Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note10 Series Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Galaxy Note10 είναι το κορυφαίο smartphone της Samsung για το 2019, με τη νοτιοκορεατική εταιρεία να κυκλοφορεί φέτος όχι ένα αλλά δύο μοντέλα, ακολουθώντας την ίδια πολιτική και με τη σειρά Galaxy S.

Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά πιθανόν αυτό έχει να κάνει με την επιθυμία πολλών καταναλωτών να γίνουν κάτοχοι μιας Galaxy Note συσκευής, η οποία όμως ή ήταν πολύ ακριβή ή ήταν πολύ μεγάλη σε μέγεθος. 

Έχοντας «ανοίξει» το target group στο οποίο απευθύνεται η συσκευή ήδη από πέρσι με την αναφορά στους gamers, το Galaxy Note10 αποτελεί μια συσκευή η οποία απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες ή σε όσους έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους το S-Pen, με τη Samsung να συνεχίζει να το εμπλουτίζει με δυνατότητες. Οι διαφορές όμως των δύο κορυφαίων σειρών της νοτιοκορεατικής εταιρείας γίνονται ολοένα και λιγότερες, και ενδεχομένως η Samsung να χρειαστεί σύντομα να αναπροσαρμόσει την στρατηγική της, ειδικά όταν όπως όλα δείχνουν, θα δώσει έμφαση τις επόμενες χρονιές σε smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Samsung κατασκευάζει τα πιο καλαίσθητα Android smartphones τα τελευταία χρόνια, δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό της εμπρόσθιας όψης όπου η οθόνη καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερη επιφάνεια, και τα περιθώρια περιμετρικά να ελαχιστοποιούνται. Με την παρουσίαση των Galaxy Note10 αλλά και στο Galaxy Note10+, η Samsung έδωσε ξεκάθαρα τον καλύτερό της εαυτό, αφού κατά την άποψη μας, είναι τα πλέον όμορφα smartphone της ιστορίας της. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε ότι φέτος, η σειρά δείχνει λιγότερο επαγγελματική σε σχέση με την Galaxy S σειρά, κάτι που ήταν περισσότερο ξεκάθαρο τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Μετά από αναβάθμιση που έκανε πριν λίγους μήνες, η ευρυγώνια κάμερα του στο βίντεο, κάποια στιγμή όταν εναλλάσσεις τους φακούς κολλάει και κάνει τρεμουλιασμα για 15 δευτερόλεπτα κάποιες φορές. Ελπίζω να διορθωθεί άμεσα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...