Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.. εχω την εξης απορια: Με ειχε σταματησει η αστυνομια πριν καμια Διετια(ξερω ειναι πολυ αργα ) 

Μου ειχαν αφαιρεσει το διπλωμα για οδηγηση υπο μεθη (ποτε ξανα αλκοολ) 

Και απο τοτε εδωσα το αυτοκινητο και τωρα θελω να παρω ενα αλλο μετα απο αυτα τα 2 χρονια.. η αφαιρεση εγινε για ενα 6αμηνο και με το προστιμο των 200 ευρω .. 

Εγω τωρα θα χρειαστει να πληρωσω αυτο το προστιμο για να παρω το διπλωμα μου πισω η οχι εφοσον εχει ΛΟΓΙΚΑ περασει στην εφορια το ποσο αυτο?  

΅Ευχαριστω :) 

Δημοσ.

οχι εχει παει στην εφορια ,εκει θα πηγαινε ετσι και αλλιως ,πανε στο τμημα να το παρεις,παρε και υφακι και πες τους τον 1,5 χρονο παραπανω κρατηστε τον καβαντζα για την επομενη παραβαση:P

Δημοσ.

πρεπει να παω στο αρμοδιο τμημα ετσι? Οταν ειχα παει δεν θυμαμαι πριν ποσο μου χε πει οτι πρεπει να πληρψσψ το προστιμο. αλλα μαλλον θα ηταν πριν κλεισει το εξαμηνο?

ελπιζω να μπορεσω να το παρω μου λειψε η οδηγηση :P ευχαριστω για την απαντηση :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CubaLibre είπε

πρεπει να παω στο αρμοδιο τμημα ετσι? Οταν ειχα παει δεν θυμαμαι πριν ποσο μου χε πει οτι πρεπει να πληρψσψ το προστιμο. αλλα μαλλον θα ηταν πριν κλεισει το εξαμηνο?

ελπιζω να μπορεσω να το παρω μου λειψε η οδηγηση :P ευχαριστω για την απαντηση :)

στο τμημα της περιοχης σου εχει παει 

Δημοσ.

Μπες και στο taxis μια που το θυμήθηκες, να δεις αν έχει ηδη  πάει στην εφορία η κλήση  και πόσο έχει φτάσει το ποσό.

Δημοσ.

Παιδια πήγα στο τμήμα που είχε γίνει το περιστατικό.. Σ αυτήν την περίπτωση ήταν του Πειραιά.. 

Με στείλανε να το παραλάβω στο αρμόδιο υπουργείο (νότια) δεν βρέθηκε εκεί.. Το τμήμα δεν το είδε και ούτε το υπουργείο.. Μήπως υπάρχει η μικρή περίπτωση λέτε να έχει σταλεί στο τμήμα της περιοχής μου?(Αργυρούπολη) 

Δημοσ.

Θα ρωτήσω και κει εννοείται αλλά μου φάνηκε περίεργο που το τμήμα με στείλε υπουργείο και δεν υπήρχε τίποτα πουθενά.. Λίγο μπλέξιμο τα συστήματα.. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CubaLibre είπε

Παιδια πήγα στο τμήμα που είχε γίνει το περιστατικό.. Σ αυτήν την περίπτωση ήταν του Πειραιά.. 

Με στείλανε να το παραλάβω στο αρμόδιο υπουργείο (νότια) δεν βρέθηκε εκεί.. Το τμήμα δεν το είδε και ούτε το υπουργείο.. Μήπως υπάρχει η μικρή περίπτωση λέτε να έχει σταλεί στο τμήμα της περιοχής μου?(Αργυρούπολη) 

δεν σου ειπα να πας στο τμημα της περιοχης σου?

Δημοσ.

Όταν λες τμήμα, εννοείς τμήμα ΤΡΟΧΑΙΑΣ της  περιοχής υποθέτω.

Γιατί εκεί πάνε αυτά (πινακίδες και διπλώματα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stam53 είπε

Όταν λες τμήμα, εννοείς τμήμα ΤΡΟΧΑΙΑΣ της  περιοχής υποθέτω.

Γιατί εκεί πάνε αυτά (πινακίδες και διπλώματα)

Αυτο ειπα στο 4αρτο ποστ  αν προσεξες

Δημοσ.

Ούτε υπουργείο.. Ούτε τμήμα περιοχής.. Ούτε το άλλο τμήμα μέχρι τώρα.. Δεν ξέρω τι γίνεται αλήθεια τα χουν κάνει μπάχαλο 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, CubaLibre είπε

Ούτε υπουργείο.. Ούτε τμήμα περιοχής.. Ούτε το άλλο τμήμα μέχρι τώρα.. Δεν ξέρω τι γίνεται αλήθεια τα χουν κάνει μπάχαλο 

Αν δεν θες να τρέχεις άλλο, πήγαινε στο υπουργείο και κάνε μια επανέκδοση. Θα πεις ότι το έχασες -που δεν είναι παράνομο γιατί στην ουσία το έχασε κάποιος άλλος-, θα πληρώσεις βέβαια το παράβολο και φωτογραφίες, και θα γίνει επανέκδοση. Εφ όσον έχει περάσει ο χρόνος της ποινής δεν θα φαίνεται στο σύστημα κάτι μεμπτό, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. 
  Είναι πολύ πιθανό να πήγε προς καταστροφή το δίπλωμα καθώς έμεινε στα αζήτητα για 1,5 χρόνο.

Δημοσ.

Τα διπλωματα τα κραταει η εκαστοτε τροχαια. Εμενα π.χ. ηταν στην τροχαια της Αττικης Οδου (στην αττικη οδο μου εκαναν εκαναν το αλκοτεστ).

Επισης, μην φανταστεις οτι τα εχουν σε κανα θησαυροφυλακιο. Σε ενα φακελο τα ειχαν, οποτε αν εμεινε 1.5 χρονο στα αζητητα μπορει και να χαθηκε.

υ.γ. θεικο το username (Cubalibre) σε συνδυασμο με την δηλωση "ποτε ξανα αλκοολ" :-) 

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι στην υπέυθυνη δήλωση που υπογράφεις για επανέκδοση διπλώματος γράφει ότι δεν στο παρακρατεί καποια αρχή.Πρόσεχε τι υπογράφεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...