Προς το περιεχόμενο

Tenkeyless mechanical keyboard <60 $/€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, αρχικά πήγαινα για το motospeed CK80 zeus switches αλλά τώρα έχω μπερδευτεί καθώς θεωρώ ένα μικρότερο keyboard θα με βολέψει περισσότερο, οπότε άρχισα να κοιτάω για 87 πλήκτρα, άλλο ένα θέμα είναι αν αξίζει ασύρματο, αν αξίζει θα με βολέψει αρκετά αλλά αν είναι να έχω πρόβλημα θα προτιμούσα να το αποφύγω, στο παρελθόν είχα δει ένα review από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που έλεγε ότι έκανε παρεμβολές  στο ποντίκι…

Υπάρχει κάποιο που να προτείνεται;

Ασύρματο αξίζει;

Άρχισα τώρα μα κοιτάω review καθώς και τα φτηνά στο skroutz/banggood κτλ.

Διακόπτες κατά σειρά clear -brown -blue

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

ΣΟ φαρ επιλογές

Motospeed K83 Bluetooth Blue Switches

Είναι πιο επώνυμο από τα άλλα δυο.

Royal Kludge G87 87keys Wireless bluetooth 3.0 USB Wired Mechanical Gaming Keyboard Brown Switch - Brown Switch

έχει καφέ διακόπτες και μου αρέσει σαν keyboard.

Royal Kludge RK 987 2.4GHz Wireless & Wired Dual Mode White Backlit Mechanical Gaming Keyboard - Blue Switch

Είναι 2,4G, έχει λευκό φωτισμό (εμένα μου αρέσει), αλλά δεν μου αρέσει που τα κουμπιά είναι σε εσοχή, άντε να το καθαρίσεις...

Αν και μη ασύρματα οπότε μάλλον τρώνε άκυρο, αλλά σαν επιλογές.

Motospeed K82

Krom Kernel TKL

Redragon Visnu RGB

Armaggeddon MKA-3C Psychfalcon

Δημοσ.

Φίλος πήρε το Anne pro 2. Του το παρήγγειλα από το banggood γύρω στα 65€ (με priority direct mail οπωσδήποτε γιατί αλλιώς τρως τελωνείο). 

Πολύ ποιοτικό κατασκευαστικά, πολύ ωραίοι οι καφέ διακόπτες (gateron διαλέξαμε διαβάζοντας αντί για kalih). Ήθελε κάτι πολύ compact για να παίζει άνετα από τον καναπέ, δεν έχει ούτε βελάκια, ούτε f keys. Αν θες κάτι τόσο μικρό είναι πολύ καλή περίπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα σας ευχαριστώ!

Τελικά μάλλον θα πάω στο Royal, θα περιμένω λίγο μπας και παίξει κάνα κουπόνι μιας και πλησιάζουν BF κτλ, για το Motospeed έχει λίγο mixed reviews, βέβαια να λένε ότι είναι αρνητικό ότι κάνει θόρυβο ενώ ξέρουν από πριν ότι έχει μπλε διακόπτες είναι κάπως.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/11/2019 στις 9:52 ΜΜ, dalain είπε

Εχω το Motospeed k83  εδω και ενα χρονο.Μπορω να πω πως ειναι τιμιοτατο!Ειναι tenkeyless με rgb και δουλευει ασυρματα(bluetooth) αλλα και ενσυρματα (usb)

IMG_20191101_214743-01.jpeg

γίνεται τελείως λευκός (ή έστω κόκκινος) ο φωτισμός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην σε πάρω στο λαιμό μου ε!, δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι, στα specs φαίνεται decent επίσης έχει έκδοση με καφέ διακόπτες και για αυτό το προτιμώ.

Τα led είναι full rgb οπότε έχει σιγουρα κόκκινο, το λευκό όμως μπορεί να μην είναι τόσο λευκό όσο θες.

Επεξ/σία από Havik
Νόμιζα εννοούσες άλλο μοντέλο, brainfart.
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε

γίνεται τελείως λευκός (ή έστω κόκκινος) ο φωτισμός;

Οχι.....Τα χρωματα ειναι οπως τα βλεπεις.....Μονο breathing εφε εχει και μπορεις να ελεγξεις ταχύτητα κ φωτεινότητα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

Κάθε γραμμή διαφορετικό χρώμα; 😐

Ω ναι....Εγω το βρισκω ομορφο....γουστα είναι αυτά....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...