nikos9595 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Έχω cosmote 50 τα πιάνω και θέλω να πάω στα 100 πιάνω έως και 120max... Αλλά η Νοva έβγαλε προσφορά 24 ευρώ 100 ταχύτητα... Θα τα πιάνω στην Nova την ίδια ταχύτητα της cosmote.. Το καφαο είναι δίπλα σε μένα.... Αν ναι θα έχω το ίδιο ping...? Και τελευταίο είμαι μέσα στο συμβόλαιο τς κοσμοτε... Τη θα χρεωθο για να πάω σε nova
Axelq Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Αν είσαι δίπλα στο καφάο όπως μας λες, το μόνο που μπορεί να περιορίσει την ταχύτητα σου είναι η καλωδίωση του σπιτιού σου. Τα 24€ για 100Mbps είναι πολύ καλή προσφορά, λογικά θα είναι για τα πρώτα 2 χρόνια και μετά θα αλλάζει. Όσον αφορά την διακοπή του τωρινού σου συμβολαίου, πρέπει να δεις τι έχεις υπογράψει, άμα είναι μικρό το πρόστιμο σε συμφέρει να αλλάξεις μιας και η Cosmote είναι από τις πιο ακριβές εταιρείες.
Jeiko_22 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Και να αλλάξεις, το πρόστιμο θα το πληρώσεις μόλις ξανά βάλεις cosmote με το ιδιο όνομα. Εγώ άλλαξα από Cosmote σε Nova και εχω ίδιες ταχύτητες με χαμηλότερη τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα