Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποια η γνωμη σας για το seat ibiza 1200cc 2015χρονολογία ??? 

Λέω να στο πάρω επειδή δεν βρίσκω κάτι άλλο και τωρα τον χειμώνα θα χρειαστώ αμάξι. 

Παρόλο που σε ένα αυτοκίνητο μαρεσει να έχει γκάζι ... Λέω να πάω σε αυτό. 😕

Μέχρι 8χιλ διαθέτω. 

Το καινούργιο ibiza μαρεσει πολύ αλλά... 

Δημοσ.

εχει σημασια τι χρηση θελεις να του κανεις,ποσα χιλιομετρα θα κανεις τον χρονο

γιατι δεν κοιτας σε αυτα τα χρηματα καποιο τουρμπο να εχεις και λιγη δυναμη?

Δημοσ.

Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα, μόνο καλοκαίρι κανω. Περίπου 6-7km καθημερινά μια καλοκαίρι γύρω στα 25km. 

Όπως ? Ποιο να κοιτάξω? Δεν ψαχνω πάνω από 1300 κυβικά. 

Μόνο τα καινούργια βγαίνουν π.χ 1000cc και 115hp

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Το Ibiza έβγαινε και 1.2 TSI με 115 άλογα. Γιατί δε κοιτάς κι αυτό;

Το TSI 1,2    105  άλογα έχω από το 2011 και πέραν των σέρβις και ενός προβλήματος με τα μπουζοκαλώδια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.  Είναι η έκδοση sport βέβαια με 17αρες ζάντες {215/40/17) , άλλο τώρα βέβαια ότι το βαρέθηκα και θέλω αναβάθμιση . :D Με 8Κ πιστεύω ότι ο TS μπορεί να το βρεί.  Γκάζια έχει ικανοποητικά, τηρουμένων των αναλογιών. 

Δημοσ.

Κολλάω λίγο στα χιλιόμετρα που έχουν η αλήθεια είναι. 

Επίσης μένω σε νησί και για να πάρω Tsi πρέπει να αναίβω Αθήνα :P

Γιαυτό δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει 😁

Και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω .. δισκόφρενα πίσω έχουν τα ibiza?? 🧐

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tasos429 είπε

Κολλάω λίγο στα χιλιόμετρα που έχουν η αλήθεια είναι. 

Επίσης μένω σε νησί και για να πάρω Tsi πρέπει να αναίβω Αθήνα :P

Γιαυτό δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει 😁

Και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω .. δισκόφρενα πίσω έχουν τα ibiza?? 🧐

https://www.auto-data.net/gr/seat-ibiza-iv-sc-1.2-tsi-105hp-36485

Δημοσ.

Έχει απ'οσο βλέπω δισκόφρενα. 

Βλέπω κάποιες εταιρείες να λένε " εγγύηση χιλιομέτρων" ..δηλαδή τι εννοούν? Αφού άμα κάποιος γυρίσει τα χιλιόμετρα δεν φαίνεται πουθενά.. απ'οσο ξέρω.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!! 

Δημοσ.
13 hours ago, HALF EVIL said:

Το TSI 1,2    105  άλογα έχω από το 2011 και πέραν των σέρβις και ενός προβλήματος με τα μπουζοκαλώδια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.  Είναι η έκδοση sport βέβαια με 17αρες ζάντες {215/40/17) , άλλο τώρα βέβαια ότι το βαρέθηκα και θέλω αναβάθμιση . :D Με 8Κ πιστεύω ότι ο TS μπορεί να το βρεί.  Γκάζια έχει ικανοποητικά, τηρουμένων των αναλογιών. 

Επειδή κι εγώ του '11 είχα μάλλον εννοείς το special edition. Το sport φόραγε 16αρες. Όντως κι εμένα δε μου έβγαλε τίποτα το tsi αλλά δε συγκρίνεται με το fiesta st-line που έχω εδώ και 1 χρόνο.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gmts είπε

Επειδή κι εγώ του '11 είχα μάλλον εννοείς το special edition. Το sport φόραγε 16αρες. Όντως κι εμένα δε μου έβγαλε τίποτα το tsi αλλά δε συγκρίνεται με το fiesta st-line που έχω εδώ και 1 χρόνο.

Ναι λάθος μου, το special edition εννοούσα.

Οκ, άλλο αμάξι το fiesta.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/11/2019 στις 8:45 ΜΜ, Tasos429 είπε

Έχει απ'οσο βλέπω δισκόφρενα. 

Βλέπω κάποιες εταιρείες να λένε " εγγύηση χιλιομέτρων" ..δηλαδή τι εννοούν? Αφού άμα κάποιος γυρίσει τα χιλιόμετρα δεν φαίνεται πουθενά.. απ'οσο ξέρω.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!! 

Η εγγυηση χιλιομέτρων σε καλύπτει για το ανώτατο όριο διανιθέντων χιλιομέτρων / έτος που ορίζει ο κατασκευαστής, απ'όσο ξέρω.

Πλέον το να "κατεβάσεις" χιλιόμετρα νομίζω έχει γίνει δύσκολο, θα γίνει αντιληπτό απ'τον εγκέφαλο λογικά, αλλά και να μη γίνει, θα φανεί η μαϊμουνιά απ'το book service και τα καταγεγραμμένα χιλιόμετρα που είχες όταν έκανες τα service.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Annihilator είπε

Η εγγυηση χιλιομέτρων σε καλύπτει για το ανώτατο όριο διανιθέντων χιλιομέτρων / έτος που ορίζει ο κατασκευαστής, απ'όσο ξέρω.

Πλέον το να "κατεβάσεις" χιλιόμετρα νομίζω έχει γίνει δύσκολο, θα γίνει αντιληπτό απ'τον εγκέφαλο λογικά, αλλά και να μη γίνει, θα φανεί η μαϊμουνιά απ'το book service και τα καταγεγραμμένα χιλιόμετρα που είχες όταν έκανες τα service.

Αα μάλιστα !! Δεν το ήξερα αυτό , σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tasos429 είπε

Αα μάλιστα !! Δεν το ήξερα αυτό , σε ευχαριστώ πολύ 

Παρακαλώ. Το ibiza πρέπει να είναι πολύ καλό αυτοκίνητο πάντως, τα αξίζει τα λεφτά του στην πλούσια έκδοση, απλώς ίσως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις μοντέλα απ'το 16 και μετά αν σε ενδιαφέρει να έχει touch οθόνη με navi κλπ.

Εγώ γλυκοκοιτάζω το i20 (για καινούργιο βέβαια), το οποίο είναι κι αυτό εξαιρετικό.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Annihilator είπε

Παρακαλώ. Το ibiza πρέπει να είναι πολύ καλό αυτοκίνητο πάντως, τα αξίζει τα λεφτά του στην πλούσια έκδοση, απλώς ίσως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις μοντέλα απ'το 16 και μετά αν σε ενδιαφέρει να έχει touch οθόνη με navi κλπ.

Εγώ γλυκοκοιτάζω το i20 (για καινούργιο βέβαια), το οποίο είναι κι αυτό εξαιρετικό.

Συμφωνώ μαζι σου αλλά δεν με παίρνει το μπατζετ μου. Βρήκα τώρα ένα Tsi του 11' στα 6.000 ευρω με 125km  και λέω να το πάρω... αξίζει λες ? Σαν τιμή είναι τίμια νομιζω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...