Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι τα εξής: 1. Ένα στρώμα που να σηκώνεται πολύ εύκολα και να μπαίνει μέσα σε ολόκληρη θήκη εύκολα. Τώρα σηκώνω ένα γομάρι και κοντεύει να μου φύγει ο ώμος ο οποίος είναι ήδη ταλαιπωρημένος από τη δουλειά. 2. έναν πολύ μικρό φούρνο που να βράζει φαγητό, να μπορώ να τον πάρω όπου θέλω εύκολα και άνετα, να καθαρίζεται εύκολα 3. κάτι που να κόβει πατάτες σε μηχάνημα 4. Ένα μικρό πλυντήριο για πιάτα και κατσαρόλες και blenders και ότι άλλο βρώμικο υπάρχει που να μη θέλει πολύ καθάρισμα ή να βγάζω τρίματα Γενικά κάτι να κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη με αυτές τις άθλιες δουλειές ώστε να μη μου τρώνε τόσο χρόνο. Δε ξέρω πραγματικά.... αλλά μετά τη δουλειά πονάνε τα χέρια μου και έχω ζαλάδα, καμιά φορά δεν έχω όρεξη ούτε να διασκεδάσω πόσο μάλλον να κάνω heavy lifting με πιάτα και στρώματα και να κινούμαι πέρα δόθε, η πίεση μου είναι κάπως χαμηλή και νιώθω υπνηλία, φταίει ότι έχω και κάποια προβλήματα υγείας. Δέχομαι κράξιμο ότι δε προσφέρω σε αυτό, δηλαδή δεν αρκεί που τους ζω και τους στηρίζω, με βρίζουν κιόλας. Οι συγγενείς μου λένε ότι αυτές οι δουλειές αξίζουν 600Ε το μήνα και ότι θα πρέπει να πληρώνω τόσο την αδερφή μου που τις κάνει, κάνουν λες και δε παίρνουν τίποτα από εμένα. Μιλάμε για δουλειές της 1 ώρας, 1 μαγείρεμα κάθε 2 μέρες και 1 μικρό πλύσιμο πιάτων. Με έχει κουράσει αυτή η υποκρισία και θέλω να δώσω μία τελική λύση σε αυτό το πρόβλημα αλλά δε ξέρω πως, είμαι πραγματικά εξαντλημένος, χρειάζομαι οπωσδήποτε υποστήριξη από καλά μηχανήματα, θέλω να κάνω μία επένδυση ως προς αυτό και να απαλλαχτώ για πάντα από αυτή τη κοροϊδία τότε ίσως καταλάβουν πως είναι να δουλεύεις 10+ ώρες τη μέρα παίρνοντας συνέχεια αποφάσεις και κάνοντας πολύπλοκες ή μονότονες διαδικασίες. Ο καθένας πραγματικά βλέπει τα πράγματα όπως θέλει. Ο λαντζέρης που πλένει πιάτα 10+ ώρες ασταμάτητα, ζήτημα να παίρνει 500Ε και εδώ μου θέλουν οι νοικοκυρές 600Ε παρακαλώ για το τίποτα. Εκμεταλεύονται την αδυναμία μου. Τι προτείνεται? Μήπως φταίω εγώ? μήπως δε κάνω όσα πρέπει? Άμα δε δούλευα και περίμενα να με πληρώσουν τότε ειλικρινά αυτές οι δουλειές θα μοιάζανε σαν χαλάρωση/εκτόνωση μπροστά σε ότι κάνω τώρα. Όταν δεν ζεις με το άγχος της επιβίωσης και τα πράγματα που έχεις να κάνεις είναι τόσο απλά και λίγα τότε η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι πιο άνετη και ωραία. Το αστείο είναι ότι συμπεριφέρονται λες και είναι εργαζόμενες ξέρω εγώ και ότι κάνουν κάτι σοβαρό. Μιλάμε για γελοία πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι έχω βολευτεί στο πατρικό μου σπίτι αλλά αυτή η κατάσταση μαζί με άλλες είναι ενοχλητική και θέλω να φύγω αλλά πρέπει να επιλύσω κάποια θέματα και ένα από αυτά είναι και αυτών των άθλιων δουλειών. Είναι γελοίο αλλά μέσα στο φάσμα του καθημερινού άγχους, της ανταγωνιστικότητας και της κούρασης, αυτές οι δουλειές μοιάζουν πολύ ενοχλητικές, ΄όσο απαραίτητες και να είναι ειδικά αν έχεις και θέματα υγείας. Δε ξέρω τι να κάνω. Χρειάζομαι οπωσδήποτε λύσεις. Δε θέλω να φέρω άνθρωπο να τις κάνει, όχι τόσο για τα χρήματα αλλά επειδή δεν εμπιστεύομαι πολύ κανέναν. Δεν θα άφηνα κανέναν να ακουμπήσει το φαί μου πέρα από τη μάνα μου και την αδερφή μου. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
archer100 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 1. Στρωμα μπορεις σιγουρα να βρεις ελαφρυ. Ισως ειναι καλυτερο να παρεις δυο ελαφρια, το ενα πανω στο αλλο οπου πιθανο να εχουν και καλυτερο αποτελεσμα στον υπνο 2. Ριξε μια ματια για ατμομαγειρα. Φοβερα βολικη συσκευη και πολυ πιο υγιεινα φαγητα 3. Γιατι ειναι τοσο σημαντικες οι πατατες; Καθε ποτε μαγειρευεις και ποσες; Ακουγεται περιεργο. Αν οντως υπαρχει προβλημα, δες μηπως μπορεις να τις μαγειρευεις με πιο απλο τροπο, πχ βραστες με τη φλουδα (εγω ετσι τις κανω συνηθως) 4. Με καλο ψαξιμο στο διαδικτυο θα βρεις σιγουρα κατι βολικο, εχει μεγαλη ποικιλια
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και αυτά τα 4 απλά πράγματα σε απασχολούν προκειμένου να πας να ζήσεις μόνος σου;;;;;; Απορώ 1) Για ποιο λόγο θα πρέπει να σηκώνεις το στρώμα σου κάθε φορά και να το βάζεις μέσα σε θήκη. 2)Γιατί πρέπει να κουβαλάς μαζί σου το φούρνο 3)Υπάρχουν και πατάτες έτοιμες κομμένες σε όλα τα s/m 4)όλα τα πλυντήρια πιάτων μικρά - μεγάλα θα μαζέψουν τρίματα μέσα αν πρώτα δεν καθαρίζεις τα πιάτα με νερό και ένα βουρτσάκι. Τα υπόλοιπα καθάρισμα σπιτιού - πλύσιμο σιδέρωμα ρούχων τα έχεις αντιμετωπίσει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από papoys1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Και αυτά τα 4 απλά πράγματα σε απασχολούν προκειμένου να πας να ζήσεις μόνος σου;;;;;; Απορώ 1) Για ποιο λόγο θα πρέπει να σηκώνεις το στρώμα σου κάθε φορά και να το βάζεις μέσα σε θήκη. 2)Γιατί πρέπει να κουβαλάς μαζί σου το φούρνο 3)Υπάρχουν και πατάτες έτοιμες κομμένες σε όλα τα s/m 4)όλα τα πλυντήρια πιάτων μικρά - μεγάλα θα μαζέψουν τρίματα μέσα αν πρώτα δεν καθαρίζεις τα πιάτα με νερό και ένα βουρτσάκι. Τα υπόλοιπα καθάρισμα σπιτιού - πλύσιμο σιδέρωμα ρούχων τα έχεις αντιμετωπίσει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτά είναι εύκολα και δε χρειάζονται κάθε μέρα, επίσης δεν απαιτούν πολύ μυική πίεση οπότε δεν επιβαρύνουν τα προβλήματα υγείας που έχω. 1. Είναι αδύνατον αλλιώς 2. Δεν θέλω να τον κουβαλάω μαζί απλά θέλω κάτι φθηνό που να πλένεται εύκολα και άμα χρειαστεί να μετακομίσω να το πάρω μαζί 3. Ενδιαφέρον 4. Θα το κοιτάξω Τι άλλο να θέλει κάποιος για να ζήσει μόνος? οικονομική σταθερότητα, υγεία και αυτές τις δουλειές. Εσύ εργάζεσαι κανονικά? τη παλεύεις με αυτές τις δουλειές? Γενικά όταν τις 8-10 ώρες δουλεύεις και τις υπόλοιπες πρέπει να σκεφτείς/σχεδιάσεις την άλλη μέρα, αυτές η 1-2 ώρες που απαιτούν αυτές οι δουλειές είναι μεγάλος πόνος, δε σου μένει ενέργεια και για αυτό. Εξαρτάται και από τη δουλειά βέβαια, πόσο εξαντλητική/ανταγωνιστική/σταθερή είναι. Δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω βέβαια όχι 600Ε, δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο έχει τόση αξία αλλά πραγματικά δεν εμπιστεύομαι ξένο άτομο. Από τη στιγμή που βάζω τόσο πίεση στη δουλειά θα έπρεπε θεωρητικά να πληρώσω άτομο. Θα κοιτάξω για λύσεις που προτάθηκαν έως τώρα. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
g_alkis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Έγιναν μικρά βήματα μάθησης σωστού τρόλλινγκ
karaLRS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Βελτιώνονται και σε λίγο καιρό θα είναι και ανθεκτικά στις αντιβιωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις