EuphangeL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Shorai είπε πωπω χρώματα! Παιδικός σταθμός. Απαίσια. Windows theme με μπουκάλες NOS και εξατμίσεις μόνο. Καλά ρε παιδιά όμως δεν σας βλέπω όμως να λέτε τίποτα για αυτή τη Google που έγινε σαν την Apple.. Έμεινε και αυτή πίσω και δεν έβαλε ultrasonic fingerprint sensor κάτω από την οθόνη; Θα το βάλει και αυτή το 2021 και θα πει ινοβέισο; Που είναι τα εφηβικής ακμής αστειάκια σας Θυμήθηκε επίσης το 2019 να βάλει δεύτερη κάμερα; ΕΛΕΟΣ... Το Xiaomi μου είχε 2 κάμερες από το 2018 και φέτος έχει 4. Είναι απλά μαθηματικά, 2 κάμερες αντί για 4. Κανένας λόγος να αλλάξω το Xiaomi μου. Και το iPhone 11 Pro έχει 3 κάμερες. Απογοήτευση. 1 1
Jimmy08 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Runman είπε Λάνσαρε soli radar με στοιχεία που σου κάνουν την καθημερινή χρήση πιο εύκολη (άνοιγμα, τσεκ κινητού κτλ) σε συνδυασμό ίσως με το καλύτερο και το γρηγορότερο Face ID. FYI, Face ID είναι ο μαρκετιστικος όρος της Apple για την αναγνώριση προσώπου. Επίσης, κάτσε να το δούμε στην πράξη και μετά το βαφτίζουμε καλύτερο. 1 ώρα πριν, Runman είπε δεν είναι όλες οι wide angle καλές. Της Samsung είναι πολύ καλή. Στο iPhone 11 που έχω Η ποιότητα της wide angle δεν είναι καλή. Το να μπορώ να τραβήξω μια wide angle photo είναι εντελώς διαφορετικό από το να εναι και ποιοτική. Σε όλα τα κινητά ή ultra wide είναι κατώτερη της κύριας κάμερας. Στο 11 είναι μια χαρά η ποιότητα, εκτός αν μιλάς για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 1
newton91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Looter είπε Ας μου εξηγήσει κάποιος ΠΟΙΑ η λογική μια συσκευή με ΤΟΣΟ εξελιγμένη κάμερα και βίντεο να έχει ΜΟΛΙΣ 64 ή 128 GB μνήμη και μάλιστα ΧΩΡΙΣ δυνατότητα επέκτασης. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΑΥΤΟΓΚΟΛ που θα μπορούσαν να κάνουν και είναι απίστευτο.. Λες ΔΕ μπορεί , τυπογραφικό λάθος είναι.. Τι να μιλήσω για κουτσουρεμένες οθόνες στο μικρό , μπαταρίες μινιόν , τιμές στο θεό όταν έχουν μνήμη της ΠΛΑΚΑΣ... Από εμένα άκυρο , κρίμα... Για να πάνε οι χρήστες σε cloud storage όπως πχ google drive. Έτσι πιστεύω 3
NOODLE Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 54 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Απαίσια. Windows theme με μπουκάλες NOS και εξατμίσεις μόνο. Καλά ρε παιδιά όμως δεν σας βλέπω όμως να λέτε τίποτα για αυτή τη Google που έγινε σαν την Apple.. Έμεινε και αυτή πίσω και δεν έβαλε ultrasonic fingerprint sensor κάτω από την οθόνη; Θα το βάλει και αυτή το 2021 και θα πει ινοβέισο; Που είναι τα εφηβικής ακμής αστειάκια σας Θυμήθηκε επίσης το 2019 να βάλει δεύτερη κάμερα; ΕΛΕΟΣ... Το Xiaomi μου είχε 2 κάμερες από το 2018 και φέτος έχει 4. Είναι απλά μαθηματικά, 2 κάμερες αντί για 4. Κανένας λόγος να αλλάξω το Xiaomi μου. Και το iPhone 11 Pro έχει 3 κάμερες. Απογοήτευση. οταν αλλοι ειχανε 2-3 καμερες που λες η google τους γλενταγε με ΜΙΑ μονο καμερα. δουλεψε πιξελ και θα με θυμηθεις στο κομματι φωτογραφία δεν υπάρχει το κινητό. τωρα για ολα τα υπολοιπα εχει απαντήσει πολυ ωραία ο απο πάνω 2
logistoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δυστηχως απο το πρωτο pixel του 2016 δεν δινει microSD. Βασικα ακομα και τα παλιοτερα Nexus κινητα ηταν χωρις MicroSd. η google πάντα είχε αλλεργία με το θέμα των sd και στην αρχή αρχή από ανάγκη τις έπαιρνε και κάποια στιγμή αν θυμάμαι καλά έπαψε να τις υποστηρίζει τελείως και όσα κινητά έπαιρναν το έκαναν λόγω του κατασκευαστή τους παρόλα αυτά από ένα σημείο κι έπειτα επανήλθε η υποστήριξη και σου επιτρέπει πλέον πέρα από αποθήκη να έχεις την sd ως επέκταση της εσωτερικής σου μνήμης (πράγμα που προσωπικά θα απέφευγα, αν και με τις σημερινές γρήγορες sd ίσως και να είναι απροβλημάτιστο.. δεν το έχω δοκιμάσει, για τον ίδιο λόγο η apple ποτέ δεν είχε και ποτέ δεν πρόκειται να έχει ) αντίστοιχη φάση και με τα ραδιόφωνα , η ίδια η google ούτε είχε ούτε πρέπει να έχει ακόμα , παρόλα αυτά είδαμε σε άλλες συσκευές με σκέτο android την ύπαρξή τους από ένα σημείο κι έπειτα , γιατί στην αρχή ενώ υπήρχε το ράδιο δεν ήταν ενεργοποιημένο 58 λεπτά πριν, insomnianoex είπε Γιατί το night mode του είναι τάφος όπως και η σκελφι του εδώ ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βελτιώσουν το 1+7pro. Επίσης επειδή είχα 3 φορές την συσκευή είναι μια από τις συσκευές που όταν ανεβαίνει στο social media η ποιότητα της εικόνας όχι αλλά πέφτει αλλά ανεβαίνει τρείς χειρότερα από οπουδήποτε άλλη συσκευή. Το τηλέφωνο της Google δεν είναι για όλους είναι για συγκεκριμένα άτομα. Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε σου κάνει το 7Τ και το 7prο θα σε ικανοποιήσουν. Οι συσκευές Google όπως και τα iPhone είναι για συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό πρώτον και δεύτερον, ακόμα να καταλάβετε ότι η Google πουλάει τρελιτσα μόνο και μόνο με την εξέλιξη του software της? Δεν την ενδιαφέρει να ανταγωνιστεί κανέναν.. Να ανταγωνιστεί ποιους? Τους πελάτες της που την πληρώνουν αδρά για τα Google services? Αν δεν βγάζουν φράγκα οι άλλες εταιρίες πως θα πληρώνουν την Google μετά? Διαφωνώ και εγώ με την έλλειψη του ευρυγωνιου αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μας τα έδινε ολα η Google γτ ενώ έχει την τεχνογνωσία να φτιάξει το καλύτερο κινητό και softwarικα και hardwarικα δεν το κάνει γιατί θα είχε τα πάντα μονοπώλιο και δεν την συμφέρει να κατακτήσει την κορυφή την συμφέρει να πουλάει Google services ;))) μαζί σου, αλλά οι τιμές είναι εξωφρενικές χωρίς λόγο εφόσον αποφάσισε να ανεβάσει τιμές και να ξεφύγει από το developer's phone που ήταν πιο παλιά τα κινητά της θα έπρεπε να παίζει και ανάλογα στο κομμάτι των specs , το λειτουργικό από μόνο του προφανώς και δεν αρκεί γιατί δεν πρόκειται και για κάτι μοναδικό όπως στην apple που ή αγοράζεις από αυτούς ή απλά ξεχνάς το ios γιατί ναι μεν έχεις την καλύτερη android υποστήριξη, από την άλλη όμως ψιλοείσαι και beta tester σε κάθε τι καινούριο που θα τους έρθει στο νου και μπορεί να μη δουλεύει από την αρχή τέλεια θα μου πεις δεν τους νοιάζει να πουλήσουν και πουλάνε τρελίτσα, οκ το δέχομαι, απλά δεν βρίσκω το νόημα.. δεν πιστεύω πάντως ότι πρόκειται για σκέτη τρελίτσα , πάνε να βγάλουν και αρκετό κέρδος , τρελίτσα πραγματική ήταν τα nexus των 300€ , με αυτές τις τιμές σίγουρα κάτι θα βάζουν στην τσέπη Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από logistoulis
logistoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, insomnianoex είπε Δεν τούς ενδιαφέρει. Εξάλλου τιμολογιακα αυτήν την στιγμή ακόμα και το 3ΧΛ κούτα είναι πανάκριβο για την τιμή του αλλά κ για αυτά που προσφέρει. Ειλικρινά πιστεύω ότι το κάνουν για χόμπι όλο αυτό με τις κινητές συσκευές... Και μέσα να μπουν πουν λέει ο λόγος βγάζουν τα σπασμένα από τούς φόρους των Google services. Εμείς εδώ συνομιλούμε μεταξύ μας και αυτή παίρνει λεφτά 😂😂 φαντάσου γιατί κέρδος μιλάμε.. Απίστευτα ποσά.. ναι δεν διαφωνώ, ανέκαθεν πουλούσαν τρελίτσα και εφάρμοζαν τις νέες ιδέες στις συσκευές τους και ανέκαθεν είχαν πράγματα που στην αρχή μας φαίνονταν άκυρα αλλά τελικά έφτασαν να χρησιμοποιούνται από όλους (nfc, on screen κουμπιά.. ) απλά από τότε που έγιναν pixel ίσως αποφάσισαν να βγάζουν και κάτι γιατί πριν ίσως και να έμπαιναν μέσα
Runman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε FYI, Face ID είναι ο μαρκετιστικος όρος της Apple για την αναγνώριση προσώπου. Επίσης, κάτσε να το δούμε στην πράξη και μετά το βαφτίζουμε καλύτερο. Σε όλα τα κινητά ή ultra wide είναι κατώτερη της κύριας κάμερας. Στο 11 είναι μια χαρά η ποιότητα, εκτός αν μιλάς για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Φιλε μου γι αυτό ανέφερα «ισως» για το Face ID, τουλάχιστον σε θέμα hardware είναι ανώτερο Στο 11 pro που έχω, η wide angle δεν είναι μια χαρα, είναι κατώτερη των note 10& mate 20 pro που έχω δοκιμάσει 1 ώρα πριν, music_lover είπε Δεν ειναι η κάμερα προτεύων χαρακτηριστικό αγοράς κινητού και δεν είναι πολύ καλύτερο κανενα flagship κινητό από ενα άλλο στον τομέα αυτό. Ασφαλώς και είναι Για παρα πολύ κόσμο, ιδίως σε αυτά τα χρήματα. 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις απο αυτο που αναφερω εγω? Δηλαδη το οτι η ultra wide καμερα στο iphone 11 ειναι κατωτερη της main camera τι σχεση εχει με την ανικανοτητα της Google να βαλει στα κινητα της γενικα ultra wide camera? Επειδή ανέφερες ότι έβαλαν την «καλή» wide angle και ανέφερα το γεγονός ότι μια συσκευή έχει wide angle, δεν την καθιστά αυτόματη καλή ποιοτικά. Φυσικά και θα προτιμούσα να είχε, αλλά η παρουσία της δεν την καθιστά αυτόματα καλή ποιοτικά . Πχ η wide angle στο iPhone 11 pro είναι μέτρια θα έλεγα , χειρότερη από αυτή του s10+/Huawei. 1 ώρα πριν, EuphangeL είπε Απαίσια. Windows theme με μπουκάλες NOS και εξατμίσεις μόνο. Καλά ρε παιδιά όμως δεν σας βλέπω όμως να λέτε τίποτα για αυτή τη Google που έγινε σαν την Apple.. Έμεινε και αυτή πίσω και δεν έβαλε ultrasonic fingerprint sensor κάτω από την οθόνη; Θα το βάλει και αυτή το 2021 και θα πει ινοβέισο; Που είναι τα εφηβικής ακμής αστειάκια σας Θυμήθηκε επίσης το 2019 να βάλει δεύτερη κάμερα; ΕΛΕΟΣ... Το Xiaomi μου είχε 2 κάμερες από το 2018 και φέτος έχει 4. Είναι απλά μαθηματικά, 2 κάμερες αντί για 4. Κανένας λόγος να αλλάξω το Xiaomi μου. Και το iPhone 11 Pro έχει 3 κάμερες. Απογοήτευση. Γιατί δεν πήρες το νοκια με τις 5 κάμερες να είσαι άρχοντας ; 1 ώρα πριν, EuphangeL είπε Απαίσια. Windows theme με μπουκάλες NOS και εξατμίσεις μόνο. Καλά ρε παιδιά όμως δεν σας βλέπω όμως να λέτε τίποτα για αυτή τη Google που έγινε σαν την Apple.. Έμεινε και αυτή πίσω και δεν έβαλε ultrasonic fingerprint sensor κάτω από την οθόνη; Θα το βάλει και αυτή το 2021 και θα πει ινοβέισο; Που είναι τα εφηβικής ακμής αστειάκια σας Θυμήθηκε επίσης το 2019 να βάλει δεύτερη κάμερα; ΕΛΕΟΣ... Το Xiaomi μου είχε 2 κάμερες από το 2018 και φέτος έχει 4. Είναι απλά μαθηματικά, 2 κάμερες αντί για 4. Κανένας λόγος να αλλάξω το Xiaomi μου. Και το iPhone 11 Pro έχει 3 κάμερες. Απογοήτευση.
dterzakis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Έχετε τα δικιά σας αλλά τουλάχιστον για το θέμα της sd, έχει την δικαιολογία ότι δίνει απεριόριστο χώρο στο Google photos σε full ανάλυση με την σειρά pixel. 1 1
viptr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Τελεια features! Πιο iphone απο ποτε... Αλλα πολυ ασχημο...
dali13gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 "Τι να τα κάνει τα παραπάνω GB RAM αφού είναι pure Android και είναι ελαφρύ." "Τι να την κάνει τη μεγαλύτερη μπαταρία αφού είναι pure Android και κάνει τέλεια διαχείριση ενέργειας." "Τι να την κάνει την Τρίτη κάμερα αφού και με μια ήτανε top. Οι άλλοι πουλάνε χύμα specs." "Ε καλά, δεν έγινε τίποτα που το πάνω bezel είναι τεράστιο και κάνει το design ένα έκτρωμα, που θα βάλει τους αισθητήρες για το Face Unlock. Δεν έχει μια απλή καμερούλα που την κοροϊδεύεις εύκολα όπως οι υπόλοιπες συσκευές." "Και τι έγινε που είναι 64GB η φθηνότερη έκδοση και χωρίς κάρτα microSD, έχουμε περάσει στην εποχή του cloud backup." "Και τι έγινε που wireless charging στα 10W παίζει μόνο με το επίσημο stand της Google ενώ με τα 3rd party παίζει στα 5W; Έτσι κι αλλιώς είναι αργό είτε στα 5W είτε στα 10W." Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... 3 2
leningr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Κρίμα δεν έχει dual front speaker ο μόνος λόγος που αγόραζα τα πικσελ.
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Απο Γερμανια που κοιταει ο φιλος μου να το παρει το ασπρο ειναι out of stock απο τις προπαραγγελιες . Μολις το παρει θα βαλω φωτο εδω .
pogchamp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, insomnianoex είπε Γιατί το night mode του είναι τάφος όπως και η σκελφι του εδώ ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βελτιώσουν το 1+7pro. Επίσης επειδή είχα 3 φορές την συσκευή είναι μια από τις συσκευές που όταν ανεβαίνει στο social media η ποιότητα της εικόνας όχι αλλά πέφτει αλλά ανεβαίνει τρείς χειρότερα από οπουδήποτε άλλη συσκευή. Το τηλέφωνο της Google δεν είναι για όλους είναι για συγκεκριμένα άτομα. Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε σου κάνει το 7Τ και το 7prο θα σε ικανοποιήσουν. Οι συσκευές Google όπως και τα iPhone είναι για συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό πρώτον και δεύτερον, ακόμα να καταλάβετε ότι η Google πουλάει τρελιτσα μόνο και μόνο με την εξέλιξη του software της? Δεν την ενδιαφέρει να ανταγωνιστεί κανέναν.. Να ανταγωνιστεί ποιους? Τους πελάτες της που την πληρώνουν αδρά για τα Google services? Αν δεν βγάζουν φράγκα οι άλλες εταιρίες πως θα πληρώνουν την Google μετά? Διαφωνώ και εγώ με την έλλειψη του ευρυγωνιου αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μας τα έδινε ολα η Google γτ ενώ έχει την τεχνογνωσία να φτιάξει το καλύτερο κινητό και softwarικα και hardwarικα δεν το κάνει γιατί θα είχε τα πάντα μονοπώλιο και δεν την συμφέρει να κατακτήσει την κορυφή την συμφέρει να πουλάει Google services ;))) Το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει μόνο η κάμερα. Αν είναι να είμαι μαζί με το powerbank κάθε μέρα να το χεσω. Επίσης εξηγα καλύτερα αυτά που λες. Γιατί είναι τάφος και γιατί πέφτει η ποιότητα της φωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα