Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε ευχαριστώ, οπότε ξανακοιτάω Be Quiet Straight 11 που είπε ο @Azeroth και το Corsair RM650x. Στα ίδια λεφτά και τα δύο... εγώ πάντως σου είπα φτιάξε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που εσύ επιθυμείς και σου αρέσει όση και αν είναι η αξία του σαφώς μπορείς να εκμεταλευτείς τις απόψεις/γνώμες των συνομιλητών μας εδώ και να δεις τα απαραίτητα reviews μην ξεχνάς ότι εσύ θα το απολαύσεις κανείς άλλος και το κυριότερο μην ξεχάσεις το γραφείο και την καρέκλα που θα συνοδεύει τέτοιο μηχάνημα εγώ έφτιαξα αυτό της υπογραφής μου το επόμενο θα είναι με AMD Ryzen 9 3950X και το τελευταίο θα είναι με AMD Threadripper (νέας γενιάς)
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 @ikorolis απλά πολλές φορές το marketting έχει τρόπους να σε ξεγελάει, και δεν θέλω να δίνω παραπάνω από ότι χρειάζομαι στην προκειμένη στιγμή. Όπως πχ για το platinum psu. Καρέκλα και γραφείο είναι όλα κομπλέ, άσχετα βέβαια αν μερικές φορές κάθομαι σαν τελικό "ς" στην καρέκλα
Passionate Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γραφείο: https://www.ikea.gr/proioda/grafeia/epifaneies-podia-grafeion/sunduasmoi-grafeion/linnmon-trapezi/09932177 καρέκλα: https://www.e-shop.gr/genesis-nfg-0893-nitro-550-gaming-chair-black-p-PER.573536 Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από Passionate 2
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 η Trident Z Neo είναι νεότερη από την RGB σειρά; 1
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Ψάχνω να βρω αν οι Ripjaws είναι συμβατές, άλλα δεν τις βρίσκω σε κάποια QVL λίστα της Gigabyte Aorus Elite. Γνωρίζει κάνεις τπτ; Ripjaws V, 3600 16-16-16-36 Trident Z Neo, 3600 16-16-16-36
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έδω είμαστε! Από την φωτό λείπει μόνο το Ducky One 2 TKL RGB με Cherry MX Red switches, που λόγο low stock σε US/ANSI layout στην Ευρώπη το περιμένω τέλος το μήνα. Συνολικά το pc κόστισε ~2'600 ευρώ και τα τελικά specs είναι τα εξής: Σημειωτέον ότι τόσο ο 3700Χ όσο και η 5700ΧΤ έρχοταν με 1 παιχνίδι δωρέαν και 3μηνό xbox game pass. Τώρα μένει να τα στήσω, ελπίζω τπτ να μην είναι DOA! Σας ευχαριστώ όλους για το feedback, και αν έχετε τπτ ρυθμίσεις που πρέπει να έχω υπόψιν για ένα καινούργιο pc (bios, windows 10 settings κτλ) είμαι όλος αυτιά Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Athanasios2104 3
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Athanasios2104 είπε Έδω είμαστε! Από την φωτό λείπει μόνο το Ducky One 2 TKL RGB με Cherry MX Red switches, που λόγο low stock σε US/ANSI layout στην Ευρώπη το περιμένω τέλος το μήνα. Συνολικά το pc κόστισε ~2'600 ευρώ και τα τελικά specs είναι τα εξής: Σημειωτέον ότι τόσο ο 3700Χ όσο και η 5700ΧΤ έρχοταν με 1 παιχνίδι δωρέαν και 3μηνό xbox game pass. Τώρα μένει να τα στήσω, ελπίζω τπτ να μην είναι DOA! Σας ευχαριστώ όλους για το feedback, και αν έχετε τπτ ρυθμίσεις που πρέπει να έχω υπόψιν για ένα καινούργιο pc (bios, windows 10 settings κτλ) είμαι όλος αυτιά Κομπλέ αλλά γιατί μου φαίνεται ότι σου βγήκε ακριβό για κάποιο λόγο? 😕 1
3DJIN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 πολυ ακριβο βγηκε για συστημα με 3700Χ και 5700ΧΤ τι συνεβη? απο φαρμακειο αγορασες? με τα μισα λεφτα και πιο κατω (1200e) μου βγαινει παρομοιων δυνατοτητων στο skroutz. καλοδουλευτο παντως! 1
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 από ευρωπαικό φαρμακείο, καθότι είμαι εξωτερικό οι τιμές πάντως δεν έχουν μεγάλες διαφορές, απλά έχω όλα τα περιφερειακά καινούργια που ανεβάζουν το κόστος! Btw να επιβεβαιώσω το scam της Black Friday, γιατί ναι μεν γίνονται εκπτώσεις, άλλα σε σχέση με τον Σεπτέμβρη αφότου παρακολουθούσα τιμές, τις είχαν ανεβάσει ήδη! Κατά μέσο όρο κάποια σε αρκετά parts τα ανέβασαν +20 ευρώ. Από την άλλη δεν ήθελα να περιμένω άλλο, γιατί κάποια θα εξαντλούνταν (πχ η LG).
Skrez1982 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Athanasios2104 είπε από ευρωπαικό φαρμακείο, καθότι είμαι εξωτερικό οι τιμές πάντως δεν έχουν μεγάλες διαφορές, απλά έχω όλα τα περιφερειακά καινούργια που ανεβάζουν το κόστος! Btw να επιβεβαιώσω το scam της Black Friday, γιατί ναι μεν γίνονται εκπτώσεις, άλλα σε σχέση με τον Σεπτέμβρη αφότου παρακολουθούσα τιμές, τις είχαν ανεβάσει ήδη! Κατά μέσο όρο κάποια σε αρκετά parts τα ανέβασαν +20 ευρώ. Από την άλλη δεν ήθελα να περιμένω άλλο, γιατί κάποια θα εξαντλούνταν (πχ η LG). Όπως και να χει φίλε μου εύχομαι να το ευχαριστηθεις και να παίζεις παιχνιδαρες που θα βγουν όπως cyberpunk κτλπ. Σε ανέβασαν τα περιφερειακά και η κάρτα ήχου dac , καθώς και η κάρτα γραφικών που την βρίσκεις στα 415 . 1
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Όπως και να χει φίλε μου εύχομαι να το ευχαριστηθεις και να παίζεις παιχνιδαρες που θα βγουν όπως cyberpunk κτλπ. Σε ανέβασαν τα περιφερειακά και η κάρτα ήχου dac , καθώς και η κάρτα γραφικών που την βρίσκεις στα 415 . Μην μου θυμίζεις την κάρτα γραφικών, γιατί το κατάστημα από όπου τα πήρα όλα είχε βγάλει την Nitro+ για 410, αλλά μόνο 100 κομμάτια. Τέλεια λέω, αμέσως γλιτώνω 60 ευρώ, την βάζω στο καλάθι ενώ υπήρχαν ακόμη 20 κομμάτια, μετά από μισή ώρα πάω να κάνω checkout, αλλά είχε ήδη εξαντληθεί και ξαναπήγε 510! Η απόλυτη ξενέρα ... και να πεις ότι είχε κανένα όφελος αντι να τα πάρω όλα μαζί σε σχέση με το να την έπαιρνα και μετά συνέχιζα για τα υπόλοιπα. Τι να πω, κάθε εμπόδιο για καλό (η nitro έχει 2 χρόνια εγγύηση, η gigabyte 3). Πάντως ακόμη το σκέφτομαι και ξενερώνω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα