Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ετοιμάζω ένα gaming PC για full HD gaming (GTX 1060 6GB) για τον ανιψιό μου. Μαζί με αυτόν παίζει και ο πατέρας του ο οποίος δεν ξέρει Αγγλικά.

Έχετε να προτείνετε pc games με ελληνικούς υπότιτλους; Παίζει κυρίως πολεμικά (κάτι Call of duty, Sniper Ghost Warrior κτλ), αλλά αν υπάρχει και κάποιο αρκετά καλοφτιαγμένο παιχνίδι που μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον πείτε το. :)

Δημοσ.

ομολογώ δε το έχω ψάξει το ζήτημα τα τελευταία χρόνια για το PC. πιο παλιά είχαν γινει μερικές προσπάθειες σε κάτι adventures και μερικά σκόρπια παιχνίδια αλλά γενικά, σπάνια βλέπεις Ελληνικά σε PC τίτλο.

από την άλλη, οι μεγάλοι τίτλοι ίσως να δέχονται κάποιο mod από Ελληνικό community που να τους κοτσάρει υπότιτλους. οπως εχει γίνει κ απο ορισμένα παλιά κλασσικά παιχνίδια.

Αλλα δυστυχώς δε με απασχολεί το ζήτημα και το το εχω ψάξει παραπάνω, ισως κάποιο άλλο παιδί να μπορεί να σε βοηθήσει.

Για PS4 που ειπε το παιδί από πάνω, στο PS4 έχεις Ελληνικούς υπότιτλους στα αποκλειστικά παιχνίδια της Sony κ σε ορισμένα από αυτά εχει κ μεταγλώττιση. Αλλά ουτε εκεί θα έχεις σε Call of Duty κ τέτοιους τίτλους, μόνο σε δικά της συγκεκριμένα παιχνίδια.

• Thanks 1
Δημοσ.

ελληνικά σε PC games μετρημένα στα δάχτυλα, καλύτερα ας πάει σε play station που είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν ξέρω αν αξίζει κάποιος να αγοράσει καινούργιο το 4. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...