Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mijia LCD Writing Board, 17,10€ @ Gearbest


imvrios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Handwriting Tablet.

https://www.gearbest.com/mouse/pp_3006718764471276.html  13,50€ συν τα μεταφορικά. Εδώ κάνει κρα για ομαδική παραγγελία αλλά δεν έχει EU Priority Line, οπότε για παραπάνω από 1 tablets στην παραγγελία μιλάμε για πιθανότητα τελωνείου. Η τιμή αφορά το μοντέλο των 10 ιντσών, κυκλοφορεί και σε έκδοση 13,5 ιντσών (~24 + μεταφορικά).

Τι είναι αυτό: ξεχνάς ότι ξέρεις για tablets, μιλάμε για άλλο πράγμα. Είναι σα να έχεις ένα μαυροπίνακα στον οποίο γράφεις ή ζωγραφίζεις ότι θέλεις και με το πάτημα ενός κουμπιού όλα σβήνονται για να ζωγραφίσεις ή να γράψεις κάτι άλλο.

Υποτίθεται ότι απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε επαγγελματίες για να κρατάνε σημειώσεις. Στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ καλό και διαφορετικό δώρο μόνο για παιδιά. Αν είσαι επαγγελματίας πάρε ένα ipad ή ένα surface με πενάκι.

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχει τέραστια διάρκεια μπαταρία. Με εκατό ζωγραφιές την ημέρα η μπαταρία διαρκεί ένα χρόνο. Το πενάκι είναι πανάλαφρο και pressure sensitive, που σημαίνει ότι η πίεση που ασκείς επηρεάζει το πάχος των γραμμών. Υπάρχουν reviews στο Youtube, μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα.

Το board είναι μαύρο και ότι γράφεις ή ζωγραφίζεις σε αυτό είναι πράσινο. Το κύριο ξενέρωμα είναι ότι αν ζωγράφισες κάτι που σου αρέσει πολύ δεν υπάρχει τρόπος να το κρατήσεις. Ούτε σε κάποια κάρτα SD ούτε να το συγχρονίσεις με το κινητό σου. Δεν υποστηρίζει τέτοια πράγματα.

Ανταγωνισμός στα 19,5€ στο Ali Express και στα 22,95€ στο Banggood. 

  • Like 2
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Δεν ειναι κατι νεο, εχω ενα κινεζικο με 5-6 ευρω αγορασμενο  εδω και 1-1.5 χρονο. 

Ακριβο ειναι. Στον ανταγωνισμο ακομα ακριβοτερο. 

  • Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...