Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 29/08/2025 at 22:54, mech_eng said:

400+ euros από df64; 

Πολλά δεν είναι; 

Παρόμοιο κόστος με ευρωπαϊκά καταστήματα και με πιο σύντομη παράδοση 

Ήταν ποιο ακριβός και χωρίς burr alignment. 465 μου βγήκε από df64coffee. Από Ελλάδα έβγαινε 440, αμαζον 480, τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πιο πολύ ακόμα. Ο λόγος που διάλεξα (κακώς) το df64coffee ήταν ότι υποτίθεται θα ερχόταν σε 3-7 μέρες αλλά το έστειλαν σε 20, και ότι κάνουν alignment τα μαχαίρια ενώ οι υπόλοιποι θέλουν 35 ευρώ. 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnyboy είπε

Ήταν ποιο ακριβός και χωρίς burr alignment. 465 μου βγήκε από df64coffee. Από Ελλάδα έβγαινε 440, αμαζον 480, τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πιο πολύ ακόμα. Ο λόγος που διάλεξα (κακώς) το df64coffee ήταν ότι υποτίθεται θα ερχόταν σε 3-7 μέρες αλλά το έστειλαν σε 20, και ότι κάνουν alignment τα μαχαίρια ενώ οι υπόλοιποι θέλουν 35 ευρώ. 

Thanks

Από θόρυβο πως πάει ;

Τι καφέδες έχεις αλεσει έως τώρα; 

Blend ή single origin;

Δημοσ.
On 31/08/2025 at 13:17, mech_eng said:

Thanks

Από θόρυβο πως πάει ;

Τι καφέδες έχεις αλεσει έως τώρα; 

Blend ή single origin;

Κάνει λίγο θόρυβο αλλά πολύ λιγότερο από τον graef που είχε πριν. Δεν ξέρω σε σύγκριση με άλλους της κατηγορίας του κάνει λιγότερο ή περισσότερο. Είναι πάρα πολύ γρήγορος πάντως και με σχεδόν μηδενική κατακράτηση, αν έχει θα είναι 0.1 που δεν μπορώ να το μετρήσω γιατί είναι και η ζυγαριά στην μέση (έχω timemore ζυγαριά). Έχω δοκιμάσει και blend και single origin από τοπικούς roasters. Έχω δει μεγάλη διαφορά στην γεύση σε σχέση με πριν και μεγάλη διαφορά στο μπισκότο, είναι ομοιόμορφο πλέον.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...