Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα desktop με gigabyte gt 240

4gb ram

Win10.

Στα καλα καθουμενα σε ακυρες στιγμες, μαυριζει η οθονη, χωρις να σβηνει ο υπολογιστης. Δεν ειναι η αναμονη. Μπορει να το κανει μια φορα την βδομαδα, μπορει και 3 φορες την μερα.

Θερμοκρασιες normal και drivers οι πιο προσφατοι.

Να τα εφτυσε η καρτα? Εκει παει εμενα το μυαλο

Δημοσ.

ναι..απο καρτα γραφικων η απο τροφοδοτικο...για χ λογους δεν επαρκει το ρευμα..καποιος πυκνωτης ειναι ετοιμος να σκασει...δοκιμασε πρωτα ενα αλλο τροφοδοτικο...ψαχνοντας θα φτασεις στο προβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, silvano2 είπε

ναι..απο καρτα γραφικων η απο τροφοδοτικο...για χ λογους δεν επαρκει το ρευμα..καποιος πυκνωτης ειναι ετοιμος να σκασει...δοκιμασε πρωτα ενα αλλο τροφοδοτικο...ψαχνοντας θα φτασεις στο προβλημα

Οκ θα δω και τροφοδοτικο

8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

μαύρη οθόνη και μένει εκεί;

αν εισαι με ψηφιακή σύνδεση (DVI,HDMI) δοκίμασε αρχικά με άλλο καλώδιο.

Με VGA ειμαι χρηστο. Να κανω κανενα stress benchmark για κανα 20λεπτο λες? Ναι μαυριζει και μενει ετσι και συνεχιζει το πισι να λειτουργει. Το τροφοσοτικο ειναι ενα amtech 550

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

η 240 τραβάει αμελητέο ρεύμα και δεν έχει καν 6πινο για εξτρα τροφοδοσία, φαντάζομαι ακόμα και το πιο μούφα τροφοδοτικό δεν θα έχει πρόβλημα να δώσει σε ενα σύστημα ρεύμα για να λειτουργήσει.

με ενα aida64(οχι το free) αν βάλεις stress test θα δεις αν εχει θέμα το τροφοδοτικό η όχι λογικά

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

η 240 τραβάει αμελητέο ρεύμα και δεν έχει καν 6πινο για εξτρα τροφοδοσία, φαντάζομαι ακόμα και το πιο μούφα τροφοδοτικό δεν θα έχει πρόβλημα να δώσει σε ενα σύστημα ρεύμα για να λειτουργήσει.

με ενα aida64(οχι το free) αν βάλεις stress test θα δεις αν εχει θέμα το τροφοδοτικό η όχι λογικά

Το ξερω οτι δεν τραβαει ρευμα. Εχει το Aida stress για το τροφοδοτικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Deka013 είπε

Επειδή είχα κι εγώ κάτι παρόμοιο και δεν έφταιγε η κάρτα,το υπόλοιπο σου σύστημα τι είναι;

την οθονη δεν την εχω αυτη τη στιγμη και ειναι δυσκολο να φταιει γιατι ειναι ολοκαινουργια σχετικα. εναν western blue 500αρη εχει που ειναι 100% υγεια με το sentinel. μητρικη εχει την h55m-s2

ενημερωση. αφησα το aida64 κανα 6ωρο με την fpu επιλογη τικαρισμενη μονο και δεν μου εκανε το παραμικρο.

αυτη η επιλογη λεει συνηθως στρεσαρει βαρια τον επεξεργαστη και το τροφοδοτικο. οποτε 80% να ειναι η καρτα.

ελεγα να δοκιμασω με την onboard.

σε εσενα τι ητανε τελικα?

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα windows 10 από την έκδοση 1809 και μετά έχουν θέματα με το virtualization στους παλιούς επεξεργαστές (δεν ξέρω αν είναι μόνο στο δικό μου ή και σε άλλα).Εσένα είναι ενεργοποιημένο;Αν ναι δοκίμασε πως θα πάει χωρίς.

Επεξ/σία από Deka013
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Deka013 είπε

Τα windows 10 από την έκδοση 1809 και μετά έχουν θέματα με το virtualization στους παλιούς επεξεργαστές (δεν ξέρω αν είναι μόνο στο δικό μου ή και σε άλλα).Εσένα είναι ενεργοποιημένο;Αν ναι δοκίμασε πως θα πάει χωρίς.

Δεν το γνωριζα αυτο με το virtualization. Να το απενεργοποιησω απο το bios εννοεις. Και λογω αυτου να μαυριζει η οθονη? Τι σχεση να εχει με το virtualization και τον επεξεργαστη? Θα το κοιταξω παντως.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alex-V είπε

Δεν το γνωριζα αυτο με το virtualization. Να το απενεργοποιησω απο το bios εννοεις. Και λογω αυτου να μαυριζει η οθονη? Τι σχεση να εχει με το virtualization και τον επεξεργαστη? Θα το κοιταξω παντως.

Εμένα αυτό μου έκανε.Το είχα ενεργοποιήσει για να τρέξω το bluestacks και άρχισε τις μαύρες οθόνες και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα τι έφταιγε (πέρασαν μήνες).Δεν λέω ότι αυτό φταίει και σε σένα,αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Deka013 είπε

Εμένα αυτό μου έκανε.Το είχα ενεργοποιήσει για να τρέξω το bluestacks και άρχισε τις μαύρες οθόνες και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα τι έφταιγε (πέρασαν μήνες).Δεν λέω ότι αυτό φταίει και σε σένα,αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

το γουγλαρα λιγακι για την 1809, αλλα δεν βρηκα κατι. Μονο καποιους να λενε οτι μαυριζει στην εκκινηση η στο shutdown. Θα δοκιμασω παντως μιας και το ανεφερες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex-V είπε

το γουγλαρα λιγακι για την 1809, αλλα δεν βρηκα κατι. Μονο καποιους να λενε οτι μαυριζει στην εκκινηση η στο shutdown. Θα δοκιμασω παντως μιας και το ανεφερες.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/windows-10-and-nvidia-drivers-black-screens-sound/5491619c-664f-4255-b061-058932677873?page=2

Δεν ξέρω αν σε επηρεάζει,νομίζω είναι μόνο σε 2 chipsets αλλά κάνε μια δοκιμή πριν αρχίσεις τα ξεβιδώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...