johnyboy Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου On 29/08/2025 at 22:54, mech_eng said: 400+ euros από df64; Πολλά δεν είναι; Παρόμοιο κόστος με ευρωπαϊκά καταστήματα και με πιο σύντομη παράδοση Ήταν ποιο ακριβός και χωρίς burr alignment. 465 μου βγήκε από df64coffee. Από Ελλάδα έβγαινε 440, αμαζον 480, τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πιο πολύ ακόμα. Ο λόγος που διάλεξα (κακώς) το df64coffee ήταν ότι υποτίθεται θα ερχόταν σε 3-7 μέρες αλλά το έστειλαν σε 20, και ότι κάνουν alignment τα μαχαίρια ενώ οι υπόλοιποι θέλουν 35 ευρώ.
oykas2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Για την ninja 601 έχει κανείς άποψη; την σκέφτομαι για τις γιορτές
mech_eng Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 4 ώρες πριν, johnyboy είπε Ήταν ποιο ακριβός και χωρίς burr alignment. 465 μου βγήκε από df64coffee. Από Ελλάδα έβγαινε 440, αμαζον 480, τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πιο πολύ ακόμα. Ο λόγος που διάλεξα (κακώς) το df64coffee ήταν ότι υποτίθεται θα ερχόταν σε 3-7 μέρες αλλά το έστειλαν σε 20, και ότι κάνουν alignment τα μαχαίρια ενώ οι υπόλοιποι θέλουν 35 ευρώ. Thanks Από θόρυβο πως πάει ; Τι καφέδες έχεις αλεσει έως τώρα; Blend ή single origin;
johnyboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου On 31/08/2025 at 13:17, mech_eng said: Thanks Από θόρυβο πως πάει ; Τι καφέδες έχεις αλεσει έως τώρα; Blend ή single origin; Κάνει λίγο θόρυβο αλλά πολύ λιγότερο από τον graef που είχε πριν. Δεν ξέρω σε σύγκριση με άλλους της κατηγορίας του κάνει λιγότερο ή περισσότερο. Είναι πάρα πολύ γρήγορος πάντως και με σχεδόν μηδενική κατακράτηση, αν έχει θα είναι 0.1 που δεν μπορώ να το μετρήσω γιατί είναι και η ζυγαριά στην μέση (έχω timemore ζυγαριά). Έχω δοκιμάσει και blend και single origin από τοπικούς roasters. Έχω δει μεγάλη διαφορά στην γεύση σε σχέση με πριν και μεγάλη διαφορά στο μπισκότο, είναι ομοιόμορφο πλέον. 1
AntiCambeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Υπάρχει μηχανή που παίρνει κάψουλες διάφορων εταιριών και να βγαίνει το κόστος παρόμοιο με μηχανή αλεσμένου καφέ;
villasg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Υπάρχει μηχανή που παίρνει κάψουλες διάφορων εταιριών και να βγαίνει το κόστος παρόμοιο με μηχανή αλεσμένου καφέ; Υπαρχουν . Εγω εχω μια HiBREW H2B αρκετα καλη αλλα λιγο πιο μπελαλιδικη απο την απλη νεσπρεσο μηχανη λογω εξαρτηματων - ανταπτωρες κοντα στο 100€την ειχα παρει 1
rkb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Έχω αυτήν Philips L'OR Barista (LM9012/60), πάρα πολύ ικανοποιημένος για κάψουλες. Χρησιμοποιεί ακόμα τις παλιές κάψουλες που βγάζουν πολλές εταιρίες, οπότε βρίσκες πάντα κάποια ευκαιρία και επίσης παίρνει και τις μεγάλες/διπλές της L'or. Ο καφές δεν είναι όσο καλό βγαίνει από μία αυτόματη delonghi που έχω αλλά για κάψουλες είναι μια χαρά. https://www.bestprice.gr/item/2157908190/philips-lor-barista-sublime-lm9012-20-kafetiera-espresso-gia-kapsoules-lor-19bar.html?gad_source=1&gad_campaignid=21435117330&gclid=Cj0KCQjwxL7GBhDXARIsAGOcmIOjdK2aBTjzGCuMBC1FOkBYK8INkmCX7wzz_vehwo3Ui9PTYiYZgp4aAjY1EALw_wcB
villasg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, rkb είπε Philips L'OR Barista (LM9012/60) αυτη παιρνει μονο nespresso καψουλες , το παλικαρι ζητα να παιρνει και τις αλλες
chios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Υπάρχει μηχανή που παίρνει κάψουλες διάφορων εταιριών και να βγαίνει το κόστος παρόμοιο με μηχανή αλεσμένου καφέ; HiBREW H1A έχω και εγώ, 2 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει κιχ. 1
AntiCambeR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, villasg είπε Υπαρχουν . Εγω εχω μια HiBREW H2B αρκετα καλη αλλα λιγο πιο μπελαλιδικη απο την απλη νεσπρεσο μηχανη λογω εξαρτηματων - ανταπτωρες κοντα στο 100€την ειχα παρει Είδα στο Σκρούτζ και τα 2 μοντέλα, παρόμοια τιμή έχουν.Εχουν βγάλει και την H3A με μεγαλύτερο δοχείο 1000 ml. Και οι 3 είναι στα 1450 watt 19 bar και φαίνεται ότι έχουν τους ίδιους αντάπτορες και basket για αλεσμένο καφέ. Η H2B γράφει ότι έχει δοχείο 350 ml.Δίνει και portafilter στην συσκευασία; Το καλαθάκι που έχει, είναι για διπλή δόση;Η για μονή και μπορεί να πάρει για διπλή; Βασικά ο αδερφός μου θέλει να πάρει τέτοιου είδους μηχανή και ρωτάω εδώ για μην πάρει ότι νά'ναι. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από AntiCambeR
djcat Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου απο το τεμου αυτες που κανουν και για ολες τις κάψουλες και για αλεσμενο έχει παρει κανεις;
villasg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, djcat είπε απο το τεμου αυτες που κανουν και για ολες τις κάψουλες και για αλεσμενο έχει παρει κανεις; εγω την δικια μου HiBREW H2B την ειχα παρει απο Bangood , καλο ειναι να αποφυγεις ανωνυμες μηχανες
Kwnstantinoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα ομάδα! Ήθελα να ρωτήσω από ποια eshop έχετε κάνει αγορές καφέ (σπυρί) τους τελευταίους 2-3 μήνες σε φυσιολογικές τιμές και "φρέσκους". Θα ξεκινήσω να αγοράζω πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα και θέλω να πάρω 2-3 ποικιλίες από 259γρ για δοκιμή, όμως οι τιμές είναι πολύ υψηλές συγκριτικά με ότι διάβαζα εδώ πριν το καλοκαίρι. Έχετε καμία προταση? Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων.
oykas2001 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Kwnstantinoc said: Καλησπέρα ομάδα! Ήθελα να ρωτήσω από ποια eshop έχετε κάνει αγορές καφέ (σπυρί) τους τελευταίους 2-3 μήνες σε φυσιολογικές τιμές και "φρέσκους". Θα ξεκινήσω να αγοράζω πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα και θέλω να πάρω 2-3 ποικιλίες από 259γρ για δοκιμή, όμως οι τιμές είναι πολύ υψηλές συγκριτικά με ότι διάβαζα εδώ πριν το καλοκαίρι. Έχετε καμία προταση? Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. Καλημέρα. Τελευταίους μήνες παίρνω από Ριζόπουλο στην Αθήνα, καλύτερος μου φαίνεται σε σχέση με αυτούς που έπαιρνα από μάρκετ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από oykas2001 2
Kwnstantinoc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, oykas2001 είπε Καλημέρα. Τελευταίους μήνες παίρνω από Ριζόπουλο στην Αθήνα, καλύτερος μου φαίνεται σε σχέση με αυτούς που έπαιρνα από μάρκετ. Έχει πολύ καλές τιμές συγκριτικά με τα επώνυμα μαγαζιά που πωλούν καφέ και αναφέρονταν και εδώ στο νήμα. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα