obby Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, mp123 είπε Πηγαινε δουλεψε .τοσα εναι κανονικα. εκτος και περιμενεις να σου κανουν προταση να αναλαβεις την διοίκηση της εταιριας με την μια. Ο μισθός είναι τραγικός και αν ως εκεί "βγαίνει" η επιχείρηση, όσοι είναι τώρα στη διοίκηση της εταιρείας μάλλον κάπως έτσι πρέπει να μπήκαν.
GBorb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε 514,8 μικτός σε 5ώρο ; Σαν πολλά δεν είναι ; Τα νόμιμα είναι.
AristidisZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GBorb είπε Τα νόμιμα είναι. Δεν ήξερα ότι υπάρχει άλλος τρόπος υπολογισμού, υπέθετα ότι είναι τα 5/8 του βασικού
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Εγω ξερω δυο πραματα, Το νημα απαντηθηκε και πρεπει να κλειδωθει Αυτοι που λενε με τοσο παθος οτι κσι οπως τα λεει ο mp3 ειναι και μια χαρα βολεμενοι. Πηγε δουλεψε μικρος την εποχη των παχιων αγελαδων και νομιζει οτι ειναι ετσι ακομα, που δε σ φτανουν τα λεφτα να τα βγαλεις περα, ποσο μαλλον μα κανεις καμια οικονομια για να αγορασεις κατι ή για στιγμη αναγκης. Δουλευουμε για να ικανοποιήσουμε τις αναγκες μας, οχι γιατι δεν εχουμε τι να κανουμε στον ελευθερο χρονο μας, αλλα αυτο διαφεύγει σ οσους βολευτηκαν
papp0us Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Έχει μπερδευτεί πλέον η ευθύτητα με την αγένεια. Η ευθύτητα είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου, και πολλές φορές καλοδεχούμενη. αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να τη συγχέουμε με την αγένεια. "Τα έτσι ειμαι εγώ" να τα πείτε στα παιδιά σας .Σε ενήλικους ανθρώπους(ειδικά σε αυτούς που δεν γνωρίζετε) θα απευθύνεστε με ευγένεια, ειδάλλως είναι γαιδουριά, δεν ειναι ευθύτητα. Στο θέμα μας, 430 θα είναι το τοπ οπως ειπαν και παραπάνω. Αν τα λεφτά ειναι σταθερά και σίγουρα, γνώμη μου ειναι να πας μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο. ΔΕΝ ειναι λεφτά της προκοπής, αλλα ειναι μια-σκατένια-αρχή 5
mp123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Εγω ξερω δυο πραματα, Το νημα απαντηθηκε και πρεπει να κλειδωθει Αυτοι που λενε με τοσο παθος οτι κσι οπως τα λεει ο mp3 ειναι και μια χαρα βολεμενοι. Πηγε δουλεψε μικρος την εποχη των παχιων αγελαδων και νομιζει οτι ειναι ετσι ακομα, που δε σ φτανουν τα λεφτα να τα βγαλεις περα, ποσο μαλλον μα κανεις καμια οικονομια για να αγορασεις κατι ή για στιγμη αναγκης. Δουλευουμε για να ικανοποιήσουμε τις αναγκες μας, οχι γιατι δεν εχουμε τι να κανουμε στον ελευθερο χρονο μας, αλλα αυτο διαφεύγει σ οσους βολευτηκαν Δεν ειμαι βολεμενος.το αντιθετο μαλιστα.καθε μερα κρινομε στην δουλεια μου. Κυριολεκτικα καθε μερα παιζει απολυση. Αλλα τωρα να βγαινει να ρωταει ενας ανθρωπος πανω απο 25 ετων το ετος 2019 στην ελλαδα το ποσα θα παρει αφου ξερει πως τοσος ειναι ο μισθος δεν μπορω να το λαβω αλλοιως παρα ως καποιου του χαριζαν εναν γαιδαρο και αυτος τον κοιτουσε στα δοντια. τοσο απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις