antirix024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας. Τις τελευταίες 3-4 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν πατάω το "airplane mode" από τις γρήγορες ρυθμίσεις (swipe down, όχι μέσα από τα κανονικά settings) το κουμπί παραμένει "θολό" (ένα χρώμα μεταξύ της κατάστασης on και off) και δεν συμβαίνει τίποτα στο τηλέφωνο από αυτά που θα πρέπει να γίνουν (π.χ. να κλείσουν τα wif, bt, κλπ). Πρέπει να ανοίξω τις κανονικές ρυθμίσεις για να λειτουργήσει το airplane mode όπως πρέπει. Το ίδιο συμβαίνει και κατά την ενεργοποίηση του airplane mode αλλά και της απενργοποίησης. Έχω δοκιμάσει και safe mode και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Καμιά ιδέα; Το τηλέφωνο είναι σε άψογη κατάσταση, το έχω 6-7 μήνες, δεν έχει πέσει ποτέ, είναι πάντα σε προστατευτική θήκη κλπ.
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Αφού το έχεις λίγο γιατί δεν το πας στο service?
antirix024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Γιατί αν το πάω θα μου το κρατήσουν και δεν έχω άλλο. Έλεγα μήπως κάποιος το έχει αντιμετωπίσει και ξέρει να το λύσει.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, antirix024 είπε Γιατί αν το πάω θα μου το κρατήσουν και δεν έχω άλλο. Έλεγα μήπως κάποιος το έχει αντιμετωπίσει και ξέρει να το λύσει. Smartec χαιδάρι αν είσαι απο αττική. Αν το πρόβλημα είναι εμφανές και δεν λυθεί με reset (αν δεν εχεις κάνει κάνε) εντος της ωρας θα το εχεις πίσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα