Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lilith19 είπε

Απλά καλύτερη από whiskas; Σίγουρα όχι πολύ ενθαρρυντικό! 

Μην αγχωνεσαι ιδιαιτερα, η μεγαλυτερη σε ηλικια γατα ξεπερασε τα 30 και ετρωγε κρεας και λαχανα οποτε ειναι να μην σου τυχει θεωρω.

Παντως σε γενικες γραμμες η ξυρα τροφη ειναι συμπληρωματικη οποτε περισσοτερο να κοιτας τι κονσερβες τους δινεις.

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lilith19 είπε

Απλά καλύτερη από whiskas; Σίγουρα όχι πολύ ενθαρρυντικό! 

Μετριότατη τροφή. Όπως τα λέει ο Salvation81 είναι. Προτίμησε κάποια άλλη.

Δημοσ.
Στις 23/7/2020 στις 5:04 ΜΜ, Salvation81 είπε

Παρε πελλετ και ασε τις αμμους. 4.5ε τα 15 κιλα απο το Praktiker, δεν μυριζει (αν η γατα τα σκεπαζει εννοειται) και ειναι 100% φυσικο.

Υπάρχει κανά link γιατί δε το βρίσκω;

Εμένα η μία δε τα σκεπάζει, τα μαζεύει στο πίσω αριστερό μέρος της τουαλέτας της!   :D

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Μην αγχωνεσαι ιδιαιτερα, η μεγαλυτερη σε ηλικια γατα ξεπερασε τα 30 και ετρωγε κρεας και λαχανα οποτε ειναι να μην σου τυχει θεωρω.

Παντως σε γενικες γραμμες η ξυρα τροφη ειναι συμπληρωματικη οποτε περισσοτερο να κοιτας τι κονσερβες τους δινεις.

10 ώρες πριν, Baator είπε

Μετριότατη τροφή. Όπως τα λέει ο Salvation81 είναι. Προτίμησε κάποια άλλη.

Η applause είναι καλύτερη; Ποιες θα μου προτείνατε να κοιτάξω σε ξηρά; Από κονσέρβα τους δίνω το πατέ της animonda.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Υπάρχει κανά link γιατί δε το βρίσκω;

Εμένα η μία δε τα σκεπάζει, τα μαζεύει στο πίσω αριστερό μέρος της τουαλέτας της!   :D

Σε ολα τα πρακτικερ εχει στον τομεα του κυπου (σε μερικα εχει και 2-3 μαρκες κιολας).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Lilith19 είπε

Η applause είναι καλύτερη; Ποιες θα μου προτείνατε να κοιτάξω σε ξηρά; Από κονσέρβα τους δίνω το πατέ της animonda.

Applaws? Σίγουρα. Όχι απλά καλύτερη, μια χαρά τροφή είναι.

Applaws, Arden Grange, N&D, Naturea καλές/αξιοπρεπείς και παλεύονται στο θέμα κόστους.

Acana, Orijen τοπ αλλά ακριβές.

• Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, Baator said:

και παλεύονται στο θέμα κόστους.

Της συσκευασίας ναι, αλλά αναλογία euro/κιλά της τροφής, δεν ξοδεύει για τον εαυτό του σε καθημερινή βάση. 😛

Άδικη σύγκριση γιατί είμαστε πολλαπλάσια κιλά, αλλά wtf οι τιμές σε αυτή την κατηγορία τροφών και πάνω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Της συσκευασίας ναι, αλλά αναλογία euro/κιλά της τροφής, δεν ξοδεύει για τον εαυτό του σε καθημερινή βάση. 😛

Άδικη σύγκριση γιατί είμαστε πολλαπλάσια κιλά, αλλά wtf οι τιμές σε αυτή την κατηγορία τροφών και πάνω

Έτσι είναι.

Αν έχεις μια γάτα, δεν είναι κανά τρελό κόστος, μπορείς να την έχεις βασίλισσα και να την ταίζεις τα καλύτερα. Πόσο να φάει πια;

Επειδή όμως σχεδόν κανείς δεν έχει μόνο μία και επειδή μετά αρχίζεις και λυπάσαι και τα αδέσποτα της γειτονιάς που ψωμολυσσάνε, ξεκινάει το γλέντι.

Το "κακό" είναι ότι οι γάτες θέλουν καθαρά κρέας και όλα τα υπόλοιπα τους είναι ψιλοάχρηστα. Αυτό κοστίζει.

Μια καλή τροφή για σκύλους π.χ. δεν έχει καμιά σχέση με το κόστος μιας καλής τροφής για γάτα (πολύ πιο φτηνή εννοείται).

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Baator said:

Το "κακό" είναι ότι οι γάτες θέλουν καθαρά κρέας και όλα τα υπόλοιπα τους είναι ψιλοάχρηστα. Αυτό κοστίζει.

Αυτό σημαίνει αυτομάτως μεγάλο ποσοστό σε πρωτεΐνη? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Baator είπε

Applaws? Σίγουρα. Όχι απλά καλύτερη, μια χαρά τροφή είναι.

Applaws, Arden Grange, N&D, Naturea καλές/αξιοπρεπείς και παλεύονται στο θέμα κόστους.

Acana, Orijen τοπ αλλά ακριβές.

Τοπ αλλα θεωρουνται υπαιτιες για καρκινο σε σκυλια τον τελευταιο καιρο οποτε δεν θα τις διαλεγα.

Απο την αλλη Applaws ειναι ακομα και για ανθρωπινη καταναλωση οποτε για εμενα εστω ειναι τοπ (οσο αφορα κατι 100% φυσικο, τωρα το οτι δεν εχουν εξτρα πραγματα μεσα εμενα δεν με χαλαει).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Τοπ αλλα θεωρουνται υπαιτιες για καρκινο σε σκυλια τον τελευταιο καιρο οποτε δεν θα τις διαλεγα.

Απο την αλλη Applaws ειναι ακομα και για ανθρωπινη καταναλωση οποτε για εμενα εστω ειναι τοπ (οσο αφορα κατι 100% φυσικο, τωρα το οτι δεν εχουν εξτρα πραγματα μεσα εμενα δεν με χαλαει).

Ανθρώπινη κατανάλωση σε ποιο πραγμα; Μπορεί να τις φάει ανθρωπος χωρίς επίπτωση στην υγεία στο στομάχι και να του αρεσουν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Ανθρώπινη κατανάλωση σε ποιο πραγμα; Μπορεί να τις φάει ανθρωπος χωρίς επίπτωση στην υγεία στο στομάχι και να του αρεσουν; 

Ναι τις τρωνε κανονικα και ανθρωποι. Δεν θυμαμαι πως λεγεται αυτο το certification αλλα εν ολιγοις εχουν κριθει οκ και για ανθρωπινη χρηση (οχι πως θα αγορασει καποιος για να φαει, απλα ετσι σου δειχνουν οτι ειναι 100% φυσικες - αναφερομαι στις μεγαλες των 156g).

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γιατί δεν ρωτάτε και μια γάτα να σας απαντήσει;;

λοιπόν εγώ χρησιμοποιώ άμμο από φυσικό μπετονίτη και είναι πολύ καλή! όμως και εκεί υπαρχουν ποιότητες.. δλδ αυτή που παίρνω κοστίζει 15 ευρώ και πραγματικά ήταν τελεια.. κάποιες φορές που δοκίμασα άλλες πιο φτηνές οι μυρωδιές ήταν πιο έντονες. 

εγώ τρώω ξηρά τροφή  arquivet με γαλοπούλα για στειρωμένες γατούλες, και μερικές μους γκουρμε με ιδιαίτερη αδυναμία στο συκώτι. Μου βάζουν δυο φορες την ημέρα από 20 γραμ. ξηρά και μιση κουταλιά μους και περνάω φίνα. Βλέπετε είμαι μινιόν γάτα , 3 κιλά και μόλις στειρώθηκα πήρα βάρος (πήγα στα 4) οπότε χρειάζομαι μια καπως ελεγχόμενη διατροφή (τώρα είμαι πάλι 3)

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, TsitsosTheCat είπε

γιατί δεν ρωτάτε και μια γάτα να σας απαντήσει;;

λοιπόν εγώ χρησιμοποιώ άμμο από φυσικό μπετονίτη και είναι πολύ καλή! όμως και εκεί υπαρχουν ποιότητες.. δλδ αυτή που παίρνω κοστίζει 15 ευρώ και πραγματικά ήταν τελεια.. κάποιες φορές που δοκίμασα άλλες πιο φτηνές οι μυρωδιές ήταν πιο έντονες. 

εγώ τρώω ξηρά τροφή  arquivet με γαλοπούλα για στειρωμένες γατούλες, και μερικές μους γκουρμε με ιδιαίτερη αδυναμία στο συκώτι. Μου βάζουν δυο φορες την ημέρα από 20 γραμ. ξηρά και μιση κουταλιά μους και περνάω φίνα. Βλέπετε είμαι μινιόν γάτα , 3 κιλά και μόλις στειρώθηκα πήρα βάρος (πήγα στα 4) οπότε χρειάζομαι μια καπως ελεγχόμενη διατροφή (τώρα είμαι πάλι 3)

Ο μπετονιτης εγω ξερω πως δεν κανει καλο παντως.

Μακαρι οι γατες μου να ηταν 4 κιλα, ειναι και οι 4 πανω απο 7 κιλα η καθε μια :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...