Προς το περιεχόμενο
Fotis1

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Μ2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους 

ξαφνικα σήμερα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον Samsung 500gb nvme που έχω αγοράσει κ εγκαταστήσει τις τελευταίες μέρες. 
Σήμερα όσο ήμουν στο YouTube ξαφνικά το pc κόλλησε έβγαλε blue screen κ έκανε restart μετά από λίγο μου εμφάνισε μαύρη οθόνη που λέει «An operation system wasn’t fount.Try disconnecting any drives that don’t contain an operating system. Press ctrl +alt+del restart.

Ο Μ2 λειτουργούσε κανονικά χωρίς πρόβληματα μαζί έχω άλλους 2 ssd κανονικούς . 
υπαρχει κανεις που να γνωρίζει τι συμβαίνει ; Δεν μπυ έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο 

Windows 10 Pro 64bit

My PC: Asus Z270 IX Maximus Hero 

Ram: 16GB Fury X 2133

CPU: Intel 6700 i7 3,40

Storage: Samsung m2 500gb 

SSD: Samsung 250gb 

Kingston 120gb 

GPU: Sapphire 5700XT 8GB nitro+

Ευχαριστω εκ τον προτέρων .

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες αρχικά απο που έχει οριστεί να κάνει boot στο bios. Αν είναι ok μπορεί να τα τίναξε.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα windows και τρέξε το Samsung Magician να δείς τί βγάζει για την υγεία του ssd.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
4 ώρες πριν, Silverage είπε

Δες αρχικά απο που έχει οριστεί να κάνει boot στο bios. Αν είναι ok μπορεί να τα τίναξε.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα windows και τρέξε το Samsung Magician να δείς τί βγάζει για την υγεία του ssd.

Είναι καινούργιος ούτε μια εβδομάδα δεν τον έχω .. Στο bios μια τον βλεπει κ μια όχι.

μεσω του magician τον είχα τσεκάρει και ήταν όλα οκ! Και τα Windows 10 μέσω της Samsung τα έκανα clone από Samsung ssd στον Samsung nvme. Το σύστημα δούλευε άψογα μέχρι χθες .

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Fotis1 είπε

Είναι καινούργιος ούτε μια εβδομάδα δεν τον έχω .. Στο bios μια τον βλεπει κ μια όχι.

μεσω του magician τον είχα τσεκάρει και ήταν όλα οκ! Και τα Windows 10 μέσω της Samsung τα έκανα clone από Samsung ssd στον Samsung nvme. Το σύστημα δούλευε άψογα μέχρι χθες .

Τον έχεις βιδώσει; Αν πατήσεις να κάνει boot απο εκεί τί κάνει;

Επεξ/σία από Silverage

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Τον έχεις βιδώσει; Αν πατήσεις να κάνει boot απο εκεί τί κάνει;

Ναι εννοείται βιδωμένος είναι

στο boot απλά με ξανά πετάει μέσα στο bios 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.