kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 παρε τη δουλεια με χιλια ....μην αφηνεις τιποτα να περασει ετσι ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, καποια στιγμη θα δεις στη κατασταση εργαζομενων που κολλιεται σε εμφανες μερος στο μαγαζι ακριβη αναλυση του ωραριου και του μισθου σου και λογικα θα εχει και την ατομικη αναλυση στη μισθοδοσια. 2
dtzgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε καποια στιγμη θα δεις στη κατασταση εργαζομενων που κολλιεται σε εμφανες μερος στο μαγαζι ακριβη αναλυση του ωραριου και του μισθου σου και λογικα θα εχει και την ατομικη αναλυση στη μισθοδοσια. Μόλις σε προσλάβουν (την ίδια μέρα), πρέπει να κάνουν αναγγελία πρόσληψης στο Εργάνη. Ο καθένας μπορεί πλέον να μπει στο Εργάνη και να δει τα στοιχεία που τον αφορούν. Άρα, την επόμενη μέρα (ή την ίδια μέρα το απόγευμα) μπορείς να μπεις και να δεις τι έχουν δηλώσει για σένα (ωράριο, μισθό κλπ).
GREGOR78 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, mp123 είπε Πηγαινε δουλεψε .τοσα εναι κανονικα. εκτος και περιμενεις να σου κανουν προταση να αναλαβεις την διοίκηση της εταιριας με την μια. τι να πει κανεις...δεν αξιζει καν να ασχοληθει κανεις μαζι σου και μετα αναρωτιομαστε γιατι φευγουν τα εργατικα χερια απο την Ελλαδα, αν εχουν μισθους πεινας και κατι τετοιους τυπους να ειρωνευοντε δε εχει φως το τουνελ δυστυχως Φιλε TS δυστυχως τοσα ειναι για 30 ωρες γυρω στα 400€ και εγω οταν ξεκινησα ημιαπασχοληση επιανα τα 350€ αλλα οταν ειδαν οτι δουλευα και δεν καθομουν στη βαρδια μου μεσα σε 6-7 μηνες καταφερα να ανεβασω το μισθο μου και τις ωρες της εργασιας μου και πλεον περνω παραπανω απο τον βασικο και υπαρχει και συνεχεια ,υψηλοτερη θεση κτλ κτλ.. αν δεν εχεις κατι αλλο πηγαινε και αν δειξεις οτι εισαι οκ στη δουλεια σου σιγουρα θα ανεβεις και σε ωρες και σε μισθο γιατι αποθηκαριοι παντα εχουν αρκετη δουλεια. Το θεμα ειναι να δειξεις οτι θες να δουλεψεις και εχεις ορεξη και μετα ολα ειναι θεμα χρονου.. και εκει να μην κατσεις θα εχεις κατι στο βιογραφικο σου που θα σου χρειαστει στην πορεια η γνωμη μου παντα και οτι και αν επιλεξεις καλη αρχη 9 2
katman2000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 το ερωτημα ειναι αν υπαρχει προοπτικη εξελιξης βεβαιως να πας αλλα αν δεις οτι περναει ο καιρος και δεν βλεπεις φως απο αποψη μιας καλητερης θεσης η πληρες οχταωρο ψαχνεις για κατι αλλο
mp123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, GREGOR78 είπε τι να πει κανεις...δεν αξιζει καν να ασχοληθει κανεις μαζι σου και μετα αναρωτιομαστε γιατι φευγουν τα εργατικα χερια απο την Ελλαδα, αν εχουν μισθους πεινας και κατι τετοιους τυπους να ειρωνευοντε δε εχει φως το τουνελ δυστυχως Φιλε TS δυστυχως τοσα ειναι για 30 ωρες γυρω στα 400€ και εγω οταν ξεκινησα ημιαπασχοληση επιανα τα 350€ αλλα οταν ειδαν οτι δουλευα και δεν καθομουν στη βαρδια μου μεσα σε 6-7 μηνες καταφερα να ανεβασω το μισθο μου και τις ωρες της εργασιας μου και πλεον περνω παραπανω απο τον βασικο και υπαρχει και συνεχεια ,υψηλοτερη θεση κτλ κτλ.. αν δεν εχεις κατι αλλο πηγαινε και αν δειξεις οτι εισαι οκ στη δουλεια σου σιγουρα θα ανεβεις και σε ωρες και σε μισθο γιατι αποθηκαριοι παντα εχουν αρκετη δουλεια. Το θεμα ειναι να δειξεις οτι θες να δουλεψεις και εχεις ορεξη και μετα ολα ειναι θεμα χρονου.. και εκει να μην κατσεις θα εχεις κατι στο βιογραφικο σου που θα σου χρειαστει στην πορεια η γνωμη μου παντα και οτι και αν επιλεξεις καλη αρχη Αρα τα ιδια λεμε .Εσεις τα λετε πιο ωραια και ευηχα στα αυτια . αλλα στην ουσια τα ιδια ακριβως λεμε. Τι να πει κανεις.
armagedwnn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, mp123 είπε Αρα τα ιδια λεμε .Εσεις τα λετε πιο ωραια και ευηχα στα αυτια . αλλα στην ουσια τα ιδια ακριβως λεμε. Τι να πει κανεις. Όχι δεν λέτε το ίδιο, γίνεσαι εριστικός χωρίς λόγο. Πρώτων δεν ρώτησε αν πρέπει να πάει να δουλέψει, ρώτησε πόσα δικαιούται (γιατί απόρησε με τους μισθούς πείνας που έχουμε). Δεύτερον η έκφραση πήγαινε να δουλέψεις και στη συνέχεια οι ειρωνικές αρλούμπες (μόνο το πόσο κομπλεξικός είσαι δείχνουν "και μάλλον κανένας αποτυχημένος επιχειρηματίας που ψάχνει τσάμπα χέρια αλλά όποιον προσλαμβάνει στο μήνα παραιτείται". *Αυτό είναι προσωπική γνώμη για το τι με έκανες να πιστεύω πως είσαι. 6 1
LittyMeek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Όχι δεν λέτε το ίδιο, γίνεσαι εριστικός χωρίς λόγο. Πρώτων δεν ρώτησε αν πρέπει να πάει να δουλέψει, ρώτησε πόσα δικαιούται (γιατί απόρησε με τους μισθούς πείνας που έχουμε). Δεύτερον η έκφραση πήγαινε να δουλέψεις και στη συνέχεια οι ειρωνικές αρλούμπες (μόνο το πόσο κομπλεξικός είσαι δείχνουν "και μάλλον κανένας αποτυχημένος επιχειρηματίας που ψάχνει τσάμπα χέρια αλλά όποιον προσλαμβάνει στο μήνα παραιτείται". *Αυτό είναι προσωπική γνώμη για το τι με έκανες να πιστεύω πως είσαι. Ο κάθε πικραμένος ναυαγημενος βρίσκει πάτημα να βρίζει και να κράζει στο ίντερνετ δυστυχώς
Que sera sera Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα ειναι 5 ωρες οι 5; Αυτο το 400κατι δεν μου φανηκε και πολυ επαγγελματικό, δεν ξερουν τον μισθο, τι στην ευχή; Προφανως αν δεν εχεις κατι καλύτερο, κανε τη καρδια σου πετρα Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Que sera sera
mp123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Όχι δεν λέτε το ίδιο, γίνεσαι εριστικός χωρίς λόγο. Πρώτων δεν ρώτησε αν πρέπει να πάει να δουλέψει, ρώτησε πόσα δικαιούται (γιατί απόρησε με τους μισθούς πείνας που έχουμε). Δεύτερον η έκφραση πήγαινε να δουλέψεις και στη συνέχεια οι ειρωνικές αρλούμπες (μόνο το πόσο κομπλεξικός είσαι δείχνουν "και μάλλον κανένας αποτυχημένος επιχειρηματίας που ψάχνει τσάμπα χέρια αλλά όποιον προσλαμβάνει στο μήνα παραιτείται". *Αυτό είναι προσωπική γνώμη για το τι με έκανες να πιστεύω πως είσαι. Πρωτον - 25 χρονων παιδι θα εχει φιλους ,φιλες αρα θα ξερει πως οσο του ειπαν ειναι ο μισθος. δεν ειναι μωρο να μην ξερει. Δευτερον - ποτε δεν ρωταγα νεος ποσα θα παρω. δουλεια ηθελα. ολα τα αλλα ερχοντε. απο τα 19 δουλευω και ειμαι 46. Κανεις πολυ μεγαλο λαθος για το τι επαγγελμα κανω. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από mp123 4 1
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι όλοι σαν και εσένα να βολεύονται με ψίχουλα όμως. Ούτε πάνε όλοι όπου βρούνε χωρίς να ρωτάνε τίποτα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Silverage 4
Menelegr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Πρωτον - 25 χρονων παιδι θα εχει φιλους ,φιλες αρα θα ξερει πως οσο του ειπαν ειναι ο μισθος. δεν ειναι μωρο να μην ξερει. Δευτερον - ποτε δεν ρωταγα νεος ποσα θα παρω. δουλεια ηθελα. ολα τα αλλα ερχοντε. απο τα 19 δουλευω και ειμαι 46. Κανεις πολυ μεγαλο λαθος για το τι επαγγελμα κανω. Τι σενάρια φτιάχνεις βρε φιλε...το παλικάρι ρωτάει να ξέρει τι και πως να ειναι σίγουρος τι απολαβές θα εχει,κακο ειναι;Δεν μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλει τοσο ωστε να εισαι απόλυτος και εριστικός ...με ολο τον σεβασμο... 1
mp123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Silverage είπε Δεν είναι όλοι σαν και εσένα να βολεύονται με ψίχουλα όμως. Ούτε πάνε όλοι όπου βρούνε χωρίς να ρωτάνε τίποτα. ναι ναι .για ψιχουλα δουλευω.οτι πεις οποιος θελει να δουλεψει δουλευει.τωρα οι απολαβες ειναι αντιστοιχες με το τι προσφερεις.δεν βγαζεις θεμα αν ο μισθος ειναι καλος η οχι.ειναι απλα τα πραγματα. θες να δουλεψεις η οχι.αυτο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από mp123 1
armagedwnn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Πρωτον - 25 χρονων παιδι θα εχει φιλους ,φιλες αρα θα ξερει πως οσο του ειπαν ειναι ο μισθος. δεν ειναι μωρο να μην ξερει. Δευτερον - ποτε δεν ρωταγα νεος ποσα θα παρω. δουλεια ηθελα. ολα τα αλλα ερχοντε. απο τα 19 δουλευω και ειμαι 46. Κανεις πολυ μεγαλο λαθος για το τι επαγγελμα κανω. 1) Δεν είπε ποτέ ότι είναι 25 χρονών, είπε ότι είναι άνω των 25 (δεν γνωρίζει ότι άλλαξε ο νόμος). Αφού δεν γνωρίζει την αλλαγή νόμου πολύ πιθανό να μην γνωρίζει και τι δικαιούται. Γιατί άλλαξε πρόσφατα και ο κατώτατος μισθός μαζί με τον κάτω τον 24. Αν ήταν 25 πολύ πιθανό οι φίλοι του να είναι άνεργοι οι φοιτητές κοίταξε λίγο τα στατιστικά της χώρας μας για το πόσοι εργάζονται σε αυτή την ηλικία. Αλλά και έτσι να είναι αυτό δεν δικαιολογεί να γίνεσαι τόσο εριστικός. 2) Εσύ δούλεψε και τσάμπα αν κάποιος θέλει να γνωρίζει πόσα δικαιούται είναι σίγουρα μια καλή αρχή. Αν σε έχουν εκμεταλλευτεί επειδή δεν ρωτούσες σίγουρα δεν σου φταίνε οι υπόλοιποι να βγάζεις τα κόμπλεξ σου. 3) Δεν γνωρίζω τι επάγγελμα κάνεις, αλλά έτσι μόνο τους προαναφερθέντες έχω ακούσει να μιλάνε έτσι (μιλάω για το θέμα εννοείται). Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από armagedwnn
Xvipes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 8 minutes ago, mp123 said: τωρα οι απολαβες ειναι αντιστοιχες με το τι προσφερεις. if only... 5
apogeexl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, mp123 είπε οποιος θελει να δουλεψει δουλευει.τωρα οι απολαβες ειναι αντιστοιχες με το τι προσφερεις.δεν βγαζεις θεμα αν ο μισθος ειναι καλος η οχι.ειναι απλα τα πραγματα. εγώ κατάλαβα ότι μάλλον ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ και εργάζεστε στην Ελλάδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις