lakisshawty Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα! Φωτογραφίζω 2ndhand ρούχα και θέλω να ξεκινήσω επιτέλους να το κάνω με άσπρο background. Το θέμα μου είναι τα λεφτά και γενικά δε κατέχω μεγάλο budget Αυτή τη στιγμή μόνο ένα iPhone 8 με το flash του. Προτείνει κάνεις κάποιο φθηνό lightbox η mini flash που θα κάνει ικανοποιητική δουλειά χωρίς να μου φύγουν 50plus φράγκα από την τσέπη; Ευχαριστώ πολύ:)
Rush13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Θα αγοράσεις ενα φτηνό φλας που έχει sensor slave να ανάβει όταν βλέπει άλλο flash. Θα το βάλεις πίσω απο το ρούχο να ρίχνει σε άσπρο τοίχο και θα έχεις άσπρο background
lakisshawty Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Rush13 είπε Θα αγοράσεις ενα φτηνό φλας που έχει sensor slave να ανάβει όταν βλέπει άλλο flash. Θα το βάλεις πίσω απο το ρούχο να ρίχνει σε άσπρο τοίχο και θα έχεις άσπρο background Έχεις να μου προτείνεις κάποια? Απο skourtz η γενικα καποιο ελληνικό σαιτ αμα γίνεται. ('Εχω ενα τρίποδο που το χρησιμοποιώ για τις φωτο με το κινητό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα