Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/11/2019 στις 4:04 ΜΜ, Nikos Chatzoglou είπε

Όχι, αν είναι συνταγογραφημένα πληρώνει τη συμμετοχή (δεν ξέρω ακριβώς σε τι ποσοστό ανέρχεται η συμμετοχή γτ ειναι περιεργος ο τρόπος που το υπολογίζουν.

οχι πληρωνεις μονο 25 τα εκατο , αν εισαι άπορος η αμεα μπορεις να πας στην προνοια και να μην πληρωνεις καθολου σημμετοχη 

Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 12:44 ΠΜ, Nikos Chatzoglou είπε

Ναι αν οι εξετάσεις γίνουν σε νοσκομείο ή ικα.
Πρέπει πρώτα να κλείσεις ραντεβού σε παθολόγο ή γενικό για να σου γράψει την εξέταση και έπειτα θα πας στο αιματολογικό του ικα ή του νοσοκομείου.

Νάσαι καλά.

Επίσης, για κάποιον που ρώτησε, 25% είναι η συμμετοχή. Νομιζω μπορεις και καπου ονλινε να το δεις αυτό.
Και μηδέν άμα δεν έχεις απολύτως τίποτα σαν εισόδημα, κατω από δυομιση χιλιάρικα ετησίως, κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

οχι πληρωνεις μονο 25 τα εκατο , αν εισαι άπορος η αμεα μπορεις να πας στην προνοια και να μην πληρωνεις καθολου σημμετοχη 

Προσφατα πηγα σε εξωτερικο ιατρειο νοσοκομειου, εξεταστηκα δωρεαν ως ανεργος, μου εγραψε ένα φαρμακο αλλα στο φαρμακειο το πληρωσα κανονικα. Μηπως στο χαρτι της συνταγης θα επρεπε να αναφερεται ονομα και αμκα?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, rus είπε

Προσφατα πηγα σε εξωτερικο ιατρειο νοσοκομειου, εξεταστηκα δωρεαν ως ανεργος, μου εγραψε ένα φαρμακο αλλα στο φαρμακειο το πληρωσα κανονικα. Μηπως στο χαρτι της συνταγης θα επρεπε να αναφερεται ονομα και αμκα?

μηπως δεν ηταν γεννοσημο ?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

μηπως δεν ηταν γεννοσημο ?

Δεν εχω ιδεα, ένα απλο τζελ ηταν, καλα αν δεν αναφέρεται ονομα και αμκα στη συνταγη πως θα ξερει το συστημα ότι προκειται περι ανασφαλιστου?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rus είπε

Δεν εχω ιδεα, ένα απλο τζελ ηταν, καλα αν δεν αναφέρεται ονομα και αμκα στη συνταγη πως θα ξερει το συστημα ότι προκειται περι ανασφαλιστου?

Πλέον εκδίδονται μόνο ηλεκτρονικές συνταγές. Εσένα σου έγραψε χειρόγραφη παραπομπή. 

Πιθανώς το φάρμακο δεν καλύπτεται απο τα ασφαλιστικά ταμεία. Για ποιό σκεύασμα μιλάμε;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Πλέον εκδίδονται μόνο ηλεκτρονικές συνταγές. Εσένα σου έγραψε χειρόγραφη παραπομπή. 

Πιθανώς το φάρμακο δεν καλύπτεται απο τα ασφαλιστικά ταμεία. Για ποιό σκεύασμα μιλάμε;

Ναι, χειρογραφα ηταν. Αυτό εδώ, 5ε κανει μονο και δεν καλύπτεται?

r4VbpAz.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

αν στην εκανε χειρογραφη τοτε δεν καλυπτεται απο το εφκα αλλιως επρεπε να ειναι μηχανογραφημενη με αμκα πανω

1 ώρα πριν, rus είπε

Ναι, χειρογραφα ηταν. Αυτό εδώ, 5ε κανει μονο και δεν καλύπτεται?

r4VbpAz.jpg

μλκς του εφκα και εγω μια κρεμα που ειχα παρει για το ματι την πληρωσα γιατι δεν την καλυπτε οπως και το σαμπουν για την δερματιτιδα που εχω μονο ενα γραφετε και το παιρνω για ενα μηνα μετα αλλαζω δραστικη ουσια γιατι πρεπει και το πληρωνω απο την τσεπη μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 3:09 ΠΜ, Exodia The Forbidden One είπε

25% λέει πάνω η συνταγή αλλά στην πράξη δεν είναι τόσο. Υπάρχει η λιανική τιμή του φαρμάκου και η τιμή που δέχεται το ταμείο (η οποία είναι χαμηλότερη από τη λιανική). Ο ασφαλισμένος πληρώνει το 25% της τιμής που δέχεται το ταμείο συν τη διαφορά από τη λιανική τιμή συν το 1€ ανά συνταγή, οπότε πρακτικά η συμμετοχή βγαίνει αρκετά πιο πάνω από το 25%

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...