bahamut_zero Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Τι θα προτεινατε για value headset στα 30-40€; προφανως σε αυτο το μπατζερ ενσυρματο. με Ενδιαφερει εκτος απο τον καλο ηχο να ναι ψιλοανετο μην πιεζει κεφαλη, και να ναι βολικο το καλωδιο μην μπλεκεται στα χερια.. αν παμε σε ασυρματο, το πιο value ειναι της sony ή υπαρχει και κατι αλλο; δεν βρηκα καποιο σχετικο προσφατο νημα που πηγα μερικες σελιδες πισω.
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Τι θα προτεινατε για value headset στα 30-40€; προφανως σε αυτο το μπατζερ ενσυρματο. με Ενδιαφερει εκτος απο τον καλο ηχο να ναι ψιλοανετο μην πιεζει κεφαλη, και να ναι βολικο το καλωδιο μην μπλεκεται στα χερια.. αν παμε σε ασυρματο, το πιο value ειναι της sony ή υπαρχει και κατι αλλο; δεν βρηκα καποιο σχετικο προσφατο νημα που πηγα μερικες σελιδες πισω. Αν μπορεις να ανεβεις λιγο hyperx cloud2, αλλιως hyperx stinger
theoritikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Είμαι και εγώ στην αναζήτηση headset με το ίδιο budget. Μου είχαν προτείνει ένα της corsair , που είχε παίξει σε προσφορά από το Πλαίσιο το καλοκαίρι. Δεν τα αγόρασα όμως, γιατί δεν έβρισκα κάποιο για δοκιμή στο κατάστημα
bahamut_zero Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Αν μπορεις να ανεβεις λιγο hyperx cloud2, αλλιως hyperx stinger Σωστος αλλα αν φτασεις τα 80€ μηπως ειναι καλυτερα τα ασυρματα της sony?
najinblue3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 45 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Σωστος αλλα αν φτασεις τα 80€ μηπως ειναι καλυτερα τα ασυρματα της sony? Οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα