Προς το περιεχόμενο

Αγορά έξυπνης λάμπας


GeorgeR1_700

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, θέλω να αγοράσω μια έξυπνη λάμπα άλλα δεν ξέρω και πολλά. Σας παραθέτω 3 λάμπες παρακάτω που είδα από reviews.

YELDP06YL                  YELDP02YL                    Yeelight

Ίσως η 1η και η 3η είναι ίδιες, δεν είμαι σίγουρος. Να πω το εξής, θα πάρω μια λάμπα για το δωμάτιό μου που θα την βάλω στην μια μεριά του τοίχου για να φέγγει τον απέναντι τοίχο (απόσταση 3 με 4 μέτρα), θα την βάλω κάθετα ως προς τον τοίχο (παράλληλα με το ταβάνι δηλαδή). Ξέρω πως δεν τις βάζουμε έτσι κανονικά αλλά επειδή θέλω το φως να πάει στο γραφείο αν το βάλω από την μεριά του γραφείου ο φωτισμός θα κόβεται από τα ράφια (το δοκίμασα με φακό κινητού για να καταλήξω στο μέρος που θα μπει η λάμπα). 

Τα μόνα που ξέρω είναι πως τα lumen είναι για την ένταση του φωτός, για τα kelvin πως όσο πιο πάνω τόσο πιο λευκό ενώ όσο πιο κάτω τόσο πιο κιτρινοπό, για το E27 που είναι το σπείρωμα από το ντουί και τα ρεύματα, τάσεις που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία πέρα από την κατανάλωση. Τώρα με αυτά που ξέρω βλέπω πως από 3 επάνω λάμπες, η δεύτερη έχει χαμηλότερα lumen οπότε λογικά την απορρίπτω. Τα υπόλοιπα είναι στην ουσία έξυπνες λειτουργίες που δεν με ενδιαφέρουν, το μόνο που με ενδιαφέρει στην λάμπα είναι να φωτίζει ένα συγκεκριμένο χρώμα είτε να αλλάζει χρώματα που θα της έχω ορίσει (ή και τυχαία) με αργή ταχύτητα. Γενικά τι πιστεύετε πως θα έπρεπε να κάνω? Να πάρω την πρώτη λάμπα? Έχετε καμιά καλύτερη πρόταση? Να πω πως θα την ελέγχω μέσω υπολογιστή σε android περιβάλλον γιατί το κινητό μου είναι παλιό και δεν υποστηρίζει την εφαρμογή, οπότε αν έχετε κάποια πρόταση με τηλεκοντρόλ θα ήταν ακόμα καλύτερα που να έχει όμως ομοιόμορφο φωτισμό όπως οι πάνω λάμπες (βέβαια δεν μου είναι θέμα αν δεν έχετε να μου προτείνεται κάποια καθώς το pc τις περισσότερες ώρες είναι ανοιχτό).

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...