Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για τροφοδοτικο και μητρική


Steliosfan1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω παραγγειλει το παρακατω pc το οποίο ειναι στην φαση της συναρμολογησης απο το eshop.Το πρόβλημα μου ειναι οτι καποιοι μου λενε οτι τα 450watt του τροφοδοτικου δεν αρκουν. Επιπλέον, η μητρική μου λενε δεν αξίζει. Εσεις τι λετε ; αξιζει ν προσπαθήσω να τα αλλαξω; (επιπλεον το budget δεν παει πιο πανω)

Screenshot_20191019-175126.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί e-shop;  To τροφοδοτικό είναι μια χαρά. Η μητρική αν και έχει σωστό chipset είναι πολύ low end. Προτίμησε μια με ψύξη στα vrm όπως αυτή https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b450m-pro4-retail-p-PER.529041 ή έστω αυτή https://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-b450m-ds3h-retail-p-PER.527450. Κατά τα άλλα μια χαρά οι επιλογές για ένα φθηνό gaming pc.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.bequiet.com/en/psucalculator

μ' αυτό βγάζεις πόσο περίπου θα χρειαστεί, σε σένα έβγαλε 265W, αν σκεφτείς ότι λένε περίπου στα μίσα απ' ότι είναι το τροφοδοτικό να είσαι για να δουλεύει όσο πιο αποδοτικά γίνεται, το ιδανικό θα ήταν 500W αλλά κι έτσι δεν θα χεις θέμα. αλλά λυπάμαι τα παραπάνω λεφτά που δωσες σε αρκετά parts λόγω eshop...σε gpu και μνήμες πχ που μπαίνουν εύκολα, ακόμη και ssd θα λεγα (τον patriot δεν τον πάω) θα μπορούσες να τα πάρεις απ' αλλού. τώρα για τη μητρική, κι εγώ το καλοκαίρι ανάμεσα σ' αυτήν και την φτηνή της gigabyte (S2H) ήμουν και τελικά προτίμησα τη 2η γτ είδα κριτικές και διάβασα ότι οι φτηνές της asrock μπορεί να σου βγεί και σκάρτη, αλλά αφού το παίρνεις από eshop έχεις και εύκολη πρόσβαση στην εγγύηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...