναλαβεις την διοίκηση της εταιριας με την μια. 19 6
afragorn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Tόσο είναι δυστυχώς... 550 είναι ο βασικός για 8ωρο.
Δημοφιλής ανάρτηση tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, mp123 είπε Πηγαινε δουλεψε .τοσα εναι κανονικα. εκτος και περιμενεις να σου κανουν προταση να αναλαβεις την διοίκηση της εταιριας με την μια. Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά μην είσαι τόσο εριστικος, πρώτον ο TS ρώτησε πόσα λεφτά περίπου θα πάρει. Δεύτερον έχουμε καταντήσει σε αυτή τη χώρα αν κάποιος παίρνει πάνω από τον βασικό να θεωρείται διοίκηση Έλεος δηλαδή το σκέφτηκες αυτό που είπες? Να σε βάλουμε πρωθυπουργό εσένα με νευριασες πρωϊ πρωϊ ούτε από την τσέπη σου να τα έβαζες, τραγικός είσαι TS ο μισθός είναι της πείνας , αν δεν έχεις κάτι άλλο πήγαινε για να αρχίσεις να αποκτάς προϋπηρεσία , πάρε το χαρτζιλίκι που δίνουν γιατί μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω και ταυτόχρονα συνέχισε να ψάχνεις και κάτι καλύτερο. Βρες και μια δεύτερη αν μπορείς απογευματινή αφού είσαι μικρός και έχεις την όρεξη και θα έρθει κάτι καλύτερο 65 7
Federacion Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μπράβο @tsofras , επιτέλους μια φωνή της λογικής. 2
pananton Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Πηγαινε δουλεψε .τοσα εναι κανονικα. εκτος και περιμενεις να σου κανουν προταση να αναλαβεις την διοίκηση της εταιριας με την μια. λάρωσε Θουμά...
AcolyteOfPain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά μην είσαι τόσο εριστικος, πρώτον ο TS ρώτησε πόσα λεφτά περίπου θα πάρει. Δεύτερον έχουμε καταντήσει σε αυτή τη χώρα αν κάποιος παίρνει πάνω από τον βασικό να θεωρείται διοίκηση Έλεος δηλαδή το σκέφτηκες αυτό που είπες? Να σε βάλουμε πρωθυπουργό εσένα με νευριασες πρωϊ πρωϊ ούτε από την τσέπη σου να τα έβαζες, τραγικός είσαι TS ο μισθός είναι της πείνας , αν δεν έχεις κάτι άλλο πήγαινε για να αρχίσεις να αποκτάς προϋπηρεσία , πάρε το χαρτζιλίκι που δίνουν γιατί μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω και ταυτόχρονα συνέχισε να ψάχνεις και κάτι καλύτερο. Βρες και μια δεύτερη αν μπορείς απογευματινή αφού είσαι μικρός και έχεις την όρεξη και θα έρθει κάτι καλύτερο Εξαιρετικός ο tsofras, απαράδεκτος ο προηγούμενος... Το παιδι έκανε απλά μια ερώτηση... 3 2
sphinxgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, dtzgr είπε 5x6=30ωρες την εβδομάδα. Ο βασικός είναι 650 για 40 ώρες. Άρα παίρνεις (30/40)x650= 487.5 μεικτά. Αυτά έχουν ~16% κρατήσεις για ΙΚΑ, άρα καθαρά είναι περίπου 409 το μήνα. Δεν έχουν κρατήσεις για εφορία ή εισφορά αλληλεγγύης γιατί είναι στην πρώτη κλίμακα. Ο,τι λέμε είναι x14 (12 μηνιαίοι μισθοί, συν μίσος έξτρα για δώρο Πάσχα, συν μίσος έξτρα ως επίδομα αδείας, συν ένας ως δώρο Χριστουγέννων. Εσύ που δεν δούλεψες όλη τη χρονιά θα πάρεις αναλογία των έξτρα, όταν έρθει η ώρα) Ξεκάθαρα ότι είπε ο απο πάνω
mp123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά μην είσαι τόσο εριστικος, πρώτον ο TS ρώτησε πόσα λεφτά περίπου θα πάρει. Δεύτερον έχουμε καταντήσει σε αυτή τη χώρα αν κάποιος παίρνει πάνω από τον βασικό να θεωρείται διοίκηση Έλεος δηλαδή το σκέφτηκες αυτό που είπες? Να σε βάλουμε πρωθυπουργό εσένα με νευριασες πρωϊ πρωϊ ούτε από την τσέπη σου να τα έβαζες, τραγικός είσαι TS ο μισθός είναι της πείνας , αν δεν έχεις κάτι άλλο πήγαινε για να αρχίσεις να αποκτάς προϋπηρεσία , πάρε το χαρτζιλίκι που δίνουν γιατί μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω και ταυτόχρονα συνέχισε να ψάχνεις και κάτι καλύτερο. Βρες και μια δεύτερη αν μπορείς απογευματινή αφού είσαι μικρός και έχεις την όρεξη και θα έρθει κάτι καλύτερο Συγνωμη αλλα δεν ειμαι εριστικος. την ψυχρη αληθεια λεω οσο πικρη και αν ειναι. 25 χρονων πρωτη δουλεια θα ειναι σιγουρα, , του προταθηκε μια δουλεια ( παλι καλα ) τελος τοσα ειναι.take it or leave it που λενε και στο χωριο μου. Συμφωνω φυσικα να βρει αλλη μια το απογευμα οπως λες. 2 2
panagiotis54 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 δηλ αν εισαι 25 και σου δωσουν 100 ευρω μιας και δεν μπορεις να αναλαβεις την διοικηση της Ε. επειδη τοσα γουσταρεις εσυ να ειναι να παει να τα παρει? αυτο ειναι το ερωτημα....αν δεν σου αρεσει πηγαινε να κανεις τον μοντ σε κανενα αλλο φορουμ 1 1
Havik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δεν βρήκε καμιά νέα είδηση για apple και είπε να κράξει λίγο εδώ. 🤣
LittyMeek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, mp123 είπε Συγνωμη αλλα δεν ειμαι εριστικος. την ψυχρη αληθεια λεω οσο πικρη και αν ειναι. 25 χρονων πρωτη δουλεια θα ειναι σιγουρα, , του προταθηκε μια δουλεια ( παλι καλα ) τελος τοσα ειναι.take it or leave it που λενε και στο χωριο μου. Συμφωνω φυσικα να βρει αλλη μια το απογευμα οπως λες. Χαιρεκακος μεσήλικας, 25 χρόνων το τσογλανι, πρώτη δουλειά είναι, ΜΑΝΑ ΣΤΡΩΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Πήγαινε δούλεψε, τα 5ωρα ούτε θα καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα θα περνάν, θα έχεις και ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείς με κάτι άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις